Artikel top billede

Har du Danmarks ældste server, kan du få den skiftet ud med Dell's PowerEdge R610.

Konkurrence: Hvem har Danmarks ældste server?

Klima-it: Har din virksomhed landets ældste, fungerende server? Så har du nu chancen for at få skiftet det klimabelastende bæst ud med en spritny server til 25.000 kroner, kvit og frit leveret fra Dell.

Den står måske dybt nede i kælderen, gemt i halvmørket bag smarte racks med bladeservere og lækre storage-moduler.

Der har den stået længe, rigtig længe, mens den kører en applikation, der... ja, ingen ved rigtigt, hvad nytte den gør, men ingen har turdet tage strømmen fra den. For hvad nu hvis?

Danmarks ældste server er næppe alene om at bruge hensynsløse mængder elektricitet på afviklingen af sine altmodische applikationer.

Men hvilken i flokken er egentlig den ældste?

Computerworlds læsere har nu chancen for at vise dyret frem.

Ikke for at lade sig udsætte for spot og hån af hele it-danmark. Men fordi, den gamle server sikkert gemmer på lidt it-historie - og fordi det alligevel er på tide at få den skiftet ud.

Computerworld har allieret sig med it-producenten Dell, og sammen slår vi et slag for grøn og bæredygtig teknologi i de danske datacentre og it-afdelinger.

Dell skifter frit og kvit Danmarks ældste server ud med en R610 rackserver til en værdi af 25.000 kroner.

Vedlæg billede og svar på spørgsmål

Vær med i konkurrencen og gå straks på jagt i virksomhedens it-installation. Kig infrastrukturen igennem og se, om det er dig, der har landets ældste server.

Du skal vedlægge et billede af både bæstet og af dig selv, og besvare disse spørgsmål:

Hvorfor kører den stadig og hvad kører den?

Hvem passer den?

Hvordan tænker jeres virksomhed miljø ind i it-investeringer?

De indkomne bud på Danmarks ældste server præsenteres løbende på Computerworld.dk, så indsend dit forslag hurtigst muligt

Vi kårer en vinder sidst begyndelsen af marts 2010.

Vi har brug for at kende anskaffelsestidspunkt, leverandørnavn og model. Det er en forudsætning, at den gamle server stadig er i drift, og at den arbejder i en virksomhed med mindst tre ansatte.

Skriv til server@cw.dk

Svar på spørgsmålene, og vedlæg et billede af den gamle server og et af dig selv, helst i farver og i en opløsning på mindst 300 dpi.

Vi skal have dit svar i hænde senest 1. marts 2010. Vinderen af Dell-serveren får besked direkte, og vi fortæller selvfølgelig også hvem det er her på siden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere