Artikel top billede

Sådan kommer Motorola til at se ud efter opsplitning

Motorola klar med endelig udformning af de nye selskaber, der skal udspringe af det nuværende Motorola.

Computerworld News Service: Motorola nærmer sig den dag, hvor selskabet skal splittes i flere dele, som det tidligere har meldt ud, og nu er restruktureringsarbejdet på vej ind i en ny fase.

Motorola er nemlig nået længere med detaljerne i planen og er nået frem til, at al produktion af mobiltelefoner og konsumprodukter fremover skal ligge i et nyt selskab, der får navnet "Motorola Mobility."

Det nuværende Motorola-selskab vil bibeholde al forretning, der vedrører erhvervsliv og infrastruktur. Det vil få navnet "Motorola Solutions."

Planen ligger klar

Motorola har netop indleveret en såkaldt "Form 10 Registration Statement" til det amerikanske finanstilsyn. Det er et af de sidste skridt mod den endelige gennemførelse af opsplitningen af selskabet, der skal finde sted i løbet af første kvartal 2011.

Motorola har oprettet et selvstændigt selskab ved navn Motorola SpinCo Holdings til at tage sig af opsplitningsarbejdet.

Motorola Mobility vil stå for produktion af mobiltelefoner og udstyr til underholdning i hjemmet som eksempelvis set-top bokse til fjernsyn.

Selskabet vil desuden få til at opgave at udvikle nye produkter til blandt andet mobiltelefoner, fjernsyn og andre apparater.

Motorolas nuværende co-topchef og øverste chef for Mobile Devices and Home-forretning, Sanjay Jha, bliver sat i spidsen for Motorola Mobility.

Motorola Solutions kommer til at bestå af de nuværende forretningsenheder Enterprise Mobility Solutions samt Network, der blandt andet producerer udstyr til trådløse netværk, kommunikationsanlæg og ligendende.

I spidsen får Motorola Solutions selskabets anden nuværende CEO, Greg Brown.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere