Artikel top billede

De to vindere var Rasmus Folino og Steffen Falch Larsen. Foto: Mikkel William Nielsen (Foto: Mikkel William Nielsen)

Her er årets vindere af Computerworld Løbet

Årets vindere af Computerworld Løbet blev ikke de forsvarende mestre fra Edlund. Se her, hvem der løb med sejren.

Der var lagt op til en rigtig hyggelig dag, da den danske it-branche var samlet til Computerworld Løbet i Lauttrupparken i Ballerup.

Folk nød vejret, der modsat sidste år, viste sig fra sin pæne side.

Du kan se vores store billedgalleri fra aftenens løb her.

Men det handlede jo ikke kun om hyggen, men også i høj grad om æren, og dette års sejr gik ikke til de forsvarende mestre fra Edlund, som ellers havde bebudet, at de ville tage sejren igen.

I stedet var det to jokere der tog toppen af podiet. Rasmus Folino og Steffen Falch Larsen fra løbeklubben Blovstrød Løverne, tog hver to gange 2,5 km, og i så overlegen stil, at konkurrenter bare måtte se til.

De løb de 4 x 2,5 km i tiden 33 minutter og 55 sekunder, og slog dermed Edlunds rekord fra sidste år på 34 minutter og 27 sekunder.

Der var dog ikke meget overraskelse at spore hos de to erfarne løbere, der tog sejren.

"Det gik, som det skulle. Vi kom ikke for hyggens skyld, men for at vinde. Sådan et løb er god træning, fordi man bliver ekstra tændt," siger Steffen Falch Larsen, der løb 2. og 4. del af den 4 x 2,5 km lange tur.

Elite-løbere

Blovstrød Løverne er da også en af Danmarks største løbeklubber, og de to herrer er i den tunge ende.

Steffen Falch Larsen skal løbe DM i 5000 meter bane og måske senere nordisk mesterskab, og Rasmus Folino skal et år til Hawaii, hvor han har fået scolarship og skal til at træne løb på meget højt plan.

Men selvom ikke var presset af konkurrencen, var de dog stadig imponerede over arrangementet.

"Vi var meget imponerede, da vi kom. Det er sjældent, man ser et motionsløb, hvor der er så godt styr på tingene," siger Steffen Falch Larsen og fortsætter.

"Derudover var der også rigtig mange mennesker og en god stemning. Så på det punkt var vi ret overraskede," siger Steffen Falch Larsen.

Nu vil tiden så vise, om de to løbere stiller op til næste år, eller om it-danmark igen kan få en mere rimelig konkurrence.

"Det er ikke sikkert, vi tager med næste år. Men kan være, vi sender nogle lakajer for at sætte lidt gang i tingene," siger en smilende Steffen Falch Larsen.

PFA IT tog andenpladsen

De forsvarende mestre fra Edlund var heller ikke at finde på andenpladsen.

I stedet blev der leveret en imponerende præstation fra et af PFA Pension it-afdelings løbehold. De løb de 10 km i tiden 38 minutter og 1 sekund.

"Vi havde ikke forventet at komme i top tre, så det var fantastisk med en andenplads. Det var rigtig hårdt ude på ruten, men dejligt vejr," fortæller Peter Kelsall, der er proces arkitekt i PFA Pension It.

Desuden var de glade for, at det var Edlund, de slog. PFA Pension er nemlig kunde hos Edlund, og derfor var der ekstra håneret ved at sætte leverandøren på plads.

"Det er lidt sjovt. Vi ved, at Edlund-løberne har trænet meget, så det var fedt at slå dem," siger Peter Kelsall.

PFA's holds succes skulle dog ikke findes i grundig træning.

"Vi har ikke gjort så meget for at forberede os. Der har ikke været noget fællestræning eller noget," siger Peter Kelsall og fortsætter.

"Vores direktør valgte dog at lade være med at drikke kaffe i tiden op til løbet, og så ellers drikke enormt meget kaffe lige op til. Det var stort set vores forberedelse," siger Peter Kelsall.

Holdet fra PFA består dog af folk, der har løbet en del før.

Skuffelse ikke til at skjule

Edlund-drengene måtte i år se sig forvist til tredjepladsen. Jeppe Juhl havde inden løbet ellers bebudet, at de regnede med at tage sejren igen.

De gennemførte løbet på 38 minutter og 21 sekunder, og var dermed cirka fire minutter langsommere end sidste år.

"Da vi så, at Blovstrød Løverne var med, kunne vi godt regne ud, at den ikke var god. Men så var målet at blive det hurtigste hold fra it-danmark," siger Jeppe Juhl.

PFA leverede en imponerende start, som holdet fra Edlund aldrig rigtig kom efter.

"Jeg tænkte langt hen, at vi ville hente dem, men da jeg som sidste mand skulle afsted, havde de 20 sekunders forspring. Så tænkte jeg, at det måtte jeg klare," siger Jeppe Juhl og fortsætter.

"Halvvejs ude på min omgang var jeg stadig det samme bagefter, og jeg formåede aldrig rigtig at komme tættere på," siger Jeppe Juhl.

Edlund-holdet havde det også mere end almindeligt dårligt med at tabe til PFA.

"PFA er jo en af vores rigtig store kunder. Så der er ikke mange andre, hvor det kunne have gjort mere ondt," siger en tydeligt skuffet Jeppe Juhl med et smil på læben.

Udover de mere seriøse hold var der også en lang række hold, der mere var med for hyggens skyld, men som samtidig nød løbe-, lunte- eller gåturen i det sommerlige vejr.

Efter løbet var der lagt op til en hyggelig aften, hvor it-danmark snakkede ivrigt, mens de spiste grillpølser og skyllede efter med sodavand og øl.

Du kan se hele listen med placeringer og de enkelte løberes tider her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere