Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
67
It-folk gider ikke have job i staten: "Det rækker altså ikke at tilbyde en it-professionel med 15-20 års erfaring 27.000 kroner om måneden"
Staten har problemer med tiltrække og fastholde dygtige it-folk. Istedet tvinges staten til at købe dyrt ind hos eksterne konsulenter. "Det rækker altså ikke at tilbyde en it-professionel med 15-20 års erfaring 27.000 kroner om måneden. Så tror da fanden, at de har problemer med at fastholde og rekruttere," siger Prosa.


39
Ransomware 2.0 truer: Smadrer din computers boot-funktion - ingen adgang til OS'et uden betaling
De it-kriminelles angreb med ransomware kan være på vej ind i en ny fase. Her krypterer ransomwaren ikke bare ofrenes filer - men gør det samtidig umuligt overhovedet at boote maskinen.


36
Royal Arena forlanger flere hundrede tusinder kroner af teleselskaber for mobildækning: "Men Royal Arena burde da faktisk betale teleselskaberne i stedet for at slå plat på et selvskabt mobil-hul"
Royal Arena forlanger flere hundrede tusinder kroner i masteleje om året. "Helt urealistisk," siger Telenor. "Mobildækning er så vigtig en del af en koncertoplevelse i dag, at Royal Arena faktisk burde betale teleselskaberne for at tilslutte sig frem for at slå plat på selv at have skabt et mobilhul," siger Teleindustrien.


34
Royal Arena-direktør tavs trods hård kritik af ekstremt høje mobilpriser i arenaen: Her er hans eneste kommentar
Royal Arena kritiseres for at opkræve meget høje priser for at give mobilselskaberne lov til at dække den nye koncerthal. Eneste korte kommentar fra arena-direktør Dan Hammer kommer i en mail. "Ærgerligt, at Dan Hammer ikke svarer på spørgsmål om problematikken," mener teledirektør.


31
Tak til 3: Det er modigt at stå frem og fortælle om problemer med it-kriminelle, der har stjålet data om tusindvis af kunder
Klumme: Vi skal huske at rose dem, der tør stå frem og fortælle, at it-kriminelle har stjålet data fra dem eller på anden måde skadet dem. Så mange tak til 3. Jeg håber, at dette baner vejen for, at andre virksomheder derude også vil stå frem.


27
Ny beta-version af Windows 10: Her er de nye funktioner
Microsoft har udsendt endnu en beta-version af Windows 10 til Microsofts trofaste beta-testere, Windows Insiders. Se nyhederne her.


27
Slår alarm: Flere hundrede tusinde trådløse routere kan være ramt af kritiske sårbarheder
Den er - igen - helt gal med sikkerheden i Netgear-routere, advarer sikkerhedsselskab, der har gjort en skræmmende opdagelse.


25
Slut med skyhøje roaming-priser i EU: Roaming-afgifter fjernes til sommer
Til sommer bliver det langt billigere at sende Facebook-opdateringer fra Costa Del Sol på din mobiltelefon. Roaming-afgifterne bliver afskaffet. Den danske telebranche er ikke tilfreds med aftalen.


24
Bill Gates ikke i tvivl: Der bør betales skat af robotters arbejdskraft
Microsoft-stifter Bill Gates anbefaler, at fremtidens robot-arbejdskraft skal biddrage til skattekassen. Hans forslag er ikke lige i harmoni med, hvad EU-politikerne synes.


24
Regin Jensen fik tilbudt gratis hjemmeside - i dag står han uden nyt website og med regning på 37.000 kroner
Sportsmassøren Regin Jensen fik for to år siden et tilbud om en gratis hjemmeside hos et dansk webbureau. To år efter har han stadig ingen hjemmeside, men er i stedet havnet i RKI som dårlig betaler med en regning på små 40.000 kroner.


21
Kommunale it-chefer: "Vi oplever ofte, at folk forlader os og på vej ud af døren fortæller, at de har fået tilbudt 5.000 eller 7.000 kroner mere i en privat virksomhed"
I de danske kommuner oplever de ofte ubesatte stillinger, og folk der siger op, fordi de får tilbudt en løn i det private, som kommunerne ikke kan matche.


21
De nye roaming-regler: Sådan kan de påvirke dit mobil-abonnement
Den nye roaming-aftale fra EU betyder fri data i EU-lande uden merpris. Regningen ender hos teleudbyderne, og det kan føre til begrænsninger eller ændringer af dit abonnement.


20
Kendt mobilproducent snyder sig til hurtigere benchmarkresultater: Telefoner langt fra så hurtige som påstået
Den kinesiske mobilproducent OnePlus snyder sig til bedre score med sin OnePlus 3T. Se her, hvordan det kan lade sig gøre.


20
Microsoft ændrer udseendet i Windows-systemet - igen
Windows-systemet vil i de kommende måneder få en design-overhaling med blandt andet glidende overgange mellem apps i det designarbejde, som er døbt Projekt Neon.


20
MobilePay sænker priserne markant: I åben krig med Nets om butiks-betalinger
MobilePay sænker priserne markant i stort fremstød. Betalende virksomheder kan forvente prisfald på helt op til 85 procent per transaktion.

Seneste debat
Stor sikkerhedstest: Her er det bedste antivirus-program lige nu
19 antivirusprogrammer er blevet stillet overfor hinanden og enten blevet godkendt eller fundet for lette. Her er listen over de programmer, der er bedst til at fange truslerne lige nu.

Nye bredbåndsløsninger buldrer frem: Trådløst 5G kan snart levere det samme som fiber
Faste bredbånds-abonnementer, der er baseret på 4G og 5G, står til at skabe store forandringer på bredbåndsmarkedet.

MobilePay sænker priserne markant: I åben krig med Nets om butiks-betalinger
MobilePay sænker priserne markant i stort fremstød. Betalende virksomheder kan forvente prisfald på helt op til 85 procent per transaktion.

Her er guiden: Sådan søger du om at få del i bredbåndspuljens 200 millioner kroner
Der er nu åbnet for ansøgninger til den nye bredbåndspulje. Her kan du se, hvordan du søger.

Vi får nok aldrig bugt med statens it-katastrofer
ComputerViews: Noget kan tyde på, at hovedårsagen til de store offentlige it-skandaler skal findes dybt inde i det offentliges systems strukturer. Kan vi overhovedet gøre noget ved det?

Pas på: Dit hundedyre 4K-fjernsyn kan få meget svært ved at vise 4K-film
Hvis du er firstmover, eller overvejer at købe et UHD-fjernsyn til at afspille 4K-film, så skal du virkelig passe på. Du kan ende med et fjernsyn, der ikke kan afspille 4K.

Sådan installerer du Googles bil-system, Android Auto, på din smartphone
Android Auto har indtil nu krævet en bil med indbygget computer med touchskærm for at kunne fungere. Nu kan du installere systemet på din Android-telefon og benytte den som bil-computer og navigations-system. Se her, hvordan du gør.

Ny browser kommer med gratis VPN indbygget: Hent den her
Opera-browseren kommer med VPN indbygget fra fødslen i ny udgave. Hent den her.

Anmeldelse: For Honor er et virvar af action og knapt så ærværdige kampe
Samuraier, vikinger og riddere mødes i en actionfyldt fortælling om krig og ondskab. Med et stort fokus på online multiplayer og et unikt kampsystem, ser For Honor ud til at være lidt sin egen. Konceptet lyder lovende i sig selv, men har Ubisoft formået at levere varen?

Alt du har brug for at vide om DDR4-hukommelse
Den næste generation af hukommelse er netop blevet vist frem. Men betyder det, at du skal til at opgradere?

Derfor gik dansk mobilproducent konkurs blot et år efter lanceringen: Kritisk aftale med investor slog fejl
Et to-cifret millionbeløb skulle have reddet ID2ME fra konkurs, men investerings-planerne slog fejl.

Dette firma er fire år gammelt - og 20 milliarder kroner værd
Er Google med til at puste ny it-boble op?

Sikkerhedsfirma advarer: Målrettet ransomware-kampagne skyller ind over Danmark
En spambølge målrettet danske mail-modtager skyller ind over landet med filer, der kan hente ransomware på modtagerens computer. Læs her, hvad du skal passe på.

Sådan overfører du nemt al indhold fra din gamle iPhone til din nye Android-telefon
Har du lagt din gamle iPhone i graven og købt dig en ny Android-telefon, kommer vi her med en række tips og trick til, hvordan du får dine gamle filer med dig

Intel lover en revolution med Optane - men hvor bliver de fabelagtige memory-produkter egentlig af?
Klumme: Intel lover revolutionerende memory-ydelse med 3D Xpoint-teknologien, men produkterne lader vente på sig, og det er foruroligende. Konkurrenterne løber også stærkt. Men måske er hardware endelig ved at være ligegyldig?