Artikel top billede

Bjarne Riis rystet efter IT Factory kollaps

Det var en påvirket Bjarne Riis, der her klokken 11 præsenterede sit cykelhold, som nu mangler den ene hovedsponsor

IT Factory skulle sammen med Saxo Bank næste år være hovedsponsor for Bjarne Riis' cykelhold. Men sådan kommer det nok ikke til at gå, efter at selskabet i dag er begæret konkurs. Og det kom også som et chok for Bjarne Riis, da han i dag skulle præsentere sit cykelhold for 2009.

"Det er klart, at jeg troede, at jeg skulle stå her på en anden måde, end det er tilfældet nu. Men sådan er livet. Det her skulle have været et andet pressemøde," indledte holdejer Bjarne Riis pressemødet, som blev transmitteret direkte på TV2 News.

Nyheden var ligeså ny for ham som for resten af den danske presse, og han erkender, at IT Factory nok ikke er på holdets trøjer næste år.

"Situationen er sådan, at IT Factory har problemer. Hvad der præcis sker, det er jeg ikke i stand til at forklare her. Sandsynligheden for, at IT Factory er på tøjet næste år, er minimal," fortalte Bjarne Riis.

Allerede nu sonderer Bjarne Riis terrænet for andre sponsorer.

"Nyheden er også ny for os. Det er begrænset, hvad vi ved, men vi er i gang med at finde nogle løsninger," sagde holdejeren.

Riis: Holdet fortsætter
Den tidligere Tour de France-vinder bedyrede, at holdet fortsætter på trods af IT Factorys kollaps.

"Vi har ikke tænkt os at give op. Vi skal videre. Vi har holdt et møde med Saxo Bank, og vi skal ud og finde en ny sponsor," sagde Bjarne Riis.

Han garanterede for holdets fremtidige eksistens.

"Vi har informeret vores staff og ryttere. Vi har fortalt, at vi ikke lukker. Vi fortsætter. Vi skal nok få det til at hænge sammen på den ene eller anden måde. Der er garanti for, at cykelholdet kører videre. Det er den besked, som alle har fået," forsikrede Bjarne Riis.

Efter at have gennemgået sponsorproblematikken gik holdejeren videre for at præsentere cykelholdet.

"Vi er her for at præsentere holdet," understregede Bjarne Riis over for pressen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere