Artikel top billede

TDC med Henrik Poulsen i spidsen overtager nu bredbåndsselskabet Fullrate. Ifølge Henrik Poulsen har Fullrate et stærkt brand. Foto: Jørgen True/TDC

TDC køber Fullrate

Opdateret: Danmarks største teleselskab køber bredbåndsudbyderen Fullrate, som tidligere havde Asger Jensbys JMI Invest i ejerkredsen.

Den danske bredbåndsudbyder Fullrate skifter nu ejer. Her til eftermiddag meddeler TDC, at selskabet fra dags dato overtager selskabet.

"Vi er meget begejstrede for Fullrates forretningskoncept, som er ekstremt kundefokuseret og meget enkelt, hvilket selskabets succes også vidner om. Derfor er vi yderst tilfredse med, at vi har fået en aftale på plads," siger TDC's administrerende direktør og koncernchef, Henrik Poulsen, i en pressemeddelelse.

Selskabet var en af mange it-virksomheder, der indgik i den portefølje, som investeringsselskabet JMI Invest sad på. Det var i det investeringsselskab, at Asger Jensby tidligere var bestyrelsesformand. Efter IT Factory-skandalen skulle investeringsselskabet skille sig af med selskaberne i porteføljen.

"Vi er stolte over den udvikling, Fullrate har været igennem, og vi glæder os til at arbejde tæt sammen med TDC fremover, hvor vi skal fortsætte med at tilbyde vores kunder høje hastigheder til lave priser," siger Fullrates administrerende direktør, Stig Myken, i samme pressemeddelelse.

Fullrate omsatte i 2008 for 181 millioner kroner, mens resultatet før afskrivninger lød på 35,7 millioner kroner.

Ifølge pressemeddelelsen har Fullrate 110 ansatte og fordoblede i løbet af 2008 kundebasen. Dermed talte selskabet ved årsskiftet over 76.000 privat- og erhvervskunder, hvilket svarer til fire procent af det danske bredbåndsmarked.

Henrik Poulsen: Ledelsen fortsætter
JMI Invest var en af flere ejere af Fullrate, hvor også SEED Capital havde aktier.

"Fullrate har udviklet sig stærkt, og får nu de bedst mulige rammer for at fortsætte denne udvikling. Selskabet er et skoleeksempel på den type venture-aktivitet, som vi i SEED Capital søger, bidrager til og lykkes med," siger Fullrates bestyrelsesformand og partner i SEED Capital, Lars Andersen, i pressemeddelelsen.

Ifølge TDC's topchef, Henrik Poulsen, vil virksomheden fortsætte som hidtil.

"Fullrate bliver et nyt stærkt brand i TDC-familien, og jeg har store forventninger til selskabet. Derfor er det også vigtigt, at ledelsen fortsætter, så vi sikrer kontinuitet," udtaler Henrik Poulsen.

Prisen for de solgte aktier er ikke oplyst. Ifølge borsen.dk sad JMI Invest på 27,5 procent af aktierne, mens Seed Capital ejede 25 procent. 46 procent var ejet af Fullrates stiftere; Nicolai Lamberg, Peter Mægbæk Madsen, Kasper Mejlgaard, Haktan Bulut og administrerende direktør Stig Myken.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere