Anders Larson Novice
11. maj 2018 - 23:10 Der er 4 kommentarer

sikkert SEO tool?

Jeg er blevet i tvivl om jeg har gjort noget smart eller helt godnat... Ville se nærmere på Link maker værktøjet på smallseotools.com til mit eget site <a href="https://www.vilter.dk">vilter.dk</a>.

Så snart jeg indtastet min url gik toolet ellers igang med at generere links fra diverse sites som alexa.com/siteinfo/ og lignende. Forventede bare en liste med potentielle backlink sites!

Spørgsmålet er så, om jeg har gjort noget godt, noget dumt eller bare noget ligegyldigt?
a3-seo.dk Forsker
12. maj 2018 - 04:32 #1
Værktøj som dette, generere en masse kald til hovedsageligt sider, som "who is", "about us", "website statistic" o.s.v.

I enkelte tilfælde vil du få et backlink ud af det, de fleste vil blot være "ping" sider. De fleste backlinks vil være "nofollow". Der er reelt ingen "Linkværdi" i dette.

Men bundlinien er, at det hele er til veletablerede hjemmesider, der regelmæssigt gennemsøges af Google og andre SE, så dine sider og backlinks/webadresser på disse hjemmesider bliver fundet og Din hjemmeside/blog vil blive nævnt og blive besøgt/indekseret hyppigere af Googlebot og mange andre søgemaskiner som Yahoo, Bing, Baidu, etc., hvilket er hovedformålet med dette værktøj, backlinks er bare en god bonus.

Jeg vil tilråde dig ikke at bruge disse værktøjer ofte og, bestemt ikke, hvis de giver mere end 500 kald i een omgang.

http://www.imtalk.org er et godt sted, hvor du kan indstille det til kun at tage "Top 100" af disse "opkald". Brug det max. 1 gang hver 30. dag ;-)
Anders Larson Novice
13. maj 2018 - 22:16 #2
Tak for dit svar, a3-seo! Jeg tolker det som at jeg har gjort noget fornuftigt, og at jeg med fordel kan prøve imtalk.org også når der er gået lidt tid. Og så igen en håndfuld eller to gange om året.

Rart at høre at jeg ikke gjort noget dumt med https://www.vilter.dk/ :-)
a3-seo.dk Forsker
14. maj 2018 - 04:00 #3
Helt rigtigt ;-)

Mit eget brug af værktøjet er:
1-Ved udgivelse af et nyt site
2-Ved størrer ændringer på eksisterende sites
3-Ved nye vigtige opslag
4-etc.

Med det formål, at få ændringer og nye sider indekseret hurtigere, og som sagt, skulle der falde et link af, er det en bonus ;-D
Martin Skaarup Praktikant
17. maj 2018 - 13:39 #4
Generelt er SEO en gråzone, hvor alt kan diskuteres, men der findes også ting som er sikre og man kan slå fast! Ift. til diverse tools inden for SEO bruger vi selv Ahrefs, s
Screaming Frog, Accuranker og mange flere. De koster lidt, men er tools som du kan være sikker på er sikre. Der findes også gratis tools online, men deres dybde er naturligvis begrænset. Jeg driver selv https://heymate.dk/seo/ hvor vi bruger de tools.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
”Vores løsning vil betyde, at du som patient kan tage et billede af en pille med din telefon og herefter få bekræftet, at den medicindosis du er ved at indtage er valid.”
Virkningsløs piratmedicin koster tusindvis af liv hvert år, men it-giganten IBM mener, at den har fundet en løsning på problemet. Bliv klogere på hvordan IBM vil bruge blockchain til at forhindre svindel i medicinalindustrien supply-chain
Computerworld
Se listen: Disse it-virksomheder drømmer de danske it-studerende om at arbejde for
Konsulenthusene buldrer frem på listen over de virksomheder, som de danske it-studerende helst vil arbejde for. "Konsulenthusene har simpelthen øget kendskabet til sig selv som arbejdsgiver blandt de it-studerende. Det kræver heftig aktivitet på de sociale medier og universiteterne," lyder det fra Universum, der står bag undersøgelsen.
CIO
Sådan kan du stå imod, når hackerangrebet rammer: 16 nye anbefalinger fra politiet
En ny vejledning fra Rigspolitiet og Dansk IT skal hjælpe danske virksomheder med at få bedre styr på it-sikkerheden. Se her, hvad du bør gøre før, under og efter du bliver ramt af et hackerangreb.
Job & Karriere
500 uorganiserede it-folk skal holde liv i statens it-systemer under konflikt
Hvis der udbryder konflikt, vil hundredvis af uorganiserede it-folk få ansvaret for at sikre, at de statslige it-systemer ikke går ned. Men ifølge fagforbundet Prosa kan det få store konsekvenser, hvis Danmark bliver ramt af it-sikkerhedsangreb.
White paper
Sådan vælger du business intelligence-løsning
I dette whitepaper undersøger vi, hvilke faktorer du skal være opmærksom på, når du vælger din kommende BI-løsning