Mathiesen-firma: Gennembrud ventes i 2005

Michael Mathiesens svenske satsning, Cellpoint, har hentet yderligere kapital til selskabet ekspansion og markedsføring af sine produkter. Målet er et internationalt gennembrud, der skal give positiv drift i 2005.

Cellpoint, der udbyder mobile produkter og som har den tidligere 2M Invest-stifter, Michael Mathiesen i chefstolen opruster nu kapitalen for at skabe økonomisk fundament til udrulningen af tre produkter.

Cellpoint er en ny virksomhed, der bygger på fem virksomhedsopkøb inden for de seneste 12 måneder. Nu skal tre af virksomhedernes produkter sælges internationalt.

Til hjælp har Michael Mathiesen hentet nye investorer, der samlet har skudt yderligere 14 millioner kroner i biksen.

Gode netværk vigtige
Da emissionen var en rettet emission, har Cellpoint haft indflydelse på hvilke investorer, der skulle have medejerskab.

- Vi har lagt vægt på at få folk med gode netværk tilknyttet fra rundt omkring i verden, siger Michael Mathiesen.

De nye investorer ventes at kunne bidrage med deres viden og netværk til en yderligere udvikling af selskabet.

Cellpoint venter, at det første år med dets mange investeringer vil give et negativt resultat, men allerede næste år skal gennembruddet internationalt skabes.

Og det skal vise sig i resultatet.

- Vores break-even ligger omkring 40 millioner svenske kroner og vores forventninger er i hvert fald det dobbelte for næste år, siger Michael Mathiesen.

Salgspartnere
Salget af Cellpoints produkter vil ske gennem salgspartnere, der kan brede produkterne ud over kloden.

De tre produkter, som Cellpoint fokuserer på nu, er for det første 112nu's tyverialarm, der er bygget sammen med et kamera, så man både kan se og høre, hvad der foregår under et indbrud.

Det andet produkt er en overfaldsalarm fra Satsafe, som via et tryk alarmerer centralen, der kan følge ens position og i øvrigt høre hvad der sker under et overfald. Svensk politi benytter sig i dag af overfaldsalarmen.

Endelig er Cellpoint i gang med at sælge sit bluetooth-headset til mobiltelefoner, som selskabet fik fingre i via købet af Blue Technologies.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere