Cecilie Madsen Praktikant
19. juni 2018 - 14:34 Der er 1 kommentar

Mangler et klogt hovede

Jeg mangler et klogt hoved. Min side: cektos.dk/ går ned når jeg indsætter dette kodestykke. Det er med Yoast plugin v7.1..

<!-- This site is optimized with the Yoast SEO plugin v7.1 - https://yoast.com/wordpress/plugins/seo/ -->
<meta name="description" content="Psykolog i København og Næstved, med speciale i metakognitiv og kognitiv terapi ved psykiske lidelser hos børn og voksne!"/>
<link rel="canonical" href="https://cektos.dk/" />
<link rel="publisher" href="https://plus.google.com/101042425039937462547"/>
<meta property="og:locale" content="da_DK" />
<meta property="og:type" content="website" />
<meta property="og:title" content="Psykolog København, Hellerup &amp; Næstved | Cektos v. Pia Callesen" />
<meta property="og:description" content="Psykolog i København og Næstved, med speciale i metakognitiv og kognitiv terapi ved psykiske lidelser hos børn og voksne!" />
<meta property="og:url" content="https://cektos.dk/" />
<meta property="og:site_name" content="Cektos - Psykolog i København, Hellerup &amp; Næstved" />
<meta property="og:image" content="https://cektos.dk/wp-content/uploads/2015/07/pia-c.jpg" />
<script type='application/ld+json'>{"@context":"https:\/\/schema.org","@type":"WebSite","@id":"#website","url":"https:\/\/cektos.dk\/","name":"Cektos - Psykolog i K\u00f8benhavn, Hellerup &amp; N\u00e6stved","potentialAction":{"type":"SearchAction","target":"https:\/\/cektos.dk\/?s={search_term_string}","query-input":"required name=search_term_string"}}</script>
<!-- / Yoast SEO plugin. -->
Cecilie Madsen Praktikant
19. juni 2018 - 14:34 #1
www.cektos.dk er min side.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM brugte mere end et år på at charmere sig til Watson-aftale med Region Hovedstaden: Her er første del af beretningen om, hvordan det højtprofilerede samarbejde kollapsede på blot 17 måneder
Watson-trilogien - kapitel 1 af 3: I kulissen knoklede IBM i månedsvis på at lande den nu kollapsede Watson-aftale med Region Hovedstaden. Charmeoffensiven bød blandt andet på en fremvisning af Watsons evner i New York for regionens topfolk. En række aktindsigter, som Computerworld har fået, afdækker forløbet.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.