Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
35
Danske Bank dropper MobilePay til Windows: Lægges nu i graven
MobilePay vil om et par måneder ikke længere være at finde på Windows Mobile-platformen.


30
Danmark er et Apple-land: Sidder benhårdt på mobiltrafik og websurfing
Danskere bruger Apple-produkter som aldrig før. 80 procent af mobiltrafikken sker nu med en iOS-enhed, og lidt over halvdelen af trafikken på danske websider foregår med en Apple-enhed.


28
Storbritanniens spritnye hangarskib til 26 millarder kroner styres af forældede Windows XP-computere
Windows XP var den nyeste software, da det britiske millitær bestilte den 65.000 tons tunge hangarskib for 10 år siden.


25
Hackede dansk virksomhed gennem receptionisten: ”Hun var venlig og forsøgte at underholde os. Det udnyttede vi”
Et hold frustrerede sikkerhedseksperter kunne ikke hacke en dansk virksomhed. Men så fandt de ud af, at receptionistens datter kunne lide mobilspil…


20
Danmark største bilimportør: Om to år vil de fleste danskere have prøvet en selvkørende bil
Danmarks største bilimportør forbereder sig på en fremtid, hvor bilbranchen og persontransporten har undergået store forandringer.


16
Naboer til nyt Apple-datacenter i Aabenraa frygter larm, støj og tung trafik: "Det er jo en katastrofe, og vores huse bliver umulige at sælge"
Apples datacenter-planer i Aabenraa vækker glæde på rådhuset, men naboerne til datacentergrunden frygter, at deres boliger nu bliver usælgelige.


16
Efter hård kritik af dårlig cybersikkerhed: Her er svaret fra Mærsk
Petya-angrebet lammede mærsks systemer i hele verden, og en dansk sikkerhedsekspert har kritiseret shipping giganten for ikke have styr på sikkerheden. Her er svaret fra den danske shipping-giant.


16
Ingen kender størrelsen på dansk roaming-regning: “Det er noget makværk - og kan få konsekvenser”
De danske teleselskaber holder i øjeblikket vejret og afventer de økonomiske konsekvenser af de nye roaming-regler. Det er noget politisk makværk, siger Jakob Willer fra Teleindustrien, der frygter, at vi ikke har set de sidste konsekvenser af roaming-reguleringen.


16
Analyse: Google, Microsoft, Apple og Amazon er midt i et hårdt et opgør om fremtidens digitale assistenter - og Amazon er langt foran
Google, Microsoft, Apple og Amazon er i disse år midt i et hårdt opgør om fremtidens digitale assistenter. Amazon ser ud til at have føretrøjen på og være milevidt foran feltet.


14
Microsoft lukker og slukker for Paint efter 32 år, men er allerede klar med afløser
Et af de ældste nuværende Microsoftprogrammer vil efter sommerferien ikke længere aktivt blive udviklet.


14
Test af Sony Xperia XZ Premium: Giver 4K-skærm i en smartphone mening?
Sony har lanceret Xperia XZ Premium og byder blandt andet på markedets hurtigste processor og en knivskarp 4K-skærm - men skal du købe den?


13
Her er en billig genvej til robot-automatisering af kedelige og langvarige opgaver - og jeg er vild med den
Klumme: Robot-automatisering af opgaver er meget hot for tiden. Men hvad gør man, hvis budgettet er stramt? Her er et bud på en lille RPA-løsning, der kan booste din produktivitet, uden at det koster en formue.


13
Kommuner scorer selvmål med it-brugerklubber: Risikerer at ødelægge markedet for kommunale it-systemer
Klumme: Stadig flere kommuner går sammen om at udvikle egne it-systemer. Men det er en skidt ide, for det underminerer et velfungerende marked for it-systemer.


13
Prøvekørt: Hvem skal egentlig købe den helt fantastiske, men også meget dyre, Surface Studio?
Microsofts kreative vidundermaskine, Surface Studio, er det perfekte værktøj til en helt speciel gruppe mennesker. Men samtidig også en dyr fornøjelse.


13
Dansk Industri vil tage et opgør med Statens IT: "Den private sektor giver mulighed for at gøre det billigere og bedre, end når staten selv driver det"
Private virksomheder håndterer i dag mange store virksomheders it-systemer. Derfor kan de også sagtens håndtere alle statens it-opgaver, mener Dansk Industri, der vil tage et opgør med Statens ITs rolle.

Seneste debat
Computercity bukker under: Må lukke ni butikker og fyrer stort set alle medarbejdere
Computercity må lukke ni af ti butikker rundt omkring i landet. Det koster næsten alle medarbejdere jobbet.

Derfor er den svenske it-skandale ikke en it-skandale - og databeskyttelse må aldrig blive en spareøvelse
Klumme: Når personer overlader os deres data, har vi pligt til at beskytte dem. Ligesom man gjorde i gamle dage før digitaliseringen.

En æra er måske snart slut?: Apple stopper salget af to ikoniske iPods
Apple stopper salget af to ikoniske iPod-modeller. Nu er der kun en iPod-model tilbage.

Danmark er et Apple-land: Sidder benhårdt på mobiltrafik og websurfing
Danskere bruger Apple-produkter som aldrig før. 80 procent af mobiltrafikken sker nu med en iOS-enhed, og lidt over halvdelen af trafikken på danske websider foregår med en Apple-enhed.

Tech-brief: Samsung scorer endnu et rekordregnskab / Videoer: iPhonen får vilde ‘AR’-evner / Microsoft udvider sit dusør-program for Windows-bugs
Verdens største mobilproducent skovler penge ind som aldrig før, Apples AR-fremtid begynder at blive formet, og Microsoft skruer op for jagten på sårbarheder i Windows.

Danmark største bilimportør: Om to år vil de fleste danskere have prøvet en selvkørende bil
Danmarks største bilimportør forbereder sig på en fremtid, hvor bilbranchen og persontransporten har undergået store forandringer.

Her er AMD Ryzen 3: Flere kerner end Intel Core i3 til samme pris
De sidste detaljer om AMD’s nye Ryzen 3-processorer er nu blevet offentliggjort, og AMD ser ud til igen at udfordre Intel

Dansk it-virksomhed i ansættelsesboom: Ansætter 90 nye medarbejdere og skriger på endnu flere
Danske Systematic fra Århus har haft travlt over sommeren. Virksomheden har ansat 90 nye medarbejdere. Alligevel skriger virksomheden ligesom resten af branchen på flere dygtige folk.

Morgen-briefing: Statens IT efter it-skandalen i Sverige: Vi har sikret os godt / Kinesiske webbutikker får kæmperabat på fragt i Danmark / Organisationer om studieoptag: For få på it-uddannelserne, men skridt i den rigtige retning
Statens IT efter it-skandalen i Sverige: Vi har sikret os godt. Kinesiske webbutikker får kæmperabat på fragt i Danmark. Organisationer om studieoptag: For få på it-uddannelserne, men skridt i den rigtige retning

Markedseksplosion på vej: Cloud og Software as a Service står foran vild vækst
Vanvittig vækst og en historisk milepæl. Det byder de kommende fem år markedet for cloud og SaaS, viser undersøgelse.

Stort overblik: Her er ti computere med vild batterilevetid
Benchmark-selskabet FutureMark har testet en lang række computeres batterilevetid for Elgiganten. Her er de ti computere med den længste batterilevetid.

Presset sikkerhedsfirma sender gratis antivirus-program i topklassen på gaden globalt
Kaspersky har annonceret en gratis-version af selskabets roste antivirus-løsning, som vil være nok til de fleste.

Den svenske it-skandale: Her er de utrolige detaljer, og hvad vi ved om forløbet indtil nu
Sverige er ramt af en kæmpe it-skandale, som truer regeringens liv. Her er detaljerne og overblikket over forløbet, som vi kender det nu.

Derfor gik det for alvor galt i den svenske styrelse: Tid, penge og en stor portion naivitet fik it-skandalen til at rulle
Tidnød, krav om besparelser og naivitet er de klassiske ingredienser i den kæmpe offentlige it-skandale, der lige nu buldrer for fuld kraft i Sverige.

Har du som uskyldig modtaget brev-anklager om film-pirateri? Sådan her skal du gøre
To advokatfirmaer sender for tiden breve ud til danskere med beskyldninger om ulovlig download af tre konkrete film samt en dummebøde på op mod 2.200 kroner. Her er, hvad du skal gøre som uskyldig modtager af opkrævningsbrevet.