Artikel top billede

Skal du opgradere sikkerheden? Her er de to spørgsmål, du skal kende svaret på for at få den rigtige beskyttelse

Det kan være du har sat dig fast på en ny firewall eller et nyt antivirusprogram. Men det kan være, at disse løsninger slet ikke er det din virksomhed i virkeligheden har brug for. Her er de to spørgsmål, du som virksomhed skal kende svaret på, før du foretager dig noget andet.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se her de to spørgsmål, som du skal kende svaret på, før du høber ny it-sikkerhedsprogrammer
840
4:15 min
At arbejde med cybersikkerhed og risikostyring i en virksomhed kan ofte godt føles som at gå opad på en nedadgående rulletrappe.

Det er svært blot at bibeholde det samme niveau på trappen, og skal man foran, så skal der lægges kræfter i. Står man stille, rammer man bunden på et tidspunkt.

I disse år, skal der løbes hurtigere og hurtigere på cybersikkerhedsrulletrappen, for at følge med den rivende udvikling, som der sker på området lige nu.

Derfor kan det for mange også være svært at holde overblikket over, hvad næste skridt i det digitale byggeprojekt af de ydre forsvarsværker faktisk er.

For at få det overblik, kan det være en fordel at alliere sig med nogen i branchen, der netop beskæftiger sig med den sikkerhedsmæssige udvikling.

Men uanset om du vælger at få eksperthjælp til at opdatere cybersikkerhedsprocesserne eller om du vil skabe dig dit eget overblik, så er her de to spørgsmål, du skal stille dig selv, inden du går ud og køber nyt digitalt værktøj.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter