Annonceindlæg tema

Security Insights - Nye trusler fra uventet kant

En række nye tendenser gør det mere komplekst at arbejde med it-sikkerhed i dag. Få indsigt i de seneste trusler, løsninger og best practices i Computerworld-temaet Security Insights.

Af: Reach Media

Angrebene kan ramme fra flere kanter end nogensinde før. Danske virksomheder bliver i stigende grad eksponeret over for alt fra målrettede hackerangreb til ransomware og sofistikerede phishing-forsøg.

Med Security Insight får dig, der arbejder med it-sikkerhed i det daglige, indsigt i, hvordan du kan være på forkant med udviklingen.

Danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik de mest digitale i hele EU. Men følger it- sikkerheden med på alle de nye platforme?

Flere virksomheder tager sensorer i brug, mens de lægger sine it-tjenester og -drift ud til flere forskellige cloud-platforme og lader medarbejderne tage arbejdet med hjem på mobilen. Det giver et væld af nye angrebsvektorer, som du kan læse om i temaet.

Læs Security Insights og se, hvordan andre virksomheder har håndteret sikkerhedsbrister, få indblik i de kriminelles adfærdsmønstre og bliv klogere på best practices for it-sikkerhed i den moderne virksomhed.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Regeringens Disruptionsråd blev udskammet og latterliggjort – men nu får vi indblik i de reelle resultater
Regeringens Disruptionsråd blev udskammet og latterliggjort, da skuespilleren Helle Joof gjorde sig klog på indianerstammer og disruption. Men nu kan vi efter knap to år gøre status over rådets arbejde.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
I 2019 vil vi se en kæmpe udskiftning af ressourcer, hvorunder de menneskelige processer overtages af software, der gør os mennesker hurtigere og mere effektive. Betyder det store fyringsrunder? Måske.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.