Anders Larson Novice
11. maj 2018 - 23:10 Der er 6 kommentarer

sikkert SEO tool?

Jeg er blevet i tvivl om jeg har gjort noget smart eller helt godnat... Ville se nærmere på Link maker værktøjet på smallseotools.com til mit eget site <a href="https://www.vilter.dk">vilter.dk</a>.

Så snart jeg indtastet min url gik toolet ellers igang med at generere links fra diverse sites som alexa.com/siteinfo/ og lignende. Forventede bare en liste med potentielle backlink sites!

Spørgsmålet er så, om jeg har gjort noget godt, noget dumt eller bare noget ligegyldigt?
a3-seo.dk Forsker
12. maj 2018 - 04:32 #1
Værktøj som dette, generere en masse kald til hovedsageligt sider, som "who is", "about us", "website statistic" o.s.v.

I enkelte tilfælde vil du få et backlink ud af det, de fleste vil blot være "ping" sider. De fleste backlinks vil være "nofollow". Der er reelt ingen "Linkværdi" i dette.

Men bundlinien er, at det hele er til veletablerede hjemmesider, der regelmæssigt gennemsøges af Google og andre SE, så dine sider og backlinks/webadresser på disse hjemmesider bliver fundet og Din hjemmeside/blog vil blive nævnt og blive besøgt/indekseret hyppigere af Googlebot og mange andre søgemaskiner som Yahoo, Bing, Baidu, etc., hvilket er hovedformålet med dette værktøj, backlinks er bare en god bonus.

Jeg vil tilråde dig ikke at bruge disse værktøjer ofte og, bestemt ikke, hvis de giver mere end 500 kald i een omgang.

http://www.imtalk.org er et godt sted, hvor du kan indstille det til kun at tage "Top 100" af disse "opkald". Brug det max. 1 gang hver 30. dag ;-)
Anders Larson Novice
13. maj 2018 - 22:16 #2
Tak for dit svar, a3-seo! Jeg tolker det som at jeg har gjort noget fornuftigt, og at jeg med fordel kan prøve imtalk.org også når der er gået lidt tid. Og så igen en håndfuld eller to gange om året.

Rart at høre at jeg ikke gjort noget dumt med https://www.vilter.dk/ :-)
a3-seo.dk Forsker
14. maj 2018 - 04:00 #3
Helt rigtigt ;-)

Mit eget brug af værktøjet er:
1-Ved udgivelse af et nyt site
2-Ved størrer ændringer på eksisterende sites
3-Ved nye vigtige opslag
4-etc.

Med det formål, at få ændringer og nye sider indekseret hurtigere, og som sagt, skulle der falde et link af, er det en bonus ;-D
Martin Skaarup Praktikant
17. maj 2018 - 13:39 #4
Generelt er SEO en gråzone, hvor alt kan diskuteres, men der findes også ting som er sikre og man kan slå fast! Ift. til diverse tools inden for SEO bruger vi selv Ahrefs, s
Screaming Frog, Accuranker og mange flere. De koster lidt, men er tools som du kan være sikker på er sikre. Der findes også gratis tools online, men deres dybde er naturligvis begrænset. Jeg driver selv https://heymate.dk/seo/ hvor vi bruger de tools.
Markkallstroem Juniormester
27. juni 2018 - 20:31 #5
Du kan sådan set godt bruge ahrefs uden at betale en krone - Hvis du ikke har for travlt og kan nøjes med toppen af kransekagen, så kan du både se dine egne bedste og dine konkurrenters bedste links uden egentlig at betale en krone for det.

Du kan søge et par gange i løbet af en dag.

Hvis du får brug for hjælp til seo kan man altid sparre med mig :)

Jeg kan kontaktes på: https://www.natur-butikken.dk/kontakt/
Ella Scott Novice
17. august 2018 - 05:30 #6
Du er så sej! Jeg formoder ikke at lære noget som dette før. Tak fordi du deler dette
https://www1.hotmailissue.com
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Ny Chrome-version kan føre til et gennembrud for PWA'erne: Google og Microsoft satser på denne nye type apps
Progressive web apps - eller PWA’er - kommer du til at høre meget mere til. Både Microsoft og Google har kastet deres kærlighed på disse apps. Se her, hvad de to selskaber ser i PWA’erne.
Computerworld
Google indfører Android-gebyr efter kæmpe EU-bøde: Android-producenter skal nu betale for brug af Google-tjenester
Efter sommerens kæmpe EU-bøde indfører Google licensbetaling for Android-producenters brug af blandt andet Play Store. Men "Android vil forblive gratis og open source," lyder det fra selskabet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
En ny tilgang til Cybersecurity gør din forretning stærkere
Mange virksomheder har en forkert tilgang til Cybersecurity, hvor hvert nyt angreb udløser et køb af den nyeste software, på trods af at der hverken er tid eller ressourcer til at sætte sig ind i de nye systemer. Denne strategi er ikke tidssvarende og holdbar i længden og i dette Whitepaper stiller vi skarpt på hvordan I griber tingene rigtigt an.