Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
37
Systemadministratoren Erik har opdaget et mystisk kemisk fænomen, der kan få iPhones og iPads til at gå ud på stribe
For få uger siden fik en række hospitalsansatte sig en ubehagelig overraskelse. Ud af det blå stoppede deres iPhones, iPads og Apple Watches med at virke. En vaks systemadministrator fandt dog en overraskende forklaring på det usædvanlige fænomen.


31
Folk betaler mere og mere for deres iPhones, men det kan ikke blive ved: Her er Apples næste gyldne træk
Computerviews: De rekordhøje priser på iPhone redder Apples kvartalsresultat, selv om selskabet sælger færre iPhones end tidligere. Det åbne spørgsmål er nu, hvordan Apple vil fortsætte med at øge sin indtjening, når der bliver langet færre telefoner over disken.


23
Stor utilfredshed med Windows 10-opdateringer er tegn på noget dybere: Har Microsoft et grundlæggende problem?
Microsofts pludselige nødopbremsning af den seneste, store feature upgrade til Windows 10 er det blot seneste tegn på, at der er noget helt galt i selskabets opgraderings-maskine, mener kritikere.


22
Microsoft indfører snart mulighed for at fjerne præ-installerede apps i Windows 10: Her er listen over apps, som du vil kunne fjerne
10 indbyggede Windows-applikationer vil fremover kunne pilles ud af Windows 10 styresystemet


20
Guide: Sådan får du Google Pay på din mobil
Googles mobilbetalingsløsning får nu sin danske debut. Sådan kommer du i gang med at betale enkelt og kontaktløst med din Android-smartphone.


19
Ny fartkontrol på Øresundsbroen kommer til at krænke privatlivets fred
Folketingets kommission for trafiksikkerhed vil se på ny metode til fartkontrol på Øresundsbroen. Det er en dårlig idé mener IT-Politisk Forening og det svenske Advokatsamfund, der kalder det en krænkelse af privatlivet.


18
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.


18
Ny rekord: Aldrig har Samsung tjent så mange penge - men telefonforretningen går ikke for godt
Sydkoreanske Samsung har aldrig tjent så mange penge, som det har været tilfædet i de seneste tre måneder. Men rekord-resultatet skyldes mildest talt ikke salget af smartphones, som ikke har det for godt.


17
Her er Googles pris: Så meget kommer ny Android-licens til at koste efter EU-dom
Googles plan om at indføre gebyr for smartproducenternes brug af vigtige Android-apps kan blive en bekostelig affære for producenterne. Se her, hvor meget Google vil opkræve - og hvordan smartphone-producenterne kan modregne gebyret.


17
Mogens Nørgaard: Afskaffelse af Krigsreglen er dumt på ethvert plan - men det vil ske alligevel
Klumme: BLUF (Bottom Line Up Front): Dansk Industri og Dansk Erhverv arbejder på at afskaffe vores Krigsregel, som foreskriver, at vigtige data skal være indenfor Danmarks grænser, fordi vi ellers kan afskæres totalt udefra uden varsel. Det er dumt på ethvert plan. Det er decideret imod nationens interesser. Men det vil ske.


13
MacBook Pro og iPhone X ramt af fejl: Apple vil reparere begge modeller kvit og frit
Apple er klar til at reparere den hundedyre iPhone X samt MacBook Pro kvit og frit, efter selskabet har opdaget fejl i begge enheder.


12
Stop omgående sommer/vintertids-demokratiet!!
Klumme: Disruption-fænomenet er nået til sommer/vintertids-området. Jeg håber, at kunstig intelligens og robotter snart afløser demokratiet, for nu er det da ved at gå helt galt.


11
Fremadstormende global mobil-bank med 1,5 millioner kunder er netop blevet lanceret i Danmark: Gør sig klar til at udfordre den danske bank-sektor
Den tyske app-baserede bank N26 er netop blevet lanceret i Danmark. Målet er at skabe en stor europæisk bank, lyder det fra banken.


11
Brugerne vender ryggen til Microsofts browsere: Markedsandel nu på laveste niveau siden 1990’erne
Brugerne fortsætter med at vende ryggen til Microsofts browsere, Internet Explorer og Edge, hvis markedsandel nu er på laveste niveau, siden internettet-alderen tog sin begyndelse.


11
Prøvekørt: Entusiasttelefonen OnePlus 6T er blevet bedre, men den er også blevet dyrere
Nyeste flagskib fra kinesiske OnePlus er søsat. OnePlus 6T er blevet bedre end sin forgænger på en lang stribe punkter – desværre er prisen også røget i vejret.

Seneste debat
Efter svær fødsel: Disse ting kan du se frem til i den næste store Windows 10-opdatering
Næste udgave af Windows 10 vil byde på nyt look, smartere indstillinger og en ny opdateringspolitik.

Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.

Oracle Danmarks omsætning styrtdykker - licenssalg faldet med 62 procent på blot et år
Oracles danske omsætning er på et år dykket med 25 procent, viser selskabet netop offentliggjorte regnskab. Både licens- og hardware-salget styrtdykker.

YouTube truer med at afskære EU-borgere fra at se millioner af videoer i copyright-debat
EU’s nye copyrightlov kan få meget alvorlige konsekvenser, lyder det fra YouTube, som opfordrer EU til en lempelig tilgang. "EU's borgere risikerer at blive afskåret fra millioner af videoer," lyder det fra YouTubes topchef.

Netflix halverer prisen på visse abonnementer - til gengæld skal du droppe fjernsynet
Streaming-tjenesten Netflix forsøger sig med billigere abonnementsløsninger med heftige begrænsninger.

Region Hovedstaden tog fire måneder om at rette fejl i Sundhedsplatformen trods advarsel
Alvorlig fejl i Sundhedsplatformen blev først rettet fire måneder efter, at Region Hovedstaden var blevet advaret om den.

Morgen-briefing: Danske supermarkeder satser stort på onlinehandel / Nordea: Black Friday har fundet sit leje / Yousee i mailkoks til kunderne
Danske supermarkeder satser stort på onlinehandel. Nordea: Black Friday har fundet sit leje. Yousee i mailkoks til kunderne. Ib Kunøe køber op i Atea for millioner. Snart kan du chatte med virksomheder på Google Maps. Japans cybersikkerhedsminister har aldrig brugt en computer. Elon Musks tweet kan få Tesla-ikonet sagsøgt.

Region Hovedstaden lægger sig fladt ned efter hård kritik af Sundhedsplatformen - minister forventer nu ‘mærkbare resultater’ af genopretning
De omfattende problemer med Sundhedsplatformen i Region Hovedstaden har haft konsekvenser for tilliden til patientsikkerheden. Sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) forventer nu ‘mærkbare resultater’ - og at regionen arbejder ‘systematisk’ på at hæve medarbejdertilfredsheden.

Mobilkunderne vælter ind hos TDC - men selskabet taber tv- og bredbåndskunder
De danske mobilkunder skifter fortsat i stor stil til TDC. Selskabet landede 46.000 mobilkunder i årets tredje kvartal, mens tendensen er omvendt for tv- og bredbåndskunderne.

IBM fyrer 90 tidligere KMD- og Tech Mahindra-medarbejdere få uger efter overtagelse
En tredjedel af de outsourcede medarbejdere fra KMD og Tech Mahindra bliver nu fyret af IBM. 90 medarbejdere ud af 280 medarbejdere skal fyres inden udgangen af november. Det erfarer Computerworld.

Danmark skal stille offensive cyber-kapaciteter til rådighed for NATO: Her er regeringens sikkerhedspolitiske strategi
Med midlerne fra forsvarsforliget skal Danmark være med til at stille 'offensive cyberkapaciteter til rådighed' for NATO, står der i regerings netop fremlagte strategi for udenrigs- og sikkerhedspolitik.

Forbrugerombudsmanden anmelder fire danske webshops til politiet
Forbrugerombudsmanden har politianmeldt fire danske webshops, der ifølge ombudsmanden har været lidt for smarte med deres brug af abonnementsordninger.

Disse byer har søgt om penge fra bredbåndspuljen - især stort behov på Sjælland
Energistyrelsen har modtaget 137 ansøgninger om at få del i de 110 millioner kroner i bredbåndspuljen. Det er dobbelt så mange som sidste år. Se hele listen over antal ansøgninger her.

Test af OnePlus 6T: Er OnePlus ved at løbe tør for nye idéer?
OnePlus 6T er igen en fin telefon, men der er vist gået rutine i selskabets mobiler.

Ny europæisk telelov på vej: Her er seks nyheder i loven der får konsekvenser for dig
Billigere udenlandsopkald, nyt 5G-net og bedre smartphone-sikkerhed. Det er blot nogle af nyhederne i den nye europæiske telelov.