Cecilie Madsen Praktikant
19. juni 2018 - 14:34 Der er 1 kommentar

Mangler et klogt hovede

Jeg mangler et klogt hoved. Min side: cektos.dk/ går ned når jeg indsætter dette kodestykke. Det er med Yoast plugin v7.1..

<!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v7.1 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ -->
<meta name="description" content="Psykolog i København og Næstved, med speciale i metakognitiv og kognitiv terapi ved psykiske lidelser hos børn og voksne!"/>
<link rel="canonical" href="https://cektos.dk/" />
<link rel="publisher" href="https://plus.google.com/101042425039937462547"/>
<meta property="og:locale" content="da_DK" />
<meta property="og:type" content="website" />
<meta property="og:title" content="Psykolog København, Hellerup &amp; Næstved | Cektos v. Pia Callesen" />
<meta property="og:description" content="Psykolog i København og Næstved, med speciale i metakognitiv og kognitiv terapi ved psykiske lidelser hos børn og voksne!" />
<meta property="og:url" content="https://cektos.dk/" />
<meta property="og:site_name" content="Cektos - Psykolog i København, Hellerup &amp; Næstved" />
<meta property="og:image" content="https://cektos.dk/wp-content/uploads/2015/07/pia-c.jpg" />
<script type='application/ld+json'>{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"WebSite","@id":"#website","url":"https:\/\/cektos.dk\/","name":"Cektos - Psykolog i K\u00f8benhavn, Hellerup &amp; N\u00e6stved","potentialAction":{"type":"SearchAction","target":"https:\/\/cektos.dk\/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}}</script>
<!-- / Yoast SEO plugin. -->
Cecilie Madsen Praktikant
19. juni 2018 - 14:34 #1
www.cektos.dk er min side.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Claus Larsen skal som ny landechef skubbe anonyme Atos frem i lyset i Danmark: "Jeg har været i militæret i en del år, så jeg har brug for en plan. Derfor eksekverer vi fra 1. januar på en ny plan"
Claus Larsen blev midt i oktober i al diskretion indsat som ny landechef for Atos i Danmark. Han skal nu gøre den franske it-kæmpe ligeså kendt i Danmark, som den er på verdensplan.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
6 gode råd til et succesfuldt virtuelt møde
Den traditionelle måde at tænke arbejdsplads på er under forandring. Nye teknologier skyder frem og gør hverdagen nemmere og mere dynamisk. Eksempelvis er mængden af fjernarbejdspladser steget med 115% de seneste 10 år, og det stiller krav til måden at holde møder på. Med et virtuelt møderum kan møder faciliteres online, og alle parter sparer tid fordi det er mere fleksibelt og ikke betinget af at alle møder op fysisk. I dette whitepaper kigger vi på hvad der skal til for at mestre denne disciplin og giver dig 6 gode råd.