Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
105
Få svaret: Er iPhone X virkelig 1.800 kroner bedre end en “almindelig” iPhone 8 Plus?
Sammenligning: Apples iPhone X er kommet på markedet med en skyhøj pris på 8.999 kroner for den billigste model. Hvad får du egentlig for pengene sammenlignet med den “almindelige” iPhone 8 og 8 Plus?


94
Alternative betalingsmetoder: Hvad kan vi lære af ApplePay?
Klumme: ApplePay er vokset markant over de seneste år og forventes at nå 86 millioner brugere i 2018. Men de tyske forbrugere kan stadig lide at betale med SOFORT og SEPA, og hollænderne foretrækker iDEAL. Har du et globalt fokus, må du lære at omfavne mange løsninger.


90
Coop med opråb til kunderne: Drop Apple Pay og brug Dankort i stedet
Apple Pay får en kølig modtagelse af de danske supermarkedskæder, der frygter at den nye løsninger kan resultere i højere omkostninger.


87
Test af Apple Pay i dansk butik: "Det er seriøst smart"
Apple Pay er kommet til Danmark. Har du en nyere iPhone, og er du samtidig kunde hos Nordea eller Jyske Bank, bliver det fremover let at betale med iPhonen i næsten alle butikker. Vi har testet løsningen.


84
I Danmark jubler vi over Apple Pay: Fujitsu-chef erklærer betalingsformen stendød om fem år
Alt imens vi danskere er helt oppe at køre over at kunne betale en kold cola med Apple Pay, kalder en af topskikkelserne hos Fujitsu betalingsløsninger til mobiltelefoner fortid om fem år. Du har fremtiden i dine hænder, mener han.


71
Test af iPhone X: Apples mest avancerede telefon til dato - men langt fra verdens bedste telefon
iPhone X Apples mest avancerede smartphone til dato. Men det betyder altså ikke, at det også er verdens bedste telefon.


69
Computerworlds læsere i vild debat om Apple Pay: "Sådan skaber man en illusion om, at man er bedre end andre"
Apple Pays lancering i Danmark har sat sindene i kog hos Computerworlds læsere.


60
Apple lukker munden på Nordea og Jyske Bank om Apple Pay-detaljer
Tusindvis af danskere har aktiveret Apple Pay i løbet af det første døgn, men Nordea og Jyske Banks aftale med Apple forhindrer dem i at oplyse konkrete aktiveringstal.


51
Alle jubler over Apple Pay: Men der kan være en grim ekstraregning på vej
Hvis Apple Pay får rigtig hårdt fat i betalingsmarkedet, kan der være en grim ekstraregning på vej til butikkerne, der formentlig vil vælte den videre over på forbrugerne, lyder bekymringen fra forbrugerorganisationen Tænk


36
En uge efter lanceringen af Apple Pay i Danmark: Har du aktiveret Apple Pay?
Det har været muligt at anvende Apple Pay i Danmark i snart en uge. Har du aktiveret løsningen på din iPhone eller dit Apple Watch?


31
904 læsere i afstemning om Apple Pay: Så mange har nu aktiveret Apple Pay
En uge efter lanceringen af Apple Pay i Danmark er det under hver femte læser af Computerworld, der har aktiveret løsningen. Se resultatet af afstemning med 904 deltagere.


28
Windows 10-brugerne vender ryggen til Edge: Aldrig har så få Windows 10-brugere anvendt Edge-browseren
Brugen af Microsofts Edge-browser faldt til rekordlavt niveau oktober. Har Microsoft et problem?


28
Kunderne forlader YouSee i stor stil: Sådan vil telegiganten stoppe kundeflugten
Interview: Der er frafald af kunder på alle fronter i TDC Group. Mobilforretningen reddes kun af de 83.000 kunder, TDC fik med købet af Plenti - og de giver i første omgang ikke overskud. Finansdirektør Stig Pastwa tror dog på, at kunderne godt kan se værdien i telekoncernens mange tiltag.


23
Dom i sagen om trusselsbreve: Teleselskaber skal fortsat udlevere oplysninger til advokater
Retten på Frederiksberg har netop truffet en afgørelse i sagen om de breve med anklager om pirateri, der er sendt ud til mange tusinde danske internetbrugere.


22
Jyske landsbyer har hurtigere internet end rige kommuner i Nordsjælland
Mange jyske landsbyer er rykket op i den digitale superliga, mens velhavende kommuner nord for København slås med særdeles langsomme internetforbindelser.

Seneste debat
Dansk bank i Facebook-koks: Afslørede mulig Apple Pay-lancering før tid
"Nu kan vi afsløre, at vi tilslutter os Apple Pay." Sådan skrev Arbejdernes Landsbank på Facebook.

Kontroversiel sag om danske trusselsbreve eskalerer: Teleindustrien vil ikke finde sig i 'mafiametoder'
Sagen om tusindvis af breve, der er sendt til danskere med anklager om pirateri, skal for landsretten. I mellemtiden skal danskerne forvente nye trusselsbreve fra advokaterne.

Morgen-briefing: Nationalbankdirektør: Her er cyberangrebet, der får mig til at ligge søvnløs / Volvo indgår aftale med Uber: Skal levere 24.000 selvkørende taxaer fra 2019 / Umbraco-profil trækker sig
Nationalbankdirektør: Her er cyberangrebet, der får mig til at ligge søvnløs. Volvo indgår aftale med Uber: Skal levere 24.000 selvkørende taxaer fra 2019. Umbraco-profil trækker sig. Fondsbørsen ramt af system-opdatering. Forsikringsselskabet Tryg satser på it. Erik Damgaard-firma vil børsnoteres. Kæmpeopkøb kan skabe ny chip-gigant.

Ugens tip: Find ud af hvem der ringer til dig med Facebook og MobilePay
Hvis du bliver ringet op af et nummer, du ikke kender, kan du lynhurtigt bruge en af to smarte tricks til at finde ud af, hvem de er - også selv om nummeret er beskyttet

Mikael fik lænset sin konto for 80.000 kroner af smarte MobilePay-svindlere: "Jeg er hverken blåøjet eller naiv"
Mikael Lindholm blev ringet af en svindler, der udgav sig for at komme fra MobilePay Support. I de efterfølgende dage blev der hævet 80.000 kroner fra hans konto.

Pris-nedsættelser og chok-tilbud: Disse regler skal de e-handlende følge på Black Friday
Klumme: Når du målretter din markedsføring til Black Friday, må du ikke glemme markedsføringslovens regler om vildledning og god skik. Klummen her guider dig, så du trygt kan navigere i den tætte regeljungle.

Har du også undret dig over Facebooks foruroligende præcise venneforslag? Dette kan være den hemmelige forklaring på fænomenet
Facebooks venneforslag kan nogle gange være skræmmende præcise. En del af forklaringen kan være, at Facebook har langt flere oplysninger om dig end dem, som du selv afgivet.

Klar besked om cloud computing: Glem alt om billige servere og storage - nu har virksomhederne fanget fidusen
Virksomhederne har ændret opfattelse af cloud computing. Væk er fokus på at spare penge. I stedet handler det nu om en række nye teknologier, der er helt afgørende for virksomhedens fremtid.

"Hvis man har fokus på at udvikle et gennemarbejdet produkt, så risikerer man, at produktet kommer for sent på markedet. Derfor skal man sende et ufærdigt produkt på markedet"
Interview: Vil man klare sig godt i en virkelighed, der bevæger sig hurtigere end nogensinde før, så handler det om at pakke planlægnings-manien væk. Ny bog giver bud på de værktøjer, der sikrer digital succes i fremtiden. "Man bør sende et ufærdigt produkt på markedet," mener forfatterne.

Dansk it-afdeling med 140 ansatte vil væk fra 'brændende platform'
Landbrugsstyrelsens it-afdeling, der nærmer sig 140 medarbejdere, har en klar mission: “Jeg håber, at vi hurtigst muligt er ude af den brændende platform, hvor it er den begrænsende faktor,” lyder det fra underdirektør.

Test af Amazon Prime: Få streaming i stuen for 45 kroner om måneden
Amazon Prime Video er blevet lanceret i Danmark og tilbyder film- og seriestreaming for 45 kroner om måneden. Her kan du læse, hvad du får for pengene.

Hvornår er en sælger en succes hos jer? Og hvornår fungerer kundeservice optimalt? Måske blokerer jeres egne målsætninger for vækst
Klumme: Jeg har efterhånden oplevet et utal af danske it-virksomheder, hvor det er målsætningerne og de opstillede KPI’er, der står i vejen for den helt store succes.

It-minister Sophie Løhde vil have stoppet 'sløseriet' blandt statslige it-chefer
Innovationsminister Sophie Løhde (V) vil tage et opgør med ‘sløseriet’ blandt de statslige it-chefer.

Test af Razer Phone: Hvem havde troet, at et gaming-brand ville lancere årets mobiloverraskelse?
Test: Razer har lanceret sin første smartphone, og mens det langt fra er en smartphone for alle, så indeholder den alligevel nogle innovative ideer, som vi kan lide.

Prøvekørt: OnePlus 5T er den bedste telefon til prisen
OnePlus 5T følger tidens trend, men til en lavere pris end konkurrenterne.