Annonceindlæg tema

Cloud Insights: Økosystemet for den moderne forretning

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen.

Af Reach Media

Danske virksomheder har taget cloud til sig: Aldrig før har så mange it-afdelinger valgt at købe deres it ude i byen.

Alt fra infrastruktur (Iaas) til platforme (PaaS) og enkelte tjenester (SaaS) bliver i dag købt på abonnement. Man kan derfor med rette sige, at cloud er blevet til økosystemet omkring den moderne it-afdeling.

Computerworlds Cloud Insights-tema er for dig, der ønsker at være på forkant med udviklingen og mener, at it-afdelingen aktivt kan bidrage til at gøre virksomheden mere konkurrencedygtig.

Gennem en række tema-artikler får du et indblik i de seneste tendenser, løsninger og erfaringer med cloud. Du vil kunne læse om alt fra forretnings-it, økonomisystemer og integration af cloud-tjenester til it-sikkerhed samt sikring af privatlivet i skyen. Og så får du også et kig ind i de fremtidige muligheder for at opruste virksomhedens analytiske kapacitet i skyen og gøre brug af alt fra sensorer til machine learning.

Vi skriver ikke blot om cloud for sin egen skyld. Med Cloud Insights får du indblik i det, du kan bruge i hverdagen, og som giver værdi for forretningen.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?