Artikel top billede

Windows 11-udbredelsen snegler sig frem: Ni ud af ti maskiner er ikke opdaterede endnu

Det går stadigt sløjt med at få Windows 11 ud til forbrugerne, viser nye tal.

Microsofts største styresystemsnyhed i årevis, Windows 11, bliver kun taget forsigtigt imod af Windows brugerne.

Det fremgår af en analyse fra annonce-platformen AdDuplex, hvoraf det fremgår, at under ni procent af Windows-brugerne er skiftet til Microsoft nye styresystem.

Blandt de samlede tal for Windows 10- og 11-systemerne derude kører blot 8,6 procent det nye Windows, mens der dertil er 0,3 procent, der kører med betaversioner af Windows 11.

Det er til trods for, at det er knap to måneder siden, at Microsoft sendte opdateringen bredt ud. Selskabet har lige siden tilbudt Windows 11-opdateringen gratis til den brede befolkning.

Taber pusten

Opgørelsen er den anden, siden Windows 11 debuterede 5. oktober, hvor Windows 11 gjorde sit indtog på sammenlagt 5,1 procent af Windows 10- og 11-maskinerne – blot tre uger efter lanceringen.

Godt en måned senere går pusten nu ud af udbredelsen ved blot at udvide feltet med 3,8 procentpoint ud af de 60.000 Windows-enheder, som AdDuplex monitorerer.

Det er til trods for, at Microsoft igennem både oktober og november måned har udsendt en stribe fejlrettelser til styresystemet, for blandt andet at adressere problemer såsom forringet ydelse, printer-fejl og sikkerhedshuller.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere