Annonceindlæg tema

Security Insights - Nye trusler fra uventet kant

En række nye tendenser gør det mere komplekst at arbejde med it-sikkerhed i dag. Få indsigt i de seneste trusler, løsninger og best practices i Computerworld-temaet Security Insights.

Af: Reach Media

Angrebene kan ramme fra flere kanter end nogensinde før. Danske virksomheder bliver i stigende grad eksponeret over for alt fra målrettede hackerangreb til ransomware og sofistikerede phishing-forsøg.

Med Security Insight får dig, der arbejder med it-sikkerhed i det daglige, indsigt i, hvordan du kan være på forkant med udviklingen.

Danske virksomheder er ifølge Danmarks Statistik de mest digitale i hele EU. Men følger it- sikkerheden med på alle de nye platforme?

Flere virksomheder tager sensorer i brug, mens de lægger sine it-tjenester og -drift ud til flere forskellige cloud-platforme og lader medarbejderne tage arbejdet med hjem på mobilen. Det giver et væld af nye angrebsvektorer, som du kan læse om i temaet.

Læs Security Insights og se, hvordan andre virksomheder har håndteret sikkerhedsbrister, få indblik i de kriminelles adfærdsmønstre og bliv klogere på best practices for it-sikkerhed i den moderne virksomhed.

Vi ønsker jer alle en god læselyst.

Vil du vide mere om annonceindlæg?

Premium
Kom med inden for i IBM's rullende it-sikkerhedscenter: “Du skulle have set min mailboks efter vi annoncerede, at vi ville bygge den her lastbil”
Inden for de kommende måneder bliver det muligt at ringe efter IBM's sikkerhedslastbil, der bedst kan sammenlignes med DR-serien Rejseholdets rullende kommandocentral, hvis man bliver ramt af et hackerangreb. Kom med ind bag i IBM's rullende sikkerhedscenter.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.