Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
14
TDC ruller fiber ud til 4.300 sjællandske adresser: Tilbyder gratis opkobling
TDC ruller fiber ud til 4.300 adresser omkring København. Se om du er med på listen her.


12
André Rogaczewski om stærkt forsinket skatte-system: “Fra den stol jeg sidder i, virker vores system”
“Fra den stol jeg sidder i, virker vores system,” siger Netcompanys direktør André Rogaczewski om forsinkelserne for Skats nye inddrivelsessystem, PSRM, som Netcompany skal levere.


11
Problematiske krav spænder ben for danske it-leverandører: 63 procent har opgivet kontrakter på grund af aftalevilkår
Der bliver især fra offentlig side stillet for mange problematiske krav til it-leverandørerne, der ofte oplever, at det er dem, der skal tage hele ansvaret og risikoen for løsningen. Det mener IT-Branchen, der er ude med en ny analyse.


11
Danmark er det næstdyreste og næstdårligste Netflix-land i verden
Danskerne betaler en høj pris og får ikke særligt meget indhold for prisen. Det er konklusionen i en stor undersøgelse, der viser, at danskerne betaler den næsthøjeste pris for Netflix i verden, men samtidig får næstmindst indhold for pengene.


11
Norlys vil åbne sine fibernet for andre aktører i senest tredje kvartal 2020
Alle energi- og fiberselskabet Norlys’ fibernet vil være åbne for andre aktører i tredje kvartal 2020, siger direktør Niels Duedahl.


10
5G-master tændes nu i fem tyske storbyer - og mange flere på vej: Her kan du nu downloade en film til din smartphone på få sekunder
Deutsche Telekom åbner for første 5G-master i fem tyske byer, som nu får lynende hurtigt mobil-internet. Inden længe følger yderligere mere end 20 tyske byer.


10
Morgen-briefing: GDPR-krav vækker konkursfrygt hos daginstitutioner / Samsung udvider 5G-sortimentet med billigere 5G-mobil / Konsulenthuset Boston Consulting Group i nordisk it-offensiv / Atea og Kvindelandsholdet indgår treårig aftale
GDPR-krav vækker konkursfrygt hos daginstitutioner / Samsung udvider 5G-sortimentet med billigere 5G-mobil / Konsulenthuset Boston Consulting Group i nordisk it-offensiv / Atea og Kvindelandsholdet indgår treårig aftale


9
Breaking fra Nørgaard! Proces skaber hidtil uset vækst gennem manglende ledelse
Klumme: Mit forhold til DJØF og djøfere har ikke altid været en dans på roser. Men nu har jeg fået fred med det hele, og jeg er parat til at sige UNDSKYLD til DJØF. De har haft ret hele tiden.


7
Situationen er 'katastrofal': Danske e-handelsbutikker slår alarm - vil have minister til at skride ind inden 14. september
14. september står til at blive ‘en skæbnedag’ for de danske webbutikker, som frygter det værste efter et forløb, som butikkerne kalder for ‘katastrofalt.’


7
Danske Android-telefoner sender nu gps-data til alarmcentralen
Hvis du har en Android-telefon, så bliver dine lokationsdata nu automatisk videresendt til alarmcentalen, når du foretager 112-opkald. Funktionen vil også snart understøtte iPhones.


6
Tusindvis af Telenor-kunder hacket: Nu bliver de stjålne data brugt til at hverve nye Tre-kunder
Mere end 30.000 Telenor-kunder i Sverige har fået lækket personfølsomme data. Efterfølgende er datablevet anvendt til at hverve nye kunder hos Teleselskabet Tre.


6
Dansk energikæmpe ændrer fokus: Fiber er nu lige så vigtig som el, vand og varme
Det store forsyningsselskab EWII ændrer sit traditionelle fokus på el, vand og varme til også at omfatte fiber. “Det giver ikke mening andet end at sige, at fibernet er infrastruktur,” lyder det fra selskabet.


6
Få kontrol over mødelokalets fjende nr 1: Kalkun-konklusioner
Klumme]: Beder man en kalkun om at komme med en prognose for i morgen vil den - baseret på historiske facts - antage, at i morgen bliver en god dag med masser af mad, hyggeligt samvær med andre kalkuner og en omsorgsfuld bondemand, der sørger for den rette staldtemperatur og den rette strøelse . Men hvad nu hvis i morgen er Thanksgiving?


6
PET har hentet teledata på danskerne uden nødvendig dommerkendelse
"Det er helt åbenbart og tydeligt, at man skal have en dommerkendelse, i det øjeblik man skal indhente informationer. Der har man desværre sprunget over, hvor gærdet er lavest, og det synes jeg, er brandhamrende ærgerligt." Sådan lyder det fra Hans Jørgen Bonnichsen, efter PET har hentet oplysninger fra rå teeldata uden en nødvendig dommerkendelse.


6
Hundredevis af danske kunder bevidst snydt og fuppet af Telenor-medarbejdere
Flere hundrede danske Telenor-kunder er blevet snydt og fuppet af virksomhedens medarbejdere, viser selskabets egen kulegravning. “Sindssygt pinligt,” siger direktør.

Seneste debat
VW i kæmpemæssigt software-sats: Mere end 5.000 ansatte skal udvikle nyt styresystem til bil-mastodontens biler
Dusinvis af software-systemer skal strømlines hos den tyske bilkoncern. Flere tusinde ansatte skal tilpasse Android-styresystemet til blandt andre Audi, Bentley, Porsche, Skoda og Volkswagen.

Højtstående danske Telenor-chefer mister deres stillinger efter afsløring
To chefer hos teleselskabet Telenor har mistet deres job. Det sker efter afsløring af snyd af et stort antal kunder.

Ny toptelefon fra Huawei får ikke adgang til Googles Android-apps: Vil i stedet promovere egne apps
Kinesiske Huawei er klar med sin nye lynhurtige topmodel Mate 30, der ikke får adgang til Google Play. I stedet vil Huawei satse på sin egen app-butik.

Her er de mest populære e-handelsbutikker i Danmark
Tøj og mad er danskernes absolutte favoritter, når det handler om indkøb via nettet. FDIH er klar med listen over de mest brugte e-handelsbutikker herhjemme.

Ekspert: Sådan kommer du til tops i søgeresultaterne
De gode placeringer i søgeresultaterne på Google kommer ikke af sig selv. Se her hvordan du får din virksomhed placeret bedre med linkbuilding.

Så meget tjener software-udviklere i gennemsnit i USA: Lønniveau er steget solidt
De amerikanske software-udvikleres gennemsnitsløn er dobbelt så høj som den amerikanske gennemsnits-løn. Se her, hvad man kan scores om software-ansat i USA lige nu.

Pandora indgår kæmpe outsourcing-aftale med ny it-leverandør og opsiger NNIT: Bliver dyreste kontrakt i Pandoras nye it-landskab
Interview: Pandora indgår kæmpe outsourcing-aftale med it-gigant og opsiger nu formelt NNIT som leverandør. Fremover skal tre it-selskaber levere næsten alle de it-services, som der førhen skulle omkring 60 it-leverandører til at levere. Se de tre stor-leverandører her.

Netcompany vinder kontroversielt kæmpeudbud om digital post
Netcompany har trukket det længste strå i udbudet om en ny løsning til digitalpost. Men E-boks har klaget over udbuddet, der kan betyde, at danskerne i fremtiden skal tjekke to forskellige løsninger til digital post.

Morgen-briefing: Københavns nye metro åbner uden mobildækning / Amazon skruer heftigt op for klima-mål / Handelskrig får Apples brand til at blegne i Kina
Købenahavns nye metro åbner uden mobildækning / Amazon skruer heftigt op for klima-mål / Handelskrig får Apples brand til at blegne i Kina / Huawei suspenderet fra internationalt cybersikkerheds-forum / Atea indgår ny aftale med softwareselskab

Politisk flertal griber ind over for høje gebyrer på betalingsservice
Den danske betalingskæmpe Nets kan se frem til mere politisk regulering. Et flertal i folketinget har nemlig givet myndighederne større mulighed for at gribe ind over for højere gebyrer.

Trods forbud og advarsler fra USA: Huawei forventer overskud på 5G-investeringer allerede næste år
Den kinesiske telekommunikations-leverandør Huawei forventer at tjene penge på sin 5G-investering allerede næste år. Udmeldingen kommer på trods af advarsler fra USA om ikke at benytte Huawei.

Det store drama om it og forretning: Nu bejler CDO'en på sit disruption-æsel med en krage og en singularity-træsko i hver hånd til prinsessen
Klumme: Efter adskillige årtier i it-branchen kan jeg konstatere, at vi til stadighed ser nyopsætninger af det klassiske drama (med stærke elementer af tragedie), som handler om relationen mellem it og forretning. Nu med CDO og agile påfuglefjer.

Google sætter dato på stor hardware-lancering: Nye Pixel-smartphones bliver bare en af nyhederne
Amerikanske Google vil vise sin efterårskollektion af produkter frem i midten af oktober.

Apple iPhone 11 til test: Anmelderne er særligt begejstrede over ’fantastisk’ kamera og imponerende batteri
De første anmeldelser af Apples nye iPhone 11 trio er ude. Kameraet, batteriet og højttalerne får ros, mens softwaren og prisen møder kritik.

Politiet vil stoppe streaming af terrorangreb på Facebook
Politiet I London skal hjælp Facebook med at udvikle en kunstig intelligens, der kan identificere live streaming af terrorangreb mens de finder sted.