RSS

Producenter

Mere om Producenter

Microsoft får betydeligt færre henvendelser fra politi-myndigheder om at udlevere danske bruger-data. Og virksomheden udleverer data i færre tilfælde.
19. april 2017 kl. 06.06 | læs »Finanssektoren er den del af erhvervslivet, der er mål for flest cyberangreb. Og i de fleste tilfælde kommer hackerne ind via intetanende medarbejdere.
18. april 2017 kl. 14.35 | (1) | læs »Apple kan være i gang med at afgive bud på kriseramte Toshibas chip-forretning.
18. april 2017 kl. 13.28 | læs »En ny tilladelse sparker igen gang i rygtebålet om Apples planer om selvkørende biler
18. april 2017 kl. 12.43 | læs »Microsoft forventes at løfte sløret for sit nye Windows Cloud og ny hardware ved et event.
18. april 2017 kl. 11.01 | læs »Intel lukker den store hovedkonference Intel Developer Forum, som ellers er blevet afholdt i 20 år. Men nu er det slut.
18. april 2017 kl. 09.58 | læs »Microsoft har allerede lukket de fleste af en række alvorlige sårbarheder, som i påsken blev afsløret som nogle af NSA's indgangsveje til Windows. Men ikke alle bliver lukket.
18. april 2017 kl. 09.36 | læs »Microsoft vil supportere Visual Studio lidt endnu. Men snart er det slut for altid med systemet.
18. april 2017 kl. 08.30 | læs »Du har mange gode valgmuligheder her i starten af 2017, hvis du er på udkig efter en ny tablet.
12. april 2017 kl. 14.01 | (8) | læs »

Kommende events
Printere - traditionel eller cloud løsning? Og sådan sikrer I jer mod cyberkriminelle

Printerne er dyre maskiner, og området udviklet sig hastigt over mod stedse mere avancerede og tæt forbundne løsninger. Inden længe vil vi også begynde at se 3D-printere vinde indpas i virksomhederne. På dette How To seminar kan du se de bedste printer-løsninger på markedet lige nu og ikke mindst høre, hvordan du bedste muligt sikrer din printer mod cyberkriminelle, da printere er et oplagt mål.

25. april 2017 | Læs mere


Cloud computing 2017: Få styr på de nye løsninger og teknologier

Cloud-markedet boomer i disse år - og det samme gør mængden af leverandører, løsninger og leverancemodeller. Få styr på de nyeste cloud-teknologier og -løsninger.

10. maj 2017 | Læs mere


Mulighederne med 3D-print: Fra prototype til produktion

3D-printerne kan revolutionere hele industrier og rummer et kæmpe potentiale for din virksomhed. Vi sætter fokus på alle de nye muligheder med 3D-print - fra prototype til produktion. Kom og hør eksperterne og se live demo.

17. maj 2017 | Læs mere

Computerworld
Så mange vilde ting accepterer du ved at klikke 'accept' til brugerbetingelserne på dit nye fjernsyn
Massiv data-indsamling over alle sete programmer, anvendelse af optagelser af din stemme og ok til at andre kan indsamle data er blot nogle af de ting, som du siger ja til for at anvende dit nye smart-tv.
CIO
Tidligere it-topchefer fra Saxo Bank og DSB klar med stor dansk it-satsning: Satser massivt på kunstig intelligens
To tunge danske it-profiler står bag et nyt it-selskab, der satser på det brandvarme marked for kunstig intelligens. Tidligere it-topchef i Saxo Bank står i spidsen for virksomheden, der allerede har en række store kunder og samarbejdspartnere på plads.
Comon
Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Debatten om hvorvidt computerspil på konkurrenceniveau er en sportsgren eller ej får nu uventet indspark fra Skat: Esport er en sportsgren.
Channelworld
White paper
Sådan får du et bæredygtigt support- og vedligeholdelsessetup (Microsoft Dynamics)
Hvorfor investere i support og vedligeholdelse af din Microsoft Dynamics platform? I dette white paper får du svaret.