Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


CensorNet A/S
Kategori: Sikkerhed

Artikler om CensorNet A/S

Igen i år tilflyder der Silicon Valley-opmærksomhed til et dansk it-firma.
20. august 2012 kl. 15.01 | læs »

Stifteren af SMS Passcode, David Hald, træder et skridt tilbage for at give plads til ny direktør, som skal sikre fortsat vækst.
6. august 2012 kl. 11.21 | læs »

Det danske it-firma, SMS Passcode, er med i den globale top 100 liste som it-mediet Red Herring har lavet.
1. februar 2010 kl. 10.59 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

Danfoss blev ramt af Petya-malwaren i Ukraine. Men patchede systemer og hurtig inddæmning forhindrede cyberangrebet i at sprede sig.
12. juli 2017 kl. 09.27 | læs »

Mærsks terminaler i Rotterdam blev hårdt ramt af Petya-angrebet. It-sikkerheden har tilsyneladende haltet i flere år.
10. juli 2017 kl. 14.24 | læs »

Kan du betragte dine oplysninger så sikre, som var de gemt i en bankboks, eller holder de store selskaber brandudsalg, når nysgerrige regeringer anmoder om at få adgang? Ny undersøgelse deler...
12. juli 2017 kl. 09.50 | læs »

Det store russiske it-sikkerhedsfirma Kaspersky fjernes på grund af spionage-mistanke fra vigtig liste over godkendte leverandører til statslige, amerikanske organisationer. Selskabet benægter alt.
12. juli 2017 kl. 18.34 | læs »

Kaspersky Lab er ikke længere godkendt som leverandør til den offentlige sektor i USA, der mistænker det russiske sikkerhedsfirma for medvirken til spionage. Men Kasperskys danske chef frygter...
13. juli 2017 kl. 14.40 | læs »

Cyber-angreb er blevet hverdag for danske virksomheder, og der er bred enighed om, at alle bliver ramt før eller siden. Men hos Danfoss har man alligevel droppet ideen om en detaljeret...
17. juli 2017 kl. 15.46 | læs »

Bruger du åbne WiFi-forbindelser, skal du opdatere din iPhone med det samme, russisk hacker bliver smidt i spjældet for udvikling af malware, og Microsoft udgiver en LinkedIn-app til Windows 10.
20. juli 2017 kl. 11.30 | læs »CensorNet A/S
Park Allé 350 D
2605 Brøndby
Tlf. 70225533
www.smspasscode.com
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Udvikling og salg af sikkerhedssoftware.
Kompetencer:
2-faktor sikkerhedssoftware.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


CIO
Global it-boss: Du kan ikke lede en tech-virksomhed gennem et regneark - fornemmelse for teknologien er afgørende
Interview: Ledelsesgangen i en techvirksomhed må ikke være et gemmested for chefen. Hvis du vil have succes som leder i dag, skal du have hænderne nede i skidtet. Den amerikanske tech-topchef Pat Gelsinger guider dig her til succes som leder.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Undersøgelse af kritiske anlæg
I 2015 afsluttede Coromatic Group en undersøgelse af kritiske anlæg, der dækkede årene 2000-2013. Undersøgelsen omfattede det nordiske hospitalsmarked og dets afhængighed af to virksomhedskritiske funktioner, strømforsyning og kommunikationsteknologi, under hensyntagen til den øgede mængde af data, der behandles i forskellige systemer.