Annonceindlæg tema

Security Insights - Nye trusler fra uventet kant

En række nye tendenser gør det mere komplekst at arbejde med it-sikkerhed i dag. Få indsigt i de seneste trusler, løsninger og best practices i Computerworld-temaet Security Insights.

Af: Reach Media

Angrebene kan ramme fra flere kanter end nogensinde før. Danske virksomheder bliver i stigende grad eksponeret over for alt fra målrettede hackerangreb til ransomware og sofistikerede phishing-forsøg.

Med IT Security Insight får dig, der arbejder med it-sikkerhed i det daglige, indsigt i, hvordan du kan være på forkant med udviklingen.

Danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik de mest digitale i hele EU. Men følger it- sikkerheden med på alle de nye platforme?

Flere virksomheder tager sensorer i brug, mens de lægger sine it-tjenester og -drift ud til flere forskellige cloud-platforme og lader medarbejderne tage arbejdet med hjem på mobilen. Det giver et væld af nye angrebsvektorer, som du kan læse om i temaet.

Læs IT Security Insights og se, hvordan andre virksomheder har håndteret sikkerhedsbrister, få indblik i de kriminelles adfærdsmønstre og bliv klogere på best practices for it-sikkerhed i den moderne virksomhed.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
TDC hyrer ny it-sikkerhedschef: Kommer fra top-stilling i dansk butikskæde
TDC ansætter Flying Tigers sikkerhedschef til TDC Group, som ny business information security officer efter to år, som sikkerhedsansvarlig hos den danske butikskæde.
Computerworld
Gratis wifi på vej i 15 danske byer: Disse danske byer bliver del af europæisk wifi-initiativ
Femten danske byer er blevet udvalgt til at deltage i et EU-initiativ, der betyder, at borger og turister i byerne i løbet af de kommende år vil få adgang til gratis wifi.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwool, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.