Download smart dåseåbner til besværlige filer

Hader du også at modtage filer, som du ikke kan åbne? Så skal du prøve et smart program, der fungerer som dåseåbner og skræller låget af selv de mest besværlige filer.

Windows er med årene blevet bedre til at håndtere alverdens filformater, men det er stadig muligt at støde på filer, som du ikke har det rette program til at åbne.

Det kan være vanvittigt frustrerende, men heldigvis er der hjælp at hente hos Free Opener. Det er et gratis program, der som en dåseåbner får hul på selv de mest besværlige filer.

Dermed er du bevæbnet og klar, når du pludselig ikke har det rette program til at åbne en Photoshop-fil (.psd), en PowerPoint-fil (.ppt eller .pptx) , raw-fotos fra Canon og Nikon (.cr og .nef) samt mange, mange andre.

Vi har prøvekørt programmet, og det fungerer glimrende. Det er dog ikke lynende hurtigt, og du kan ikke trække filer direkte ind i programmet, men du skal vælge File og herefter finde din fil på harddisken.

Visningen af eksempelvis PSD-filer og PDF'er er udmærket, og det er muligt at zoome ind på bestemte områder af en tekst. Desværre er det ikke muligt med fotos.

Som værktøj i en nødsituation er Free Opener virkelig genialt, selv om det kun kan bruges til at se, hvad en fil indeholder og ikke redigere den.

Ud over tekst og fotos er det muligt at få Free Opener til at afspille flere forskellige musik- og videofiler, blandt andet de mere suspekte typer som .mkv, der er mange filmpiraters favoritformat.

Du kan downloade det gratis program her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere