Jonas Juniormester
14. august 2007 - 10:37 Der er 9 kommentarer og
1 løsning

på ski i efterårsferien

Hey eksperter
Jeg vil gerne på bræt i efterårsferien 2007, men jeg har lidt problemer med at finde en billig rejse med transport - er det noget i kan hjælpe mig med?

tak :o)
rosenberg Nybegynder
14. august 2007 - 11:41 #1
Hej

Først og fremmest ville jeg tænke over hvilke skisportsteder som har sne i efterårsferien. Sidste vinter havde de fleste steder en hård sæson uden alt for meget sne. Hvis det var mig der skulle afsted ville jeg gå efter steder med gletchere... og dermed også sne garanti. (de steder kan dog være lidt dyre end andre, men også sjovere hvis din bræt kan glide på sne frem for græs ;))

Sölden (østrig)
Zell Am Ziller (østrig)

der er også de franske steder men det er ikke så billigt.

Jeg ville give ovenstående 2 steder et google søg, og dermed se om der findes Danske ture dertil.

har selv rejst et par gange med http://www.hojmark.dk/ som har rigtig gode priser.

/rosenberg
nidyahou Praktikant
14. august 2007 - 14:28 #2
problemet er også at finde nogle der leverer ture i efterårsferien - højmark lader til at starte i uge 52 og det er lidt for sent :)
rosenberg Nybegynder
14. august 2007 - 15:09 #3
præcist!

men her :D

www.freestyleacademy.dk -  laver tur til hintertux i uge 42
nidyahou Praktikant
14. august 2007 - 20:23 #4
faktisk startede vi med at se på den side, men synes det var for dyrt og så oprettede jonas tråden :) 5000,- bobs er ikke helt billigt for 2 fattige studerende der bare gerne vil shredde en smule i efterårsferien.
nidyahou Praktikant
14. august 2007 - 20:24 #5
din indsats er dog meget nævneværdig - hatten af :)
Beach Juniormester
15. august 2007 - 02:08 #6
Har 1 år (læs: var der mange år uden problemer) været på Kabrun i efterårsferien og det var rent is at løbe på, så vi valgte at flytte til Tyrol dagen efter hvor vi så snede inde i 2 dage!!!
Nogle år siden men... Kabrun er altså ikke det fedeste mere. Samtidig så har de stadig flere slæbelifter end noget andet sted hvilket iflg. min opfattelse bare ikke holder dd. Var for 2 år siden forbi om sommeren og der var det stadig en isklump som jeg husker vores sidste besøg. Problemet ligger nok i at formiddagssolen og frem til omkring 14:00 banker lige ned i hovedet på bjerget og smelter alt hvad der er af goods at løbe på. Så kommer nok aldrig der mere. Så drop den!

Modsat er TUX et rigtig fedt sted. Der er et overordenligt stort område at løbe i, og forholdene er for letter øvede og opefter mega fedt.

-----------

Efterårsferien er altid temlig dyr hvis man vil have sne, og der er nok ikke mange turisbørger der laver ture til alperne i den uge. Dem der så endelig gør det tager også kassen for det:-( Har derfor altid selv kørt turen ned til Østrig hvor jeg efter 34 år på ski / board stadig har det bedst både pris og sprogmessigt:-)

Der er mange andre muligheder at vælge imellem, men efteråret, og efter en hed/led sommer så er der altså ikke så fandens meget sne tilbage selv i de højere luftlag.

Så vil anbefale at starte med at lure div. webcam´s efter (husk at se på datoen hvis de viser den) og finde et bjerg hvor der på nuværende tidspunkt har noget der ligner sne. Derefter at kontakte div turistbørger mht transport.

Ved godt det er dyrt at være fattig, studerende er vel noget i den retning. Derfor er efteråret måske ikke det bedste tidspunkt at søge højderne. Men kender det jo godt. Hvis man vil have sne så vil man have sne:-)

//Beach
Jonas Juniormester
29. oktober 2007 - 20:57 #7
Jeg undskylder for dette glemte spørgsmål, og lukker.
Beach Juniormester
30. oktober 2007 - 01:23 #8
Øhh ja, hvor gik turen til?

//Beach
Jonas Juniormester
30. oktober 2007 - 16:25 #9
my bad.

Vi kom aldrig afsted i efterårsferien - i stedet arbejdede vi hårdt og tjente penge til en tur til valmoral i frankrig i uge 7 :)

- Ellers mange tak for hjælpen Stranddude
Beach Juniormester
31. oktober 2007 - 02:39 #10
Er ret sikker på at jeg har slidt alt sne fra alperne ned allerede i uge 3-5 *LOL*

//Beach
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Cloud-teknologi sikrede dronningens corona-tale - men DRs CIO Mikkel Müller er slet ikke færdig med cloud endnu
Uden cloud og den rette cloud-strategi havde DR ikke haft samme muligheder eller nye digitale produkter. Det fortæller CIO Mikkel Müller til Computerworld - hvor han også uddyber hvordan han ser resten af it-landskabet bevæge sig mod cloud og hvordan udviklere efterspørger de moderne værktøjer.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.