Artikel top billede

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til Windows Phone

Det har ikke kun været mangel på apps, som Windows Phone har kæmpet med. Også mangel på tredjeparts hardware har været et problem, men nu kommer det første fitnessbånd til systemet, og det er et af de store navne.

Windows Phone er stadig en af de mindre spillere på smartphone-markedet, og et af de største problemer for systemet har været, at der har været en mangel på apps, som ellers er af finde på både Android og iOS.

Men et andet mindst lige så stort problem har været, at tredjepartsproducenter af hardware fuldstændig overser Microsofts styresystem, som kun har 2 procent markedsandel på verdensplan (juni 2014) ifølge NetMarketShare.

Det har betydet, at Windows Phone-fans har måttet se sultent efter gadgets som Pebble, JawBone eller Parrots Droner.

Men det er på vej til at ændre sig. Fitbit, et armbånd som måler sportsaktivitet, har i hvert fald netop lanceret en app til Windows Phone, så deres eksisterende Fitbit-armbånd virker til Windows Phone 8.1.

Mål din motion og mad
Med Fitbit til Windows Phone kommer Fitbits til at finde på over 100 forskellige enheder fordelt over iOS, Android og nu Windows Phone, og app'en tillader Windows Phone-brugere at synkronisere sine motionsoplysninger direkte til ens telefon.

Appen viser dagens forbrug og aktiviteter, historik, grafer og oversigter over, hvor tæt du er på et givent mål. Samtidig kan man også indtaste over 350.000 forskellige fødevarer, så du kan kontrollere, hvor meget du har indtaget kaloriemæssigt.

For at bruge Appen på din Windows Phone skal du have den nyeste opdatering til Windows Phone 8,1 og Lumia Cyan opdateringen.

Fitbit er ikke den eneste tredjepartsproducent, som har fået øjnene op for systemet. Også tidligere nævnt Parrot er på vej med en Windows Phone-app til deres droner og også Jawbone, der også laver fitnessarmbånd, er i gang med at udarbejde en app til Windows Phone.

Alternativer til Fitbit findes allerede i apps som for eksempel Endomondo, men det kræver, at du løber med telefonen på dig.

Læs også: Ny teknologi på vej: Google går også ind i sundhedsræset

Læs også: Et nyt Apple-produkt kan blive din læges nye bedste ven




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere