Artikel top billede

Apples nye topchef: Her er min plan med selskabet

Tim Cook, der afløser Steve Jobs som CEO i Apple, har skrevet en mail til medarbejderne, hvor han afslører sine planer med selskabet.

Læs også:
Steve Jobs stopper som topchef for Apple

Apple om Steve Jobs exit: Vi har vidst det i årevis

Apples nye topchef, Tim Cook, har som en af sine første gerninger udsendt en mail til medarbejderne, hvor han beroliger dem: Apple fortsætter som hidtil, lyder beskeden.

Mailen er lækket til flere netmedier, heriblandt The Register og Ars Technica:

"Jeg ser frem til den fantastiske mulighed at skulle være CEO i den mest innovative virksomhed i verden," indleder Tim Cook sin besked til medarbejderne.

"At slutte mig til Apple var den bedste beslutning, jeg nogensinde har truffet, og det har været et privilegium at arbejde for Apple og Steve i mere end 13 år. Jeg deler Steves optisme omkring Apples lyse fremtid," forklarer Tim Cook.

"Steve har været en fantastisk leder og mentor for mig, ligesom han har været for hele ledelses-teamet og vores fantastiske medarbejdere. Vi ser virkelig frem til Steves fortsatte råd og inspiration som vores bestyrelsesformand," skriver han videre.

Apple er vores DNA

50-årige Tim Cook har som driftschef fungeret som topchef i Apple under Steve Jobs' sygefravær.

Nu sætter han sig altså permanent i direktørstolen, men medarbejderne - og omverdenen - skal hverken forvente eller frygte de store forandringer.

"Jeg ønsker, at I skal vide, at Apple ikke vil forandre sig. Jeg sætter pris på og tiljubler Apples unikke principper og værdier."

"Steve byggede en virksomhed og en kultur, der ikke ligner nogen anden i verden, og det vil vi holde fast i - det er vores DNA," lyder beskeden fra Tim Cook til medarbejderne.

Tim Cook har tidligere bestredet topposter i både IBM og Compaq.

Læs også:
Steve Jobs stopper som topchef for Apple

Apple om Steve Jobs exit: Vi har vidst det i årevis




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere