Artikel top billede

(Foto: PR-Foto)

Facebooks moderselskab Meta indgår kæmpe cloud-aftale med AWS

En langsigtet og strategisk cloud-aftale er indgået mellem Meta og Amazon Web Services.

De to giganter, Facebooks moderselskab Meta og Amazon Web Services (AWS) har indgået en af de helt store strategiske aftaler.

Med aftalen vil Meta fremadrettet gøre brug af AWS' tjenester og globale infrastruktur til skalering af forskning, udvikling, facilitering af tredjepartssamarbejder og til at øge effektiviteten i virksomheden.

Det oplyser AWS i en meddelelse.

Meta og AWS har i løbet af de seneste fem år udvidet deres samarbejde. Den nye aftale omhandler yderligere indkøb af AWS-compute, -storage, -databaser og -sikkerhedstjenester, lyder det.

Meta oplyser, at dets AWS-landskab i fremtiden vil være et centralt fundament til at understøtte opkøb af virksomheder, hvis it allerede er drevet af AWS.

Endelig betoner selskaberne, at aftalen vil accelerere Meta's AI-enheds forskning og udvikling i kunstig intelligens.

Blandt andet vil Meta og AWS i fællesskab hjælpe virksomheder med at bruge PyTorch (open source machine learning framework) på AWS til at bringe deep learning-modeller fra forskningen og ud i produktion hurtigere og nemmere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere