mnyborg92 Praktikant
27. juli 2018 - 11:23 Der er 5 kommentarer

Tekstforfatter søges til online medie!

Hej alle,

Vi søger en en tekstforfatter der kan hjælpe os med rykke vores website https://bonusvegas.dk/ til at rykke!

Du skal udover at skrive lynnede hurtig ;-) have en forståelse for grundlæggende SEO, og det er klart et ekstra plus hvis du har erfaring fra lignede projekter.

Om det skal være timepris eller pr projekt kan vi altid finde ud af, så længe vi begge synes det er fedt! Der kan nemt komme flere projekter undervejs, hvor der også vil være mulighed et samarbejde! :-)

Mvh

Malte.
27. juli 2018 - 11:56 #1
Hej Malte.
Jeg ved godt det er billige point. Men jeg kan altså varmt anbefale https://tekstspot.dk . Vi arbejder daglige med tekster som dem du beskriver. Og så er priserne lave og leveringstiden hurtig.

;)Lars
a3-seo.dk Professor
30. juli 2018 - 07:41 #2
Tjaa - tekstforfattere! Eller fremtiden .....

Se lidt på tekster fra https://jumpstory.dk/
Sebastian Bjørnsen Praktikant
10. august 2018 - 20:44 #3
Hej Malte

I tilfælde af du endnu ikke har fundet den rette tekstforfatter til jobbet, vil jeg tillade mig at henvise til tekstforfatter-platformen, som jeg selv er en del af, Alfabeto.

Der er mange enormt dygtige forfattere, med mange års erfaring indenfor online kommunikation, og supplerende kompetencer indenfor digital markedsføring, såvel som andre fagområder.

Virksomheden kan findes her: https://alfabeto.dk .

Der køres i øjeblikket en kampagne, hvor nye brugere modtager 10% i rabat ved brug af koden: "August18".

Du ønskes en god fredag aften og dejlig weekend.

Mvh
Sebastian
elmoe Novice
02. september 2018 - 19:41 #4
Hej Malte

Jeg vil anbefale dig at kontakte https://freelancetekstforfatter.dk for at få hjælp til din opgave. Hun er SEO-tekstforfatter og skriver rigtig gode og lange tekster. Prisen er fornuftig, og teksterne ligner ikke alt det andet, du kan få derude.
Susanne Praktikant
27. november 2018 - 10:35 #5
Hej Malte, hvis du er interesseret i tekster, så har jeg lavet tekster / test af forskellige produkter til f.eks. https://agirls.dk og https://blackheads.dk

Jeg tager timepris og skriver hurtigt. Send mig en besked hvis du er interesseret.

mvh,
Susanne
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Langt de fleste offentlige myndigheder halter bagefter med it-sikkerheden
Langt de fleste offentlige myndigheder er stadig ikke nået i mål med it-sikkerheden, viser en ny undersøgelse fra Digitaliseringsstyrelsen.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.