mnyborg92 Praktikant
27. juli 2018 - 11:23 Der er 4 kommentarer

Tekstforfatter søges til online medie!

Hej alle,

Vi søger en en tekstforfatter der kan hjælpe os med rykke vores website https://bonusvegas.dk/ til at rykke!

Du skal udover at skrive lynnede hurtig ;-) have en forståelse for grundlæggende SEO, og det er klart et ekstra plus hvis du har erfaring fra lignede projekter.

Om det skal være timepris eller pr projekt kan vi altid finde ud af, så længe vi begge synes det er fedt! Der kan nemt komme flere projekter undervejs, hvor der også vil være mulighed et samarbejde! :-)

Mvh

Malte.
27. juli 2018 - 11:56 #1
Hej Malte.
Jeg ved godt det er billige point. Men jeg kan altså varmt anbefale https://tekstspot.dk . Vi arbejder daglige med tekster som dem du beskriver. Og så er priserne lave og leveringstiden hurtig.

;)Lars
a3-seo.dk Forsker
30. juli 2018 - 07:41 #2
Tjaa - tekstforfattere! Eller fremtiden .....

Se lidt på tekster fra https://jumpstory.dk/
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:44 #3
Hej Malte

I tilfælde af du endnu ikke har fundet den rette tekstforfatter til jobbet, vil jeg tillade mig at henvise til tekstforfatter-platformen, som jeg selv er en del af, Alfabeto.

Der er mange enormt dygtige forfattere, med mange års erfaring indenfor online kommunikation, og supplerende kompetencer indenfor digital markedsføring, såvel som andre fagområder.

Virksomheden kan findes her: https://alfabeto.dk .

Der køres i øjeblikket en kampagne, hvor nye brugere modtager 10% i rabat ved brug af koden: "August18".

Du ønskes en god fredag aften og dejlig weekend.

Mvh
Sebastian
elmoe Novice
02. september 2018 - 19:41 #4
Hej Malte

Jeg vil anbefale dig at kontakte https://freelancetekstforfatter.dk for at få hjælp til din opgave. Hun er SEO-tekstforfatter og skriver rigtig gode og lange tekster. Prisen er fornuftig, og teksterne ligner ikke alt det andet, du kan få derude.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Frank Rasmussen nægter at afvise Hopper stjæler data fra Saphe: "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise"
Interview: Telerigmanden Frank Rasmussen tager endnu en gang til genmæle over for konkurrenten Saphe, der beskylder ham for at stjæle data. Han nægter dog at afvise, at det rent faktisk sker. "Vi har masser af servere, så jeg ved ikke, hvad det er, jeg skal afvise," lyder det.
Computerworld
Windows 10's katastrofe-update: Derfor begyndte den pludseligt at slette brugernes filer
Den seneste Windows 10 opdatering kunne i værste fald slette vigtige filer. Microsoft sætter tal på hvor mange der er berørt af den katastrofale fejl.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
Her er syv job-annoncer der overrasker med helt usædvanlige overskrifter
Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet syv spændende stillinger, der har det til fælles, at annoncen har en utraditionel overskrift.
White paper
Undgå fælderne når du skal lease multimaskiner – her er 5 tips!
Markedet for leasing af print- og kopiløsninger kan være lidt af en jungle uden nøje brancheindsigt. Virksomheder og institutioner har i flere tilfælde accepteret kontrakter, som har bundet dem til unødigt kostbare og langvarige leasing-og lejeforløb. Underskriften er desværre bindende og derfor er det en god idé at sætte sig ind i aftalerne. I dette whitepaper giver vi dig 5 tips, så du sikrer dig de bedste vilkår.