Artikel top billede

Amazon masse-lancerer nye tablets og e-readere: Her er de

It-giganten Amazon er klar med nye tablets og e-reader. Se nyhederne her.

Mens det er Apples produkt-lanceringer, der trækker flest overskrifter i disse dage på de internationale it-medier, så har en anden amerikansk it-kæmpe, Amazon, faktisk også netop lanceret en stribe nye produkter.

Amazon leverer som Apple både en masse digitalt indhold i form af bøger, musik og film og den hardware, der skal til, for at man kan forbruge indholdet.

Amazon lancerer nu en række nye tablets og e-bogslæsere, og der er næppe tvivl om, at det netop er Apple, som Amazon først og fremmest konkurrerer imod.

Se bare beskrivelsen af den helt nye tablet, Fire HDX med en skærm på 8,9 tommer.

"Fantastisk let design - 20 procent lettere end iPad Air," lyder det blandt andet.

"Den første tablet med Dolby Atmos, plus høj og dyb lyd, der er dobbelt så høj som i iPad Air," skriver Amazon også.

På de rå specifikationer er Fire HDX udstyret med en 2,5 GHz processor og en skærm med en pixel-tæthed på 339 ppi.

"Med 30 procent flere pixels end iPads Retina display kombinerer Amazons ekslusive HDX display en ekseptionel pixel-tæthed (over fire millioner pixels, 339 ppi) og perfekt farve-korrekthed (100% sRGB), hvilket resulterer i de mest virkelighedstro billeder."

Tablet for 100 dollars

Samtidig lancerer Amazon lavpris-modellen Fire HD i nye seks- og syvtommer-udgaver.

Her er det først og fremmest prisen på under 100 dollars stykket, man skal hæfte sig ved.

Sidste nyhed på tablet-fronten er den nye Fire HD Kids Edition, der skal kunne klare både hårde stød og fedtede leverpostejfingre fra familiens yngste medlemmer.

Endelig er Amazon klar med nye udgaver at virksomhedens ældste gadget - nemlig Kindle e-bogslæseren.

Helt ny Kindle-topmodel

De nye Kindle-produkter er en opdateret version af den billige Kindle, der nu blandt andet får bedre batteritid, mere storage, en ny processer og en ny brugergrænsefalde, og så er det en helt ny Kindle i form af Kindle Voyage.

"Kindle Voyage har et helt nyt design med en smuk ‘flush glass front' og magnesium bagpå, så den er stærk, tynd og let," skriver Amazon blandt andet i en pressemeddelelse.

Kindle Voyage, der bliver det nye Kindle-topprodukt, rammer markedet i en tid, hvor tablet-pc'en fylder ganske meget som produkt-type.

Når der stadig er en pæn efterspørgsel på de dedikerede e-bogslæsere, skyldes det, at deres skærme er langt bedre egnet til langtids-læsning, ligesom batteritiden er i en helt anden skala end på en tablet.

I tilfældet Kindle Voyage lyder batteritiden på flere uger, hvor batteritiden på en tablet typisk skal måles i timer.

Til gengæld er en Kindle ikke beregnet til eksempelvis at se video på eller surfe på nettet på.

Herunder kan du se en af de første anmeldelser af Kindle Voyage:




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere