Artikel top billede

Printer-kvaler? Hundredvis af printer-modeller døjer med Windows 11-systemet

Næsten 200 forskellige printer-modeller sætter ud eller giver fejlmeddelelser i samspil med Windows 11

Printer-producenten Brother advarer om, at 198 af sine printer-modeller giver problemer i samspil med Microsofts nye Windows 11-styresystem.

Selskabet har identificeret problemer med den kablede USB-forbindelse mellem pc og udvalgte printer-modeller som enten sætter helt af eller giver fejlmeddelelser, skriver netmediet Bleeping Computer.

På selskabets support-side figurerer en oversigt over de 92 modeller, der slet ikke kan genkendes af Windows 11-maskinen.

Yderlige 106 modeller kan genkendes af Windows 11-systemet, men returnerer ifølge selskabet fejlmeddelelser.

USB-kvalerne forvolder også problemer med øvrige print-værktøjer i Windows 11 såsom blandt andet ’Trådløse setup assistent’ og ’Printer indstillingsværktøj’.

Brother opfordrer brugere, der er berørt af problemet til at søge andre måder at slutte maskinen til printeren, såsom trådløse opkobling eller netværksopkobling.

Printer-producenten arbejder på at fejlrette problemet, lyder det.

Microsoft har indtil videre ikke udsendt nogen opdatering angående printer-problemerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere