mnyborg92 Praktikant
27. juli 2018 - 11:23 Der er 7 kommentarer

Tekstforfatter søges til online medie!

Hej alle,

Vi søger en en tekstforfatter der kan hjælpe os med rykke vores website https://bonusvegas.dk/ til at rykke!

Du skal udover at skrive lynnede hurtig ;-) have en forståelse for grundlæggende SEO, og det er klart et ekstra plus hvis du har erfaring fra lignede projekter.

Om det skal være timepris eller pr projekt kan vi altid finde ud af, så længe vi begge synes det er fedt! Der kan nemt komme flere projekter undervejs, hvor der også vil være mulighed et samarbejde! :-)

Mvh

Malte.
27. juli 2018 - 11:56 #1
Hej Malte.
Jeg ved godt det er billige point. Men jeg kan altså varmt anbefale https://tekstspot.dk . Vi arbejder daglige med tekster som dem du beskriver. Og så er priserne lave og leveringstiden hurtig.

;)Lars
a3-seo.dk Professor
30. juli 2018 - 07:41 #2
Tjaa - tekstforfattere! Eller fremtiden .....

Se lidt på tekster fra https://jumpstory.dk/
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:44 #3
Hej Malte

I tilfælde af du endnu ikke har fundet den rette tekstforfatter til jobbet, vil jeg tillade mig at henvise til tekstforfatter-platformen, som jeg selv er en del af, Alfabeto.

Der er mange enormt dygtige forfattere, med mange års erfaring indenfor online kommunikation, og supplerende kompetencer indenfor digital markedsføring, såvel som andre fagområder.

Virksomheden kan findes her: https://alfabeto.dk .

Der køres i øjeblikket en kampagne, hvor nye brugere modtager 10% i rabat ved brug af koden: "August18".

Du ønskes en god fredag aften og dejlig weekend.

Mvh
Sebastian
elmoe Novice
02. september 2018 - 19:41 #4
Hej Malte

Jeg vil anbefale dig at kontakte https://freelancetekstforfatter.dk for at få hjælp til din opgave. Hun er SEO-tekstforfatter og skriver rigtig gode og lange tekster. Prisen er fornuftig, og teksterne ligner ikke alt det andet, du kan få derude.
Susanne Praktikant
27. november 2018 - 10:35 #5
Hej Malte, hvis du er interesseret i tekster, så har jeg lavet tekster / test af forskellige produkter til f.eks. https://agirls.dk og https://blackheads.dk

Jeg tager timepris og skriver hurtigt. Send mig en besked hvis du er interesseret.

mvh,
Susanne
Nanynde Praktikant
27. januar 2019 - 21:38 #6
Det kan jeg hjælpe dig med. Du kan se mere på https://ynde.dk
a3-seo.dk Professor
31. januar 2019 - 05:33 #7
Hej

Ligesom alle andre kan jeg tilbyde min hjælp https://a3-seo.dk/pris-paa-seo/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Bestikkelsessagen kostede Atea store millionbeløb og kunder i 2018 - men 2019 skal være comeback-året: "Nu har vi afsonet vores straf"
Interview: "Nu har vi afsonet vores straf. Hvis man bliver ved med at forfølge dem, der har afsonet deres straf, så er det, det samme som at sige, at man skal lukke Atea." I et stort interview med Computerworld fortæller Ateas danske topchef, Morten Felding, hvorfor det nu er på tide at komme videre efter den store bestikkelsessag ramte virksomheden.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan gør du din forretning agil uden at komplicere netværkssikkerheden
Mange virksomheder er i gang med en form for digital transformation, i forhold til hvordan produkter og services bringes til markedet og i sidste ende levere værdi til kunderne. Men digital transformation bringer også kompleksitet med sig i forhold til dem der opererer netværket. I dette white paper kigger vi nærmere på, hvordan du laver en succesfuld transformation og gør dit netværk sikkert.