Lav dit eget ikon til skrivebordet

Hvorfor ikke gøre dit skrivebord mere personligt ved at lave dine egne ikoner? Det er nemt og tager få sekunder. Se her hvordan og hvor du gør det.

Hvis alle de medfølgende Windows-ikoner er ved at være lidt for kedelige at se på, så kan du bare lave dine egne.

Du kan plastre skærmen til med ikoner af børnene, favoritklubben eller vælge et billede eller grafik, der passer perfekt til den enkelte genvej.

Websiden ico.bradleygill.com giver mulighed for på få sekunder at trylle et almindeligt billede om til et ikon, som du kan bruge på din pc eller din webside.

Du uploader billedet (JPG, PNG, BMP eller GIF), venter et kort øjeblik og downloader så resultatet. Nemmere kan det ikke blive.

Har du for eksempel en genvej til din mappe med musik eller billeder liggende på skrivebordet, er det oplagt at kreere et ikon (en node, en guitar, et kamera…), der passer til indholdet.

Skift ikon

For at udskifte et ikon skal du højreklikke og vælge ’Egenskaber’, ’Skift ikon…’ og så ’Gennemse’. Så finder du dit hjemmelavede ikon, og derefter klikker du på ’Åbn’ og ’Ok’.

Vil du gerne slippe af med den lille pil i ikonet/genvejen, kan du som Vista-bruger hente et program, der klarer det for dig.

Som XP-bruger er det en lidt større udfordring at fjerne pilen, og medmindre du har helt styr på det tekniske, anbefaler vi ikke, at du prøver.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere