Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 


Enaco ApS
Kategori: Netværksintegratorer

Artikler om Enaco ApS

Data i udlandet kan være en dyr affære. Det måtte en dansk tele-direktør sande, da han kom hjem til en regning på 23.694 kroner efter to dages messe i Tyskland.
6. august 2008 kl. 09.46 | læs »

Et blademiljø med 30 virtuelle servere i et nyindrettet serverum kan give en strømbesparelse på 100.000 kroner på året. Læs her, hvordan Apotekerforeningens it-chef gjorde det.
26. maj 2008 kl. 07.00 | læs »

Stadig flere klumper i strømmen og det store strømsvigt for halvandet år siden giver arbejde for it-indretningsarkitekterne Enaco, der er specialiseret i at indrette serverrum. Danske...
29. april 2005 kl. 13.09 | læs »

Relaterede artikler fra Computerworld

Hiper, der i dag leverer bredbånd over TDC's netværk, ser frem til også at kunne udnytte fiberselskabernes åbne netværk. Forhandlingerne skal dog ske med et fornuftigt udgangspunkt, lyder...
27. juni 2017 kl. 09.30 | læs »

Interview: YouSee holder godt øje med fiberselskabernes udmeldinger om, at de vil åbne deres netværk op. Det kan give nye muligheder for YouSee, men der mangler fortsat svar på et helt...
28. juni 2017 kl. 11.02 | læs »

Artiklen er opdateret: Fiber- og hostingselskabet GlobalConnect køber konkurrenten Nianet, oplyser selskaberne. Det sker, efter at Nianet tidligere i år leverede et regulært rekord-regnskab.
29. juni 2017 kl. 09.21 | læs »

Interview: GlobalConnects opkøb af Nianet skal ruste det nye, større selskab til at stå langt stærkere i konkurrencen med TDC, siger GlobalConnect-direktør Christian Holm Christensen.
29. juni 2017 kl. 11.02 | læs »

ComputerViews: Der er lagt op til en benhård kamp om de danske erhvervskunder på telemarkedet med GlobalConnects køb af Nianet. Den nye, store spiller vil udfordre et i forvejen presset...
30. juni 2017 kl. 13.27 | læs »

Intervesteringerne i 5G er nu for alvor ved at få fart på. Teknologi-investeringerne kan dog ikke løse den største udfordring: Business casen i 5G.
4. juli 2017 kl. 10.01 | læs »

Der er netop blevet sat flere hæsblæsende rekorder med 5G af netværksgiganten ZTE.
5. juli 2017 kl. 10.58 | læs »Enaco ApS
Naverland 2
2600 Glostrup
Tlf. 43685353
www.enaco.dk
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: -

Forretningsområde:
Konsulentydelser, projektering og opbygning af computerrum.
Kompetencer:
Brand -, køle-, UPS- og dieselgeneratoranlæg, netværk, overvågning og alarmer.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Bedre synlighed?
Køb fremhævninger i Brancheguiden og bliv den it-leverandør, kunderne lægger mest mærke til.

 


CIO
Global it-boss: Du kan ikke lede en tech-virksomhed gennem et regneark - fornemmelse for teknologien er afgørende
Interview: Ledelsesgangen i en techvirksomhed må ikke være et gemmested for chefen. Hvis du vil have succes som leder i dag, skal du have hænderne nede i skidtet. Den amerikanske tech-topchef Pat Gelsinger guider dig her til succes som leder.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Guide til hyperconverged infrastructure - Alt om forenklet it-infrastruktur
I dette white paper får du en guide til at komme i gang med Hyperconverged Infrastructure (forenklet it-infrastruktur)