Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


CA Software A/S
Kategori: Basissoftware

Artikler om CA Software A/S

CA Technologies har fundet en ny landechef i Danmark med 12 års erfaring. Se hvem der fik jobbet.
19. juni 2012 kl. 10.03 | læs »

CA-bossen, Nils Petersen, har haft tid til at tænke i sommerens stilhed. Her kommer han med sit bud på, hvordan man bedst kommer i omdrejninger igen efter en lang sommerferie.
6. august 2010 kl. 10.00 | læs »

Cloud computing, grøn it og et nyt firmanavn var blandt emnerne, da Computerworld dækkede CA World i Las Vegas. Her får du overblikket.
31. maj 2010 kl. 15.59 | læs »

Danske studerende rydder bordet med it-kompetencer i verdensklasse i syndens by.
27. maj 2010 kl. 15.19 | læs »

Cloud computing er et paradigmeskifte i den måde, vi bruger it på. Det mener CEO Bill McCracken, der går linen ud, og satser stort på skyen. Er cloud den nye mainframe?
19. maj 2010 kl. 13.41 | læs »

Et nyt socialt site skal hjælpe usikre it-chefer med at navigere i skyen. Hvilken sky kan du anbefale?
18. maj 2010 kl. 15.02 | læs »

En stor sparerunde kaster de danske ansatte i amerikanske Computer Associates ud i uvished. Kommer der fyringer i Danmark?
7. april 2010 kl. 12.21 | læs »

Bestyrelsen i Computer Associates har enstemmigt udpeget en ny administrerende direktør.
1. februar 2010 kl. 15.30 | læs »

Systemprogrammøren med det forkromede overblik og den grundlæggende it-viden uddannes íkke mere, og derfor lider mainframen, mener CA-salgsdirektør Kenneth Saxskiold-Nørup.
5. oktober 2009 kl. 07.00 | læs »

9 ud af 10 virksomheder i de skandinaviske lande siger i en undersøgelse, at de lider under manglen på mainframe-folk. Resten af Europa er knap så bekymret.
2. oktober 2009 kl. 09.02 | læs »CA Software A/S
Borupvang 5B
2750 Ballerup
Tlf. 45474141
www.ca.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 33

Forretningsområde:
Leverer software og services til infrastruktur, sikkerhed, service management, datalagring samt håndtering af applikationers livscyklus.
Kompetencer:
System management, storage, sikkerhed, applikationers livscyklus, data management og applikationsudvikling samt portalløsninger.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


CIO
Global it-boss: Du kan ikke lede en tech-virksomhed gennem et regneark - fornemmelse for teknologien er afgørende
Interview: Ledelsesgangen i en techvirksomhed må ikke være et gemmested for chefen. Hvis du vil have succes som leder i dag, skal du have hænderne nede i skidtet. Den amerikanske tech-topchef Pat Gelsinger guider dig her til succes som leder.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Undersøgelse af kritiske anlæg
I 2015 afsluttede Coromatic Group en undersøgelse af kritiske anlæg, der dækkede årene 2000-2013. Undersøgelsen omfattede det nordiske hospitalsmarked og dets afhængighed af to virksomhedskritiske funktioner, strømforsyning og kommunikationsteknologi, under hensyntagen til den øgede mængde af data, der behandles i forskellige systemer.