Annonceindlæg tema

Cloud Insights: Økosystemet for den moderne forretning

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen.

Af Reach Media

Danske virksomheder har taget cloud til sig: Aldrig før har så mange it-afdelinger valgt at købe deres it ude i byen.

Alt fra infrastruktur (Iaas) til platforme (PaaS) og enkelte tjenester (SaaS) bliver i dag købt på abonnement. Man kan derfor med rette sige, at cloud er blevet til økosystemet omkring den moderne it-afdeling.

Computerworlds Cloud Insights-tema er for dig, der ønsker at være på forkant med udviklingen og mener, at it-afdelingen aktivt kan bidrage til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig.

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen. Og så får du også et kig ind i de fremtidige muligheder for at opruste virksomhedens analytiske kapacitet i skyen og gøre brug af alt fra sensorer til machine learning.

Vi skriver ikke blot om cloud for sin egen skyld. Med Cloud Insights får du indblik i det, du kan bruge i hverdagen, og som giver værdi for forretningen.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Regeringens Disruptionsråd blev udskammet og latterliggjort – men nu får vi indblik i de reelle resultater
Regeringens Disruptionsråd blev udskammet og latterliggjort, da skuespilleren Helle Joof gjorde sig klog på indianerstammer og disruption. Men nu kan vi efter knap to år gøre status over rådets arbejde.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation
I Fortinets rapport fra 2018 omkring sikkerhedsimplikationerne ved digital transformation, tages temperaturen på den aktuelle tilstand for Cybersecurity i organisationer rundt omkring i hele verden. Blandt de 300 respondenter viste der sig en række spændende trends. Her er et par stykker af dem: - Digital Transformation er den mest indflydelsesrige it-trend i organisationer i dag. Hele 92% svarede at det har stor indvirkning på deres forretning - Sikkerhed er den klart største udfordring i forhold til digital transformation. Hele 85% mener det har stor indvirkning på deres forretning Download hele rapporten her og få flere spændende findings.