Annonceindlæg tema

Cloud Insights: Økosystemet for den moderne forretning

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen.

Af Reach Media

Danske virksomheder har taget cloud til sig: Aldrig før har så mange it-afdelinger valgt at købe deres it ude i byen.

Alt fra infrastruktur (Iaas) til platforme (PaaS) og enkelte tjenester (SaaS) bliver i dag købt på abonnement. Man kan derfor med rette sige, at cloud er blevet til økosystemet omkring den moderne it-afdeling.

Computerworlds Cloud Insights-tema er for dig, der ønsker at være på forkant med udviklingen og mener, at it-afdelingen aktivt kan bidrage til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig.

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen. Og så får du også et kig ind i de fremtidige muligheder for at opruste virksomhedens analytiske kapacitet i skyen og gøre brug af alt fra sensorer til machine learning.

Vi skriver ikke blot om cloud for sin egen skyld. Med Cloud Insights får du indblik i det, du kan bruge i hverdagen, og som giver værdi for forretningen.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Kendt dansk dataekspert får nyt job: Skal transformere den digitale forvaltning og forske i machine learning
Interview: Hanne Marie Motzfeldt forlader sin stilling ved Aarhus Universitet til fordel for Københavns Universitet. "Jeg er for alvor blevet tiltrukket af, at Københavns Universitet har etableret en digital hub. Det er en kæmpe satsning, der skal samle alle kræfter fra Københavns ekstremt stærke forskningsmiljø," lyder det.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Sådan flytter du din Dynamics løsning i skyen
I dette Whitepaper fokuseres der på hvordan din virksomheds eksisterende Dynamics CRM on-premise løsning kan flyttes i skyen til en Microsoft Dynamics 365 online platform, og hvilke fordele og ulemper der er ved det i forhold til On-premise. Der er i dag bred enighed om, at en online løsning er langt mere omkostningseffektiv og lettere at drifte samtidig med, at den giver betydelig flere fordele i forhold til funktionalitet. Hent dit Whitepaper i dag, og bliv klogere på de næste skridt i processen.