Artikel top billede

Googles sociale netværk spammer brugerne

Det nye sociale netværk Google+ har spammet brugerne med mails. Nu undskylder Google.

Googles sociale netværk Google+, som stadig er i en lukket betatest, løb ind i problemer her i weekenden. Den store interesse fra brugerne var åbenbart skyld i, at man løb tør for harddisk-lagerplads på den del af tjenesten som skal holde styr på notificeringer. Det førte til, at systemet havde et nedbrud i 80 minutter og herefter sendte de samme notificeringer igen og igen. Nogle brugere har modtaget de samme mails 40 gange eller mere. 

"Vi undskylder den spam, som vi har forårsaget i eftermiddag," skriver Google vice president Vic Gundotra i sin Google+ profil. Han tilføjer, at Google har undervurderet den hukommelsesplads, som var nødvendig til tjenesten. Desuden understreger han, at Google+ stadig er inde i en testfase.

Google+ har kun været tilgængelig i et par uger og man har brug for en invitation for at kunne afprøve tjenesten. Det vides ikke hvor mange brugere der har adgang til tjenesten, men den tidl. Google-chef Eric Schmidt har sagt at der er "millioner" af brugere.

Den nye Google-chef og firmastifter Larry Page har varslet at 25 pct. af den årlige bonus til de 25.000 Google-medarbejder falder bort, hvis ikke firmaet får succes inden for sociale netværk. Det skal motivere de ansatte til at få deres venner og familie til at bruge Googles sociale netværksprodukter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere