Artikel top billede

Hungry solgt til udenlandsk konkurrent: Jesper Buch lander sin største exit siden Just Eat

Den danske takeaway-platform Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero. Salget betyder også at Jesper Buch har realiseret sin næststørste exit fra en virksomhed nogensinde.

Danske Hungry er blevet solgt til den tyske konkurrent Delivery Hero i en handel, der har en anslået værdi på en kvart milliard kroner.

Salget markerer samtidig det andet salg af en takeaway-platform for den kendte investor Jesper Buch, og er hans næststørste exit fra en virksomhed han er medejer af.

Det skriver Finans.

Mediet anslår, at han med salget har tjent et tocifret millionbeløb på handlen.

"Det er min næststørste exit gennem tiderne. Så jeg har virkelig optur på lige nu og er bare taknemmelig for, at jeg fik lov at være med, selvom solen ikke skal skinne på mig, men derimod Morten Larsen ved det her salg til Delivery Hero," siger Jesper Buch til Finans.

Den danske takeaway-portal Hungry kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på ni millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Jesper Buch solgte også takeaway-platformen Just Eat i 2012, der i dag er på britiske hænder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere