Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
99
Uber lukker i Danmark, men aarhusiansk it-afdeling overlever
Uber lukker i Danmark, og den nye taxilov får skylden. Men tjenestens aarhusianske udviklingsafdeling overlever.


54
Dårlig WiFi i hjemmet? Her er otte enkle råd til at sikre bedre Wi-Fi-dækning derhjemme
WiFi er en kompliceret og avanceret teknologi, som både du, dine børn og din mor drager nytte af i hjemmet. Her er otte gode råd til bedre trådløst internet i hjemmet.


32
Den danske Uber-chauffør Nicolai lader sig ikke kue af lukning: Fortsætter som undergrunds-chauffør
Den danske Uber-chauffør Nicolai Jørgensen mener, at Ubers lukning åbner porten for et nyt stort undergrundsmarked.


29
Den danske taxibranche jubler over Uber-lukning - men betyder det nu, at al innovationen stopper?
Interview: Den danske taxibranche lover, at der vil komme endnu mere innovation i fremtiden, og advarer samtidig Uber-lignende tjenester mod at angribe det danske marked.


27
Test: Ikeas "TrådFri" er intelligente lys-pærer i sin enkleste form
Ikea har lanceret 12 forskellige "smarte" belysningsprodukter, som blandt andet kan styres med din smartphone. Vi har taget et kig på, om du skal vælge Ikeas "Trådfri" fremfor eksempelvis Philips Hue.


26
Prøvekørt: Samsungs nye Galaxy S8 sætter nye standarder for smartphone-kategorien i 2017
Samsung har lanceret to Samsung Galaxy S8-telefoner og sætter en fed streg under, hvad der forventes af en topsmartphone i 2017.


26
Ubers uventede afkørsel i Danmark rammer verdenspressen
Modsat sit løfte om at blive og kæmpe, har Uber ovenpå den nye taxalovgivning i februar valgt at køre kampen i garagen og forlade Danmark. Den nyhed har ramt verdenspressen.


23
Købsguide: Fem ting du skal vide før du køber AMD's nye Ryzen-processorer
Intel som enehersker i processorland kan meget vel være ovre med AMD's nye Ryzen-processorer, men inden du løber ud og investerer den førstefødtes børneopsparing i nye AMD-chips, bør du læse denne købsguide.


23
Nyt Windows 10-design på vej?: Lækket billede af ny startmenu åbenbarer "Projekt Neon"
Lækkede billeder af en ny startmenu I Windows 10 vidner om en potentiel grafisk overhaling.


21
Tre konkrete råd: Sådan undgår du nemt at blive fuppet med 'CEO-fraud'
CEO-fraud har kostet danske virksomheder mere end 200 millioner kroner i det sidste år, og senest er det gået ud over Statens Museum for Kunst, der blev franarret 805.000 kroner. Tre enkle procedurer kan sikre virksomheden markant bedre mod de falske direktører.


21
Nyt it-fag på vej på skemaet i folkeskolen: Men hvad skal faget indeholde? Giv dit besyv med her
ComputerViews: Undervisningsminister Merete Riisager (LA) har udpeget 14 it-folk, som skal komme med bud på, hvad et helt nyt it-fag i folkeskolen skal indeholde. Hvad mener du, der er behov for?


21
Baldur og Mads udruller lynhurtigt fiber til helt boligkvarter: "Vi har nu over 100 tilmeldinger og vi regner med, at der kommer flere til, når folk lige får set, at naboerne har fået hurtigt net"
Gigabit.dk ville udfordre TDC og selv rulle fiber ud til helt kvarter ved at tilbyde kunderne fem års gratis internet. Nu er projektet igang.


20
"Jeg tror, at vi i fremtiden kommer til at se tilbage på Ubers forretningsmodel på samme måde, som vi for 100 år siden så på introduktionen af samlebåndet"
Interview: En række nye kontroversielle tjenester vil tage over, hvor Uber slap, mener Claus Skytte, ekspert i deleøkonomi.


20
Test: Her er det nye Windows 10 og "Creators Update"
På trods af brudte løfter er Creator Update Microsofts største opdatering til Windows 10 til dato.


17
Fem ting du skal vide om stor opdatering af Windows 10 inden du opdaterer
Microsoft store Creator Update-opdatering rammer de danske computere om to uger. Her er fem ting, du skal vide, inden du henter og installerer opdateringen

Seneste debat
Hvis du bliver knaldet for fildeling: Her er dine rettigheder
Hvad er dine muligheder, hvis du er en af de tusindvis af danskere, som har modtaget en opkrævning for ulovlig fildeling? Skal du bare betale med det samme, eller gå i retten? Få svarene her.

Rusland nægter at stå bag hackerangreb mod Danmark: Afviser de danske anklager
Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen anklager Rusland for at stå bag hackerangreb, der har ført til adgang til Forsvarets mailssystem. Det afviser Rusland dog nu.

Hackerangreb mod Forsvaret: Her er tre ting, vi ved om angrebet - og alle de ubesvarede spørgsmål
Russiske hackere har angiveligt i både 2015 og 2016 haft adgang til Forsvarets interne mail-systemer. Her er de tre vigtigste ting, vi ved om angrebet. Og de tre største ubesvarede spørgsmål.

YouSee hæver priserne for mobilkunderne
Nye regler fra EU får nu YouSee til at hæve priserne for mobilkunderne, der dog samtidig også får noget ekstra for pengene.

SE-direktør fastholder at Stofa-opkøb var en god investering: "Jeg ville gøre det samme i dag"
På trods af, at man hos SE har nedskrevet værdien af goodwill i Stofa med 1,3 milliarder kroner, så står direktør Niels Duedahl fast: Det var en rigtig beslutning at købe Stofa i 2012.

Når hverdags-produkter spionerer: Retssag om hovedtelefon-spionage kan få betydning for os alle
ComputerViews: En amerikansk borger har trukket elektronikproducenten Bose i retten, fordi virksomhedens trådløse hovedtelefoner angiveligt indsamler og videresælger omfattende data om brugerens lyttevaner. Sagen kan få betydning for os alle.

SE nedskriver værdien af Stofa med 1,3 milliarder kroner
Det Esbjergbaserede energiselskab SE barberer knap to-tredjedele af værdien af Stofa. Topchef fastholder, at opkøbet af Stofa i 2012 var det rigtige at gøre.

Danske forhandlere stopper salg af livsfarlige opladere øjeblikkeligt: Kan give stød og bryde i brand
14 forskellige mobilopladere er trukket tilbage fra det svenske marked, fordi de er livsfarlige. Nu stopper danske forhandlere også salget af i hvert fald to af opladerne. Sikkerhedsstyrelsen ser meget alvorligt på sagen.

Tre konkrete råd: Sådan undgår du nemt at blive fuppet med 'CEO-fraud'
CEO-fraud har kostet danske virksomheder mere end 200 millioner kroner i det sidste år, og senest er det gået ud over Statens Museum for Kunst, der blev franarret 805.000 kroner. Tre enkle procedurer kan sikre virksomheden markant bedre mod de falske direktører.

Kæmpe-opdateringer til Windows 10 kommer i september og marts i de kommende år
Microsoft sætter en fast dato på, hvornår du kan regne med at modtage de to årlige store opdateringer til sit - og dit - Windows 10

It-iværksætterne Daniel, Rune og Mads måtte ændre alt efter medvirken i Løvens Hule: "Det stod ret hurtigt klart, at vi måtte sadle helt om"
For to år siden deltog de Løvens Hule og fik 300.000 kroner. Nu er Løve-pengene brugt, to ud af tre stiftere er væk og deres forretningside har undergået en radikal forandring.

Dato fastlagt: De hovedmistænkte it-chefer og tidligere Atea-topfolk på vej i retten Atea-bestikkelsessag
Den mest omfattende del af bestikkelsessagen har endelig fået en dato. Tidligere topledere i Atea og det offentlige skal stå på mål for anklager om bestikkelse og underslæb.

DSB-kunder raser over ny tvungen app-opdatering: "Nu er mit 20-zoners kort væk. Fed opdatering"
En ny app-opdatering har udløst vrede og forvirring blandt DSB's app-brugere.

Har livsfarlige design-fejl: Du skal kassere disse USB-opladere med det samme
Sikkerhedsmyndighed i Sverige advarer om en stribe konkrete USB-opladere, der både kan give stød og bryde i brand og derfor trækkes tilbage fra markedet. Se de 14 opladere her.

Apple Pay får det svært i Danmark: Her er de største sten på vejen for Apple
Den danske betalingsinfrastruktur er unikt godt forberedt til introduktionen af Apple Pay, men der er dog et par store sten, der skal ryddes af vejen, før en dansk lancering kan blive en realitet.