Artikel top billede

Ikke bare en stor smartphone med stylus: Samsungs Note 7 får afgørende betydning

Samsungs nye Note 7 er topmoderne smartphone med en smart stylus og en temmelig høj pris. Og så er det et uhyre vigtigt produkt for selskabet Samsung.

Den nye Samsung Note 7, som Samsung præsenterede for et par uger siden, er måske umiddelbart 'bare' en stor smartphone med en smart stylus.

Det er dog samtidig et seriøst bud på, hvordan Samsung kan få rettet helt op selskabets pressede økonomi, der netop nu viser tegn på bedring.

Det skriver analysefirmaet IHS i en kommentar, efter at Samsung i forrige uge præsenterede den nye Samsung Note 7

"IHS forventer, at Note 7 vil fungere som et premium-udstillingsvidue, hvilket vil forbedre Samsungs marginer, differentiere Samsungs strategi fra Apples og Huaweis og forbedre Samsung-brandets tiltrækningskraft," lyder det blandt andet i analysen.

Har medvind i øjeblikket

IHS fremhæver, Samsung nu forsøger at udnytte det momentum, selskabet fik skabt tidligere i år med lanceringen af Galaxy S7-produkterne.

Prøvekørt Samsung Note 7: Tynd, lækker og med en rigtig fin stylus

Mens Galaxy-serien har masser af kvaliteter, er det også smartphones, der ikke adskiller sig markant fra andre top-produkter på markedet.

Det gør Note-serien i højere grad, mener IHS.

"Den stylys-baserede Note-serie er en smartphone-kategori, som Samsung opfandt i 2011 og fortsat fører an i."

"Ingen af Samsungs nærmeste rivaler tilbyder en stylus-baseret smartphone med en stor skærm. Note er Samsungs mest differentierede smartphone-model," skriver IHS.

I analysen påpeges det, at Samsung har haft finansielle problemer, men at der er sket forbedringer på den front med Galaxy S7-telefonerne.

Det er den fremgang, som den nye Note 7 måske vil kunne forstærke.

"Note 7 er en premium-enhed. For at retfærdiggøre prisen, tilføjer Samsung ikke bare den nyeste hardware, som irisskanner eller USB-C; selskabet udvider også mulighederne med stylus og tilføjer ny software til brugergrænsefladen," skriver IHS.

Samsungs Note 7 har en 5,7" SuperAMOLED-skærm med en opløsning på på 2.560 x 1.440 pixels.

Som du kan læse i vores første test af Note 7, er den spækket med topmoderne hardware og funktioner.

Prisen er dog også derefter, for når Note 7 kommer til salg fra den 2. september i Danmark, skal man hoste op med 6.700 kroner for en Note 7.

Læs også:

Prøvekørt Samsung Note 7: Tynd, lækker og med en rigtig fin stylus

Samsung i alvorlige smartphone-problemer: Sælger slet ikke nok




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere