Annonceindlæg tema

Cloud Insights: Økosystemet for den moderne forretning

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen.

Af Reach Media

Danske virksomheder har taget cloud til sig: Aldrig før har så mange it-afdelinger valgt at købe deres it ude i byen.

Alt fra infrastruktur (Iaas) til platforme (PaaS) og enkelte tjenester (SaaS) bliver i dag købt på abonnement. Man kan derfor med rette sige, at cloud er blevet til økosystemet omkring den moderne it-afdeling.

Computerworlds Cloud Insights-tema er for dig, der ønsker at være på forkant med udviklingen og mener, at it-afdelingen aktivt kan bidrage til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig.

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen. Og så får du også et kig ind i de fremtidige muligheder for at opruste virksomhedens analytiske kapacitet i skyen og gøre brug af alt fra sensorer til machine learning.

Vi skriver ikke blot om cloud for sin egen skyld. Med Cloud Insights får du indblik i det, du kan bruge i hverdagen, og som giver værdi for forretningen.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Kom med inden for i IBM's rullende it-sikkerhedscenter: “Du skulle have set min mailboks, efter vi annoncerede, at vi ville bygge den her lastbil”
Inden for de kommende måneder bliver det muligt at ringe efter IBM's sikkerhedslastbil, der bedst kan sammenlignes med DR-serien Rejseholdets rullende kommandocentral, hvis man bliver ramt af et hackerangreb. Kom med ind bag i IBM's rullende sikkerhedscenter.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.