Artikel top billede

Jobs' nekrolog offentliggjort - men han er ikke død

Nyhedsbureauet Bloomberg udsendte onsdag ved en fejl en revideret nekrolog om Apples topchef, Steve Jobs, men trak den hurtigt tilbage.

Computerworld News Service: Nyhedsbuerauet Bloomberg har ved en fejl udsendt Apple-chef Steve Jobs' nekrolog.

Nyhedsorganisationer skriver typisk nekrologer om betydningsfulde mennesker, mens de stadig er i live og opdaterer dem regelmæssigt, så de er klar til brug, hvis uheldet skulle være ude.

Ifølge bloggen Gawker, der udsendte en kopi af Bloombergs nekrolog, kom nyhedstjenesten med et dementi sent onsdag eftermiddag.

"En ufærdig historie om Apple blev uforsætligt offentliggjort af Bloomberg News klokken 16.27 New York-tid i dag," lød dementiet.

"Artiklen skulle ikke have været sendt ud og er blevet trukket tilbage."

Bloombergs fire sider lange nekrolog sammenfattede Steve Jobs' karriere og berørte højdepunkter som grundlæggelsen af Apple i 1976, lanceringen af Mac i 1984, Steve Jobs' afgang fra virksomheden det følgende år og hans tilbagevenden til Apple i 1997.

Er blevet mager

Bloomberg kom også ind på Steve Jobs' magre udseende ved Apples Worldwide Developers Conference, der satte gang i spekulationer om, hvorvidt topchefen var syg igen.

Steve Jobs meddelte i august 2004, at han var blevet opereret for en kræftknude i bugspytkirtlen.

I år har Apple forklaret Steve Jobs' udseende i juni med, at han lige var kommet over en almindelig virus, da konferencen fandt sted.

I sidste måned talte han uofficielt om sit helbred med Joe Nocera, der er journalist for New Your Times.

Joe Nocera ville kun ud med, at Steve Jobs' helbredsproblemer ikke er livstruende, og at hans kræft ikke er vendt tilbage.

Interessant nok fremhævede Bloomberg i sin nekrolog, at Apple aldrig har offentliggjort, hvem der skal efterfølge Steve Jobs i direktørstolen.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere