Annonceindlæg fra Cisco

Test jeres it-sikkerhed gratis i 14 dage og få den nyeste viden på området

I en begrænset periode har du nu mulighed for at teste fire banebrydende sikkerhedsløsninger fra Cisco

Cisco Umbrella er en DNS-sikkerhedsløsning, der blokerer for adgang til potentielt farlige hjemmesider. Løsningen er cloudbaseret, opdateres konstant med de nyeste trusselsefterretninger og berører kun dine brugere, i det øjeblik de forsøger at åbne en farlig hjemmeside.
 


Trial-løsningen er helt enkel at installere og kræver ingen ny hardware. Efter de 14 dages prøvetid generer den en fuld sikkerhedsrapport, hvor du får et komplet overblik over blokerede trusler direkte i din indbakke.

Cisco Advanced Malware Protection, eller bare AMP, sikrer dig kontrol med alle jeres endepunkter. Mens klassisk antivirus-software reagerer på filer, som umiddelbart genkendes som farlige, bliver AMP ved med at analysere potentielt farlige filer i hele netværket. Helt automatisk og 24 timer i døgnet. 

  


Trialudgaven af AMP-løsningen er enkel at installere og giver dig i testperioden mulighed for at identificere, blokere og fjerne malware. Samtidig tester den sikkerheden i jeres endepunkter og giver dig en detaljeret vurdering af jeres sikkerhedsniveau.

Cisco Stealthwatch holder øje med trafikken på dit netværk. Løsningen danner et normalbillede af trafikken og giver dig en advarsel, så snart der sker afvigelser. Det gælder også trafik til og fra printere, laptop-kameraer og lignende, som ikke kan beskyttes med klassisk antivirus-software. 
 


Denne trial kan også kan installeres på få minutter. Når prøvetiden er slut, får du et samlet overblik over opfangede trusler og et helhedsbillede af adfærden på dit netværk.  

Cisco Cloudlock hjælper dig med at kontrollere dine brugeres rettigheder på tværs af systemer. Løsningen fungerer altså med Office 365, Salesforce og lignende, helt usynligt for dine brugere. 
 


Ciscos Cloudlock-demo er nem at installere og kræver ingen ny hardware. Efter de 14 dage får du en gratis vurdering af jeres sikkerhedsprofil på tværs af jeres cloud-løsninger.

Nyeste viden om it-sikkerhed

Sammen med deres vigtigste partnere inden for it-sikkerhed udgiver Cisco her på siden desuden en række artikler om it-sikkerhed:

Egmont, JN Data og Køge kommune fortæller om, hvordan de arbejder med hele tiden at løfte deres it-sikkerhed.

Sikkerhedseksperter hos Ciscos partnere kommer med deres bud på, hvordan man tilrettelægger arbejdet med it-sikkerhed, så man får mest mulig værdi for pengene.

Center for Cybersikkerheds chef, Thomas Lund-Sørensen, leverer en markant opfordring til dansk erhvervsliv.

Der er indspark fra en række Cisco-folk om netværksvisibilitet, om ransomware, om netværket som sikkerhedsplatform og om verdens største efterretningstjeneste for cybersikkerhed, Cisco Talos.

Du kan tilgå alle artikler øverst til højre på denne side. God læselyst!

Securely made in Denmark

It-sikkerhed kan være komplekst og dyrt. Men man kan også vælge at betragte det som en kæmpe mulighed for at udvikle ens virksomhed.

Køge Kommune: En kommunal ­løsning efter nationale standarder

I Køge Kommune er it-sikkerhed rykket højt op på dagsordenen. Det har senest manifesteret sig i en såkaldt DNS-­sikkerhedsløsning.

Når forretningen ­styrker ­sikkerheden, så styrker ­sikkerheden forretningen

En ny modenhed er ved at gry over dansk erhvervsliv, når det gælder tilgangen til it og ikke mindst it-sikkerhed.

En velkendt, ­negligeret trussel

Ransomware har ­længe været på virksomhedernes agenda, men indsatsen mod truslen er endnu ikke nået op, hvor den hører til: På ledelsesniveau.

Gør jeres netværk til jeres sikkerhedsplatform

Hackerne sidder i dag med en stribe trumfer på hånden. Men en ­virksomhedsledelse, der stiller sig selv de rigtige spørgsmål, kan forbedre sine odds

At sikre en vidtforgrenet kæmpe

For en mediekoncern som Egmont udgør it-sikkerhed en vis udfordring. Derfor har man rykket ­indsatsen op på allerøverste niveau og tænkt ud af boksen.

JN Data: Sikkerhed med ­indbygget nudging

JN Data fik i 2018 en enkel og effektiv sikker­hedsløsning, der har ­sikret virksomhed­en en række afledte ­fordele. Bag løsning­en står NetDesign.

74% af udfordringerne med ­it-sikkerhed kan ikke løses med teknologi

Der investeres ­store summer i sikkerhedsløsninger, men langt størstedelen af en organi­sations it-sikkerhed skal ­sikres med helt andre midler.

En dag når vi i sikkerhed

Det er gyldne tider for cyberkriminelle, men ­problemet vil ikke vare evigt. Martin Lee fra Cisco Talos fortæller om it-sikkerhed.

Husk sammenhængen, når du skal investere i jeres it-sikkerhed

It-sikkerhedsmarkedet boomer, og mulighederne er mange, når man vil investere i nye værktøjer. Så hvordan vælger man de rigtige løsninger?

Det er ikke nok at låse hoveddøren

Virksomheders it-netværk bliver stadigt mere komplekse. Det gør dem sværere at ­overskue og ­lettere at bryde ind i.

Kontaktinfo:

Cisco Systems Danmark ApS

Lautrupsgade 7

2100 København

https://www.cisco.dk

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Gode tricks til rekruttering: Sådan får du fat på it-medarbejdere via joboplag og LinkedIn
Ikke alle har råd til dyre rekrutteringskonsulenter i jagten på it-talenter, men du kan gøre meget via jobopslag og LinkedIn. Her er en række gode tricks og værktøjer til at ramme plet med jeres jobopslag og udnyttelse af LinkedIn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny stor rapport: Supply Chain er i konstant udvikling – Kan I følge med?
Det internationale analyseinstitut Vanson Bourne foretog for nyligt en europæisk markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her spurgte de 300 retailers og fabrikanter i hele Europa, hvordan deres Supply Chain ser ud pt., deres løsninger, deres behov og tendenserne i markedet. Det er der kommet en meget interessant rapport ud af. For forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv Supply Chain.