mnyborg92 Praktikant
27. juli 2018 - 11:23 Der er 3 kommentarer

Tekstforfatter søges til online medie!

Hej alle,

Vi søger en en tekstforfatter der kan hjælpe os med rykke vores website https://bonusvegas.dk/ til at rykke!

Du skal udover at skrive lynnede hurtig ;-) have en forståelse for grundlæggende SEO, og det er klart et ekstra plus hvis du har erfaring fra lignede projekter.

Om det skal være timepris eller pr projekt kan vi altid finde ud af, så længe vi begge synes det er fedt! Der kan nemt komme flere projekter undervejs, hvor der også vil være mulighed et samarbejde! :-)

Mvh

Malte.
27. juli 2018 - 11:56 #1
Hej Malte.
Jeg ved godt det er billige point. Men jeg kan altså varmt anbefale https://tekstspot.dk . Vi arbejder daglige med tekster som dem du beskriver. Og så er priserne lave og leveringstiden hurtig.

;)Lars
a3-seo.dk Forsker
30. juli 2018 - 07:41 #2
Tjaa - tekstforfattere! Eller fremtiden .....

Se lidt på tekster fra https://jumpstory.dk/
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:44 #3
Hej Malte

I tilfælde af du endnu ikke har fundet den rette tekstforfatter til jobbet, vil jeg tillade mig at henvise til tekstforfatter-platformen, som jeg selv er en del af, Alfabeto.

Der er mange enormt dygtige forfattere, med mange års erfaring indenfor online kommunikation, og supplerende kompetencer indenfor digital markedsføring, såvel som andre fagområder.

Virksomheden kan findes her: https://alfabeto.dk .

Der køres i øjeblikket en kampagne, hvor nye brugere modtager 10% i rabat ved brug af koden: "August18".

Du ønskes en god fredag aften og dejlig weekend.

Mvh
Sebastian
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.