Artikel top billede

Så kom OnePlus 2: Vilde specs - og til en lav pris

OnePlus Ones efterfølger, OnePlus 2, er blevet lanceret, og ligesom sin forgænger er den spækket med god hardware til en meget lav pris.

OnePlus 2 blev lanceret mandag aften, og det er en telefon, der lever under de samme præmisser som sin forgænger: Den bedste hardware til den laveste pris.

I hvert fald får du en 5.5-tommer 1080p-skærm med en Snapdragon 810 processor og enten 16 Gb med 3 Gb ram eller 64 Gb og 4 Gb ram, og ifølge OnePlus selv, så er OnePlus 2 2016's "flagship-killer".

Designet har fået en opdatering med metalliske kanter, men hvor der stadig er mulighed for at sætte specielle covers på i for eksempel bambus eller mahogni.

Det blev vi dog også lovet til OnePlus One, men på grund af fabrikationsproblemer, så lykkedes det kun at lave et fåtal af Bambuscovers. Det bliver spændende at se, om det lykkes denne gang.

Telefonen vil kunne fås i to forskellige størrelser: 16 Gb lagerplads med 3 Gb Ram eller 64 Gb lagerplads og 4 Gb Ram.

Fingerscanner og et bedre kamera
Der var lige så stor interesse for OnePlus One, og for mange var det ventetiden værd. Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus One her.

OnePlus 2 er også udstyret med en fingerscanner, som skulle være hurtigere end den på iPhone 6 og iPad Air 2. Telefonen er desuden en af de første med den nye vendbare USB type C-stik, som fik sin debut på de nyeste Macbooks.

Ligeledes kommer telefonen med plads til to SIM-kort, hvilket er en sjældenhed - specielt i vesten.

Også kameraet har fået sig en opgradering. Det er stadig en 13 megapixel-sensor, som sidder i OnePlus 2, men linsen er nu blevet udstyret med både laserfokus og optisk billedstabilisering. Det bliver spændende at se, hvor gode billedere er ved test.

Priserne er stadig lige så imponerende som specifikationerne på trods af, at priserne har fået et lille nøk op ad:

16Gb/3Gb Ram: 2.499 kroner
64Gb/4Gb Ram: 2.999 kroner

Og hvordan får du den så? Ja du skal igennem samme invitationssystem, som du skulle med OnePlus One. 

Og lige nu er der en venteliste på 380.000 personer.

Har du tænkt dig at skrive dig op til OnePlus 2? Og hvad synes du om OnePlus One? 

Hvis du er interesseret i en OnePlus 2, kan du læse mere om den her på OnePlus' hjemmeside.
 
Læs også: Test: Huawei P8 er en toptelefon til den halve pris




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere