Artikel top billede

Twitter beordret til at give Elon Musk centrale dokumenter om antallet af falske konti

Dommer har beordret Twitter til at levere en række dokumenter om antallet af falske konti i forbindelse med det kuldsejlede opkøb af Twitter.

Twitter skal levere dokumenter fra en tidligere Twitter-direktør, som Tesla-direktør Elon Musk sagde var en nøglefigur i beregningen af ​​antallet af falske konti på platformen, ifølge en retskendelse mandag.

Det skriver Reuters.

Bot- og spamkonti på Twitter er blevet et centralt spørgsmål i den juridiske kamp om, hvorvidt Elon Musk skal gennemføre sit køb på 44 milliarder dollar af selskabet.

Twitter er nu beordret til at indsamle, gennemgå og producere dokumenter fra tidligere General Manager for Consumer Product Kayvon Beykpour. Sådan lyder dommen fra Kathaleen McCormick fra Delaware Court of Chancery.

Kayvon Beykpour forlod Twitter, efter at selskabet i april indvilligede i at blive opkøbt af. Han bliver i Elon Musks retsakter beskrevet som en af ​​de ledere, der er "mest intimt involveret i" at bestemme mængden af ​​spamkonti.

Dommeren nægtede samtidig Elon Musks anmodning om adgang til 21 andre personer med kontrol over relevant information.

Elon Musk anklagede tidligere på måneden Twitter for at have misrepræsenteret antallet af reelle aktive brugere på platformen, hvilket Twitter har afvist. Virksomheden har anklaget ham for at bryde sin aftale om at købe virksomheden og vil have dommeren til at beordre ham til at gennemføre handlen til 54,20 dollar per aktie

Twitters aktie lukkede mandag i 44,50 dollar per aktie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere