Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
23
Total forvirring om USB-standarderne: Fremover dækker USB 3.2 over vidt forskellige hastigheder - se oversigten her
USB 3.2 dækker pludselig over vidt forskellige hastigheder. Det betyder, at du skal huske at nærstudere det med småt, hvis du skal have fart på. Forvirret? Få forklaringen her.


22
Microsoft afliver snart Windows 7: Men styresystemet vinder frem
Selv om pensioneringen nærmer sig for Windows 7, får styresystemet flere og flere brugere.


18
Microsoft-ansatte vil have Microsoft til at skrotte kæmpekontrakt til tre milliarder kroner
Microsoft-ansatte forlanger, at Microsoft omgående dropper en kæmpekontrakt til mere end tre milliarder kroner.


18
Medie: Vestager fortsætter bøderegn mod Google - på vej med endnu en kæmpebøde
Den danske EU Kommissær er tilsyneladende på vej med endnu en kæmpebøde mod Google for at bryde de europæiske konkurrenceregler.


16
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.


15
Huawei ydmyger Samsung med sin første foldbare smartphone: Mate X
Hurtigere, slankere, større og flottere. Huaweis første bud på en foldbar mobil blæser Samsung af banen.


14
Netflix mister 1,2 milliarder kroner hver eneste måned ved deling af konti
Der går store fortjenester tabt, når Netflix' brugere låner deres konti ud til venner og familie. Streaming giganten går angiveligt glip af 1,2 milliarder kroner hver måned.


12
Verdens største mobilselskab opfordrer USA til at dele beviser for spionageanklager mod Huawei
USA bør bevise over for sine europæiske allierede, hvorfor regeringen advarer mod at bruge selskabet til at udbygge landendes 5G-netværk, lyder det fra Vodafones topchef.


10
Nationalbanken: Private betalinger med mobilen koster samfundet det halve af betaling med kontanter
Mobilen som betalingsmiddel mellem private stormer frem, og nu fastslår en ny rapport, at samfundet samtidig sparer en masse penge, når vi undgår kontanter og kontooverførsler.


9
Viborg Kommune og Søren Pape beskyldes for at have spildt 165 millioner kroner på Apples datacenter i Viborg
Viborg Kommune og Søren Pape Poulsen (K) beskyldes for at have spildt 165 millioner kroner på at tiltrække Apple til Viborg.


9
New Zealands forbud mod Huawei kan koste dyrt: Nu kommer den kinesiske straf
New Zealand kan komme til at betale dyrt for at udelukke Huawei fra landets 5G-udrulning. Ifølge flere medier kan landets turismeindustri nu blive ramt af en kinesiske boykot.


9
Så kom Samsungs første foldbare telefon: Ualmindelig lækker, banebrydende - og ualmindelig dyr
Den første mobil med indbygget tablet er født: Mød Samsung Galaxy Fold.


8
Skjult liste i Microsoft Edge tillader Facebook at afvikle Flash automatisk
Microsofts Edge-browser har en indbygget skjult liste over domæner, som kan omgå den indbyggede sikkerhedsfunktion. På den måde kan ukendt Flash-indhold på Facebook automatisk afspilles, uden at brugeren har sagt god for det.


8
Vi fik at vide, at en selvkørende revolution snart ville ramme os - nu står det klart, at de førerløse biler har lange udsigter
ComputerViews: For tre år siden lovede en jysk kommune, at den i løbet af få måneder vil være klar til sende førerløse busser på vejene, og vi blev stillet i udsigt, at busserne i dag vil være et velkendt syn i den danske trafik. I dag spejder vi dog stadig forgæves efter den førerløse revolution - og den kan have lange udsigter.


8
USA's advarsel mod Huawei er lykkedes: Europa har forstået sikkerhedsrisikoen, mener regeringen
Den amerikanske regering er godt tilfreds med, at de europæiske regeringer har forstået den sikkerhedsrisiko man har forsøgt at advare europærerne imod.

Seneste debat
Google på vej med streaming-spiltjeneste: Skal blive spilverdenens Netflix
Google er på vej med spil-streamingtjenesten Stadia, der skal gøre det muligt at spille spil på alle enheder.

Morgen-briefing: Danske virksomheder taber 500 mio kr på Kina-pakker / Ny analyse: Staten har 921 åbne datasæt / Facebook har fjernet mere end 1,5 millioner videoer af terrorangreb
Skattemyndighederne har været på kontrol i Københavns Lufthavn og fundet overraskende mange pakker der er mistænkeligt billige - og så findes der i øvrigt i alt 921 åbne statslige datasæt der bare venter på at du kommer i gang med at bruge dem.

Ericsson skal overtage drift af TDC's netværk om allerede to uger: Huawei færdig som hovedleverandør et år før kontraktudløb
Med Ericsson vender TDC tilbage til en velkendt, skandinavisk leverandør af infrastruktur efter seks års omdiskuteret parløb med kinesiske Huawei.

Morgen-briefing: Bøde-truede Google ændrer nu på Android / Spadestik taget til datacenter i Esbjerg / Nyt domicil på vej til ED-data
Google prøver at undgå bøde ved at ændre på eksisterende og nye Android-brugeres system, byggeri af nyt datacenter er startet i Esbjerg og sikkerhedsfirmaet Improsec har været på opkøb.

Tesla-ejer Elon Musk tweeter sig i nye juridiske problemer: Risikerer at ryge i fængsel
Elon Musks tweets har igen fået Tesla-stifteren i fedtefadet. Denne gang risikerer han at blive fjernet helt fra virksomheden eller i værste fald ende i fængsel. Sådan lyder vurderingen fra en amerikansk juraprofessor.

Morgen-briefing: TDC vælger Ericsson til 5G / Rockwool skrotter faxen / USAs første exascale supercomputer står klar i 2021
TDC vælger Ericsson til 5G-udrulning, Rockwool vil af med byggebranchens fax-afhængighed og i USA er Intel i fuld gang med at bygge en af verdens kraftigste computere.

TDC vil fortsat anvende udstyr fra Huawei
TDC vil fortsat anvende udstyr fra Huawei, selv om selskabet nu indgår ny leveringsaftale om 5G-udstyr med Ericsson.

TDC dropper Huawei og vælger Ericsson til at drive 5G-netværk: 100 folk flyttes, pilottest parat til sommer og 4G opgraderes
Det bliver svenske Ericsson, der skal drive TDC's kommende 5G-netværk, når det i slutningen af 2020 udrulles til hele landet.

Professor: Domstolsstyrelsen bærer selv ansvaret for problematisk it-projekt
Domsstolsstyrelsen bærer selv ansvaret for, at styrelsen mangeårige kæmpeprojekt Civilsystemet er kørt af sporet, mener professor.

Bankernes interesseorganisation: NemID-afløser er tiltrængt
Der vil være mange fordele ved afløseren til NemID, mener bankernes interesseorganisation, Finans Danmark.

Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.

Ugen i tech: Om et til to år får vi den perfekte mobilskærm at se / Ikeas nyeste højtalere vil spille sammen med Sonos / Denne app afgør, om du er klar til en elbil
Samsung er maksimalt et par år fra at have udviklet den perfekte mobilskærm. Lovende højttalere på vej fra Ikea og interessant app fra Mercedes.

Medie: Vestager fortsætter bøderegn mod Google - på vej med endnu en kæmpebøde
Den danske EU Kommissær er tilsyneladende på vej med endnu en kæmpebøde mod Google for at bryde de europæiske konkurrenceregler.

Mystisk database med opsigtsvækkende detaljer på 1,8 millioner kvinder afsløret: Registrerede om kvinderne var 'BreedReady'
En database fra en kinesisk IP-adresse er blevet fundet online med navne og personlige oplysninger på over 1,8 millioner kvinder. Blandt detaljerne på kvinderne er civilstatus, uddannelse, adresse, video og billeder samt et felt med oplysningen, om hvorvidt kvinderne er 'BreedReady' eller frugtbare.

Whatsapp-stifter tjente 125 milliarder på at sælge app'en til Facebook: Nu opfordrer han til at man sletter sin Facebook-konto
Medstifteren af den populære beskedtjeneste Whatsapp kommer nu med en kontroversiel opfordring. Slet Facebook. Udtalesen kommer efter, at stifteren har solgt beskedtjenesten til netop Facebook.