Hitman forsinkes i selskab med Lara Croft

Danske IO Interactives ejer, spiludgiveren SCI, udsætter endnu en gang det næste spil i Hitman-serien. Spillet skulle have været på markedet i efteråret, men ser nu ud til først at udkomme i 2006.

Hovedpersonen Agent 47 fra danske IO Interactives Hitman-spil virker ikke som typen, der vil sætte fuld pris på at skulle tilbringe et halvt års tid ekstra i selskab med Tomb Raider-spillenes Lara Croft.

Det kommer han ikke desto mindre til, fordi spiludgiveren SCI har besluttet at udsætte udgivelsen af de to spil indtil 2006. Det rapporterer det britiske spilbranchemagasin MCV ifølge Totalvideogames.com.

Udsættelserne kommer formentligt som en konsekvens af, at britiske Eidos, som i marts 2004 købte danske IO Interactive for en kvart milliard, i april i år selv blev købt af SCI.

Overtagelsen skete ikke uden dramatik, da U2-forsangeren Bonos investeringsselskab Elevation Partners også bød ind på Eidos.

Opkøbet har efterfølgende ført til udskiftninger i ledelsen, og derfor kommer udsættelsen af to af Eidos flagskibe sandsynligvis som et forsøg på at få udgivelserne spredt ud over året.

Hitman-efterfølgeren Blood Money blev allerede i marts udsat indtil efteråret. Dengang sagde IO Interactives direktør, Janus Flösser, til Computerworld, at det var godt for selskabet.

- Udsættelsen betyder, at vi får bedre mulighed for at polere spillet og gøre det lækkert, inden det bliver sendt i handlen. Det er klart, at det vil kunne anfægte årsregnskabet, men samlet set er det godt, fordi eksponeringen og salget er bedre i efteråret, hvor julen nærmer sig, end det er om sommeren, sagde Janus Flösser.

Det har ikke umiddelbart været muligt at få en kommentar fra IO Interactive eller Eidos til den nye udsættelse af udgivelsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere