Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
52
Tør du stole på din nye højttaler, der lytter med på alle samtaler i dit hjem?
Klumme: Med IoT opstår også nye behov for sikkerhed. Her er et par tanker, du kan gøre dig, når du laver din strategi. For mig er det eksempelvis grænseoverskridende at give nogen fri adgang til at aflytte, hvad der bliver sagt i mine stuer døgnet rundt.


50
Brat stop for pakke-eksplosion fra Kina: Sverige indfører fast pakke-afgift om 14 dage
De svenske skattemyndigheder tager nu kvikt livtag med den enorme mængde pakkepost fra Kina, som svenskerne sjældent betaler lovpligtig moms for. Allerede fra 1. marts koster det svenskerne mindst 75 kroner at modtage en pakke fra lande uden for EU.


36
Microsoft siger stop: Slut med bestemt type gratis software på alle typer Windows-maskiner
Det vrimler med tilbud om gratis software til at scanne din Windows-computer for problemer og malware. Nu har Microsoft dog fået nok af de tvivlsomme metoder, denne type gratis software ofte gør brug af.


31
TDC-formand: Det vil være dårligt for Danmark at splitte TDC op
Det er et minefelt at splitte TDC op i to selskaber, som der bliver lagt op til i et opkøbstilbud fra en række danske pensionskasser, lyder det fra TDC's bestyrelsesformand.


27
Google har på et år solgt færre Pixel-smartphones end Apple har solgt iPhones på en uge
Googles Pixel 2-telefoner blev skamrost som nogle af de bedste Android-telefoner på markedet. Men rosen har ikke ført til skyhøje salgstal. For at sige det mildt.


25
Huawei igen ramt af spionage-rygter: Snager selskabet i dine data - har vi noget at frygte?
ComputerViews: Kinesiske Huawei beskyldes (igen) for at snage i andres data på Kinas vegne. Og russiske Kaspersky beskyldes for at spionere for Rusland. Kan vi tro på noget af det?


22
Ballet om TDC er åbnet: Fusionen med MTG er truet - hvem ender med at eje selskabet?
ComputerViews: Med pensionskassernes milliard-tilbud på TDC er ballet om TDC åbnet. Det er nu et åbent spørgsmål, om fusionen med MTG overhovedet bliver til noget.


22
Dansker finder alvorlige sårbarheder i IBM's Lotus Notes: Står stadig piv-åbne tre måneder efter IBM blev advaret
En dansk sikkerhedsekspert har fundet adskillige kritiske sårbarheder i IBM-platformen Notes. Og de bliver tilsyneladende ikke patchet.


22
Facebook søger medarbejdere til kæmpe-datacenter i Odense - se de ledige stillinger her
Facebook søger nye medarbejdere til selskabets kæmpedata-center i Odense, der efter planen skal åbne i 2020. Se her, om du kan komme i betragtning.


22
En historie om dårlig kundeservice: Jeg mistede 5.000 kroner og blev en utilfreds hotel-kunde
Selvom din virksomhed har høje standarder for kundeservicen, så bliver din kundeservice sjældent bedre end din dårligste samarbejdspartner.


21
DF om programmering i skolen: "For få år siden skulle alle børn lære kinesisk. I dag er det pludselig kodning. Det giver ikke mening"
Det giver ikke mening at lære alle børn at programmere, når det kun er et mindretal af eleverne, som kommer til at beskæftige sig med programmering i deres fremtidige job, lyder det fra Dansk Folkepartis Alex Ahrendtsen.


20
Alle Android-producenterne burde kopiere iPhone X
En beta-test af OnePlus 5T har fået os overbevist om, at alle Android-producenter med smartphones, hvis skærme dækker det meste af fronten, burde kopiere Apples iPhone X


20
Glem Ukraine og Irland - her er det nye interessante outsourcing-land, hvor man både ved noget om portvin og mainframe
Klumme: Portugal er en overset perle blandt mulige outsourcinglande, som scorer virkelig højt på næsten alle parametre. Og så har landet de meget efterspurgte mainframe-folk.


18
Apple skruer kraftigt ned for iPhone X-produktionen: Forbrugerne synes den er for dyr
Apple skruer voldsomt ned for produktionen af iPhone X. I de kommende måneder vil der blive samlet halvt så mange iPhone X-telefoner som ellers planlagt.


18
Kineserne ved snart ALT om borgerne, og Danmark er på vej i samme retning – vil vi virkelig det?
Klumme: Verdenshistoriens største og mest vidtgående registrering af et lands borgere er ved at blive etableret i Kina ved hjælp af kunstig intelligens. Danmark er på vej i samme retning. Skulle vi ikke tale om det?

Seneste debat
Advarsel: It-kriminelle skifter til kryptovaluta
Klumme: En række angreb med skadelig software bruger de inficerede computere til at danne kryptovaluta.

Lønningerne i den danske it-branche står næsten stille trods stor rift om it-ansatte
Lønstigningerne i dansk erhvervsliv som helhed er langt større end i it-branchen, hvor lønnen står stort set stille, selv der er stor rift om de dygtige it-folk.

Salget af tablet-pc’er ramt af hård nedtur: Se hvordan det går Apple, Samsung, Amazon, Lenovo og Huawei
Vesteuropæerne er ikke længere så forhippede på at købe tablet-pc’er. Nedturen rammer alle de store producenter - undtagen én, der til gengæld buldrer frem.

Har du Office 365? Sådan opdaterer du til Office 2016
Hvis du er bruger af Office 365, kan du nu hente Office 2016.

Office 2013 eller Office 365: Skal du eje eller leje din næste Office?
Som privat-bruger er det ikke helt ligetil, om man skal eje eller leje Office. Se fordelene og ulemperne her.

Microsoft i struben på VMware med slagtilbud: Lokker med gratis datacenter-licenser
VMware-konkurrenter går næsten simultant til angreb mod virtualiseringskæmpen, der i konkurrenternes kampagner blandt andet beskyldes for at være dyr.

Snapchat-chef på 27 år står til at blive bedst betalte topchef i USA i 2017
Den blot 27-årige topchef for Snapchat, Evan Spiegel, står til at blive den højest betalte topchef i USA i hele 2017 med en aldeles svimlende årsløn.

Smart Trick: Sådan sikrer du dig gratis Windows 10 EFTER den 29. juli
Det har været gratis at opgradere til Windows 10, men om en lille måneds tid vil prisen stige til 1.000 kroner for en Windows 10-licens. Med et smart trick kan du sikre dig, at du gratis kan opgradere til Windows 10 om et halvt, helt eller om to år.

Vil du have en helt frisk Windows 10-installation? Så skal du gøre det på denne måde
Hvis du gerne vil lave en helt frisk installation af Windows 10, skal du gøre det i en helt bestemt rækkefølge. Her får du guiden.

Apple nupper over halvdelen af hele markedets smartphone-omsætning
Apple har knap 15 procent af det globale smartphonemarked, men stod for halvdelen af omsætningen i fjerde kvartal 2017.

Kæmpe gennembrud for trådløs strøm: Det vælter frem med nye løsninger
Der er fuld fart på udbredelsen af løsninger til trådløs opladning af blandt andet smartphones og smartwatches.

Venezuela lancerer sin egen kryptovaluta: Skal redde nationens gennembankede økonomi
Sydamerikas hårdtprøvede land, Venezuela, forsøger sig nu med en kryptovaluta, der skal bidrage til at få landets hårdtprøvede økonomi tilbage i topform. Kritikkerne kalder den digitale mønt værdiløs.

Morgen-briefing: Microsoft åbner igen Grønlands hoveddomæne / HP Inc har gang i salget / Manglende it-integration kan koste dyrt
Microsoft åbner igen Grønlands hoveddomæne. HP Inc har gang i salget. Manglende it-integration kan koste dyrt. Ansøgning fra Steve Jobs på auktion. Bording overtager majoritet af Umwelt.

Har din virksomhed skrottet mobil-appen og valgt en anden løsning i stedet?
“I 2019 vil 20 procent af alle brands forlade deres mobil-apps,” lyder forudsigelsen. Deltag i afstemning og fortæl om holdningen til apps i din virksomhed.

Mægbæk: TDC har fået ro på mobilmarkedet med købet af Plenti
Ifølge Plenti-stifter Peter Mægbæk er mobilmarkedet faldet til ro, efter Plenti blev solgt til TDC - og det var også meningen med købet.