Computerworld Navnenyt

Michael Nyvang

Michael Nyvang Hessel er tiltrådt som teknikleder hos NetIP, hvor han skal varetage ledelsen af senior-, system- og supportkonsulenter i afdelingerne i Herning, Holstebro og Aarhus. Michael kommer fra en stilling hos BDO Danmark, hvor han senest har været head of it support and operations. Tidligere har han være it-leder i Herning Kommune.

Nyt job | Publiceret d. 22. maj 2019

Ønsker du at få fjernet en omtale af dig selv, så er du velkommen til at skrive til os

Seneste Navnenyt opslag

Nick Luitwieler

Eaton Power Quality Danmark P/S har pr. 1. november 2020 ansat Nick Luitwieler, 55 år, som landechef. Han skal især beskæftige sig med at skabe de rette rammer og retning for, at Eaton i Danmark kan vækste yderligere. Han kommer fra en stilling som commercial policy manager hos Eaton i Nordeuropa. Han er uddannet Electrical Engineer fra The Royal Dutch Navy og har læst en mastergrad i Business Administration. Han har tidligere beskæftiget sig med salg, marketing og ledelse i B2B-segmentet.

Nyt job | Publiceret d. 23. november 2020

Ole Madsen

GateHouse har pr. 1. november 2020 ansat Ole Madsen, 60 år, som senior fundraiser. Han skal især beskæftige sig med at rejse finansiering og finde de rette samarbejdspartnere til GateHouse. Han kommer fra en stilling som forretningsudvikler hos Erhvervshus Nordjylland. Han er uddannet ingeniør fra Aarhus Engineering College og har en MBA fra Henley Management College. Han har tidligere beskæftiget sig med teknologi, digitalisering og automatisering for blandt andre Sensu, Texas Instruments og Asetek.

Nyt job | Publiceret d. 19. november 2020

Gitte Julin Kudsk

Gitte Julin Kudsk, sekretariats- og kommunikationschef hos DeiC, er pr. 1. januar 2021 forfremmet til direktør. Gitte skal fremover især beskæftige sig med etableringen af en ny organisation og udviklingen af det nationale samarbejde om digital forskningsinfrastruktur.

Forfremmelse | Publiceret d. 19. november 2020

Lars Flamand

Netip A/S har pr. 1. november 2020 ansat Lars Flamand som salgsleder ved afdelingen i København. Han skal især beskæftige sig med opbygning af netIP's sjællandske afdeling samt ledelse af denne. Han kommer fra en stilling som Sales Manager hos HP Inc Danmark ApS. Han har tidligere beskæftiget sig med både salg og ledelse i it-branchen og medbringer stor erfaring herfra omkring begge dele.

Nyt job | Publiceret d. 17. november 2020

Jesper Petersen

Precio Fishbone har pr. 16. november 2020 ansat Jesper Petersen som Senior Digital Workplace Consultant. Han skal især beskæftige sig med digitalisering af arbejdspladsen med automatisering baseret på Microsofts Power Platform og RPA. Han kommer fra en stilling som Technology Office Lead og IT Business Partner hos Københavns Lufthavn. Han er uddannet HD i informatik og økonomistyring. Han har tidligere beskæftiget sig med udvikling af forretningsapplikationer baseret på Office 365 og UiPath.

Nyt job | Publiceret d. 16. november 2020

Flere opslagPremium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.