Artikel top billede

Nu kommer det: Office 2016 er lige rundt om hjørnet

Lanceringsdatoen for Microsofts kontorpakke er nu fundet, og du skal ikke vente ret længe.

Der går nogle år mellem lanceringerne af Microsofts Office-pakker, men nu ser det ud til, at den nyeste udgave af tekstbehandleren er lige på trapperne 

Det skriver det tyske websted WinFuture.

Her fremgår det, at lanceringsdatoen for Office 2016 bliver den 22. september 2015, hvilket altså betyder, at der kun er en lille måned til, at forbrugerne kan slå en klo i den nye udgave af kontorpakke-prorammet.

Hemmelig viden

Datoen er ikke officielt blevet bekræftet af Microsoft, men informationen stammer fra et en kilde i Redmond-selskabet, som WinFuture har været i kontakt med.

Tidspunktet er skrevet i et internet notat, der netop er blevet sendt til de ansatte i Microsoft, derfor skriver WinFutute, at der er god grund til, at tidspunktet passer.

Testversionen af Office 2016 blev lanceret allerede i maj, og Microsoft har da også tidligere bekræftet, at den færdige udgave af programmer kommer til forbrugermarkedet efter sommerferien.

Versionen, der kommer 22. september, er altså Home- og Professional-udgaven af kontorpakken, mens erhvervsversionen først kommer senere.

Mange ændringer

Office 2016 vil være ganske genkendelig, når det handler om funktioner, men vil samtidig byde på en hel stribe ændringer.

Programmet vil blandt andet byde på nye farverige temaer, der minder om temaerne til mobilapplikationerne af Office.

Programmet får også en integreret Tell Me-hjælpefunktion, der allerede findes i den net-baserede version af Office.

Ligeledes vil der være en tættere integration mod cloud-tjenesten OneDrive, og så vil 2016-modellen give mulighed for at flere kan samarbejde om et dokument i realtid.

Hvad du mere præcist kan forvente dig af pakken, kan du læse mere om her: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner

Du kan også læse mere om funktionerne i Office 2016 på Microsofts webside.

Læs også:

Microsofts nye Office-apps til Windows 10: Sådan fungerer softwaren

Se billeder og video: Her er Microsofts nye Office-programmer til Mac




IT-JOB

NEM IT-Solutions A/S

IT-driftskonsulent

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Test Engineer

Unik System Design A/S

Experienced agile QA Engineer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere