Artikel top billede

(Foto: Babak Habibi/Unsplash)

Samsung knuser Bings drømme – fortsætter med Google som søgemaskine

På trods af meldinger om at Samsung overvejede at skifte Google ud med Bing som standard-søgemaskine på sine telefoner, har Samsung nu forlænget aftalen med Google.

For nylig rapporterede New York Times om, at Samsung overvejede at bruge Bing som standardsøgemaskine i stedet for Google.

På den måde ville det blandt andet være nemmere, at brede Microsofts velkendte chatbot Bing Chat ud i Samsungs mobiltelefoner og tablets.

Men Microsofts håb om at få Bing ind som standardsøgemaskine hos den koreanske mobilproducent er nu knuste.

Ifølge Wall Street Journal har Samsung nemlig besluttet at holde sig til Googles søgemaskine indtil videre.

I betragtning af at Google tjener omkring tre milliarder dollar om året på partnerskabet med Samsung, er dette gode nyheder for søgegiganten.

Google har derudover en 20 milliarder dollar-kontrakt med Apple, der skal fornyes senere i år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere