En video med en lækket version af Microsofts stadigt smarte Continuum for Phones sammen med nye anonyme kilder vækker liv i drømmen om en Surface Phone
22. juni 2017 kl. 14.44 | læs »6
Til efteråret bliver det muligt for familien at dele iCloud-lagerplads for at spare penge.
21. juni 2017 kl. 11.38 | læs »10
Det kinesiske raketfirma OnePlus har lanceret dets nyeste smartphone, OnePlus 5. Prisen stiger endnu en gang.
21. juni 2017 kl. 09.59 | læs »3
Skype-platformen har været ramt af periodiske nedbrud siden mandag eftermiddag. En løsning er på vej.
20. juni 2017 kl. 11.13 | læs »


Bandai Namco har polstret den klassiske kampspil-serie med nye tricks, men nogen fungerer bedre end andre.
18. juni 2017 kl. 09.47 | læs »7
Danmark er Apple-land, når det kommer til smartphones. Ny dansk undersøgelse viser, at halvdelen af alle danskere har en iPhone.
16. juni 2017 kl. 14.32 | læs »3
Det populære byggespil Minecraft får nu sin største opdatering til dato, der gør spillet markant flottere og mere imponerende.
16. juni 2017 kl. 10.19 | læs »


Huaweis datterselskab Honor har netop lanceret Honor 9 i Kina med imponerende kraftig hardware i forhold til prisen. Og den forventes snart at komme til Danmark
13. juni 2017 kl. 14.27 | læs »


Virksomheden bag den populære app Snapchat arbejder ifølge et amerikanske medie på en ny hemmelig AR-brille.
13. juni 2017 kl. 08.25 | læs »1
ComputerViews: Microsoft skyder med skarpt mod Sonys Playstation 4 Pro med en 4K-afspillende Xbox One X med den mest kraftfulde GPU nogensinde i en konsol. Men bør du gå ud og købe dig en?
12. juni 2017 kl. 15.42 | læs »


Ved årets store E3-messe har Microsoft lanceret sin næste konsol kaldet Xbox One X, der blandt andet kan vise spil i 4K-opløsning.
12. juni 2017 kl. 10.56 | læs »2
22 år efter seriens første udgivelse, er der stadig få andre serier der byder på lige så lækkert fremtids-ræs som Wipeout-serien.
11. juni 2017 kl. 09.55 | læs »9
Foråret og den tidlige sommer er som altid fyldt med nye smartphones klar til at erstatte dit gamle hakkebræt, men inden du stormer ud og køber den nye Samsung S8, så kig lige med her. Der er godt nyt på vej
9. juni 2017 kl. 12.49 | læs »


Acer Switch Alpha 12 er en fin Surface-klon til en langt lavere pris.
8. juni 2017 kl. 15.49 | læs »


De største nyheder fra Apples udviklerkonference WWDC handler om iOS 11, nye Mac-computere og smarte højttalere, men den største nyhed er måske Apples første åbne interesse for augmented og virtual reality.
8. juni 2017 kl. 11.01 | læs »Kommende events
Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

22. august 2017 | Læs mere


Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

24. august 2017 | Læs mere


Sikkerhed på netværk, firewall, routere: Få styr på din infrastruktur

Netværk, routere og firewall er meget kritiske elementer, når det handler om at beskytte sig mod angreb. Seminaret sætter fokus på, hvordan din virksomhed kan beskytte sig bedre mod alt fra DDoS-angreb til hackere og malware. Mød nogle af de førende sikkerhedsleverandører og sikkerhedseksperter, der kan hjælpe dig med at beskytte din infrastruktur. Få inspiration til kommende investeringer og strategiske overvejelser.

29. august 2017 | Læs mere
Computerworld
Sikkerhedseksperter kritiserer KMDs politianmeldelse: "Det er grotesk, at man skal være bange for at indrapportere usikre systemer"
KMD har anmeldt en mand for hacking, efter han gjorde opmærksom på et alvorligt sikkerhedshul i et af virksomhedens kommunale systemer. Men KMD modarbejder sig selv og afskrækker folk fra at beskæftige sig med sikkerhed, mener flere eksperter.
CIO
Professor: Minimal risiko for kæmpebøder til virksomheder når EU-persondataforordningen træder i kraft
De danske virksomheder slipper for økonomiske huskekager, hvis de ikke overholder persondataforordningen, når den træder i kraft til maj næste år, vurderer professor.
Comon
Nye tal afslører: Hver anden dansker har en iPhone
Danmark er Apple-land, når det kommer til smartphones. Ny dansk undersøgelse viser, at halvdelen af alle danskere har en iPhone.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Hyperconverged infrastructure - Sådan optimeres datacentret på den enkleste og mest fremtidssikrede måde
Datacenteret i en virksomhed er en kompliceret og kostbar størrelser, som ikke ligefrem gør det nemt og hurtigt for it-afdelingen at hjælpe forretningen med nye initiativer. Det er en uholdbar situation, og nu findes der en løsning. Hyperconverged infrastructure kan løfte datacenteret ind i fremtiden. Et datacenter-i-en-boks kan sættes i sving på 20 minutter, det er let at administrere og kan opskaleres på fem minutter. Det hele er testet og konfigureret på forhånd, og tilmed er ydelsen er på enterprise-niveau. Læs mere i dette white paper.