Computerworlds debatforum er platformen, hvor læserne kan udtrykke holdninger til artiklen eller emnet.

Det er ikke et sted til kæpheste, åbenlys eller skjult reklame. Opdager du en stavefejl, opfordrer vi dig til at skrive direkte til artiklens forfatter og ikke i kommentarfeltet - det er reserveret til debat, ikke korrektur.

Computerworld forbeholder sig ret til at slette indlæg, hvis de overskrider følgende regler:

- Indlæg må ikke indeholde injurier eller formuleringer, der har til formål at nedgøre artiklens forfatter eller andre debattører, og vi anbefaler, at man med kritik går efter bolden og ikke personen.

- Indlæg må ikke være underlødige ved for eksempel at indeholde nedsættende bemærkninger om firmaer eller personer. Kritik er konkret.

- Man må ikke kopiere copyright-beskyttede tekster ind i sine indlæg.

- Indlæg må ikke indeholde reklamebudskaber. Det er i orden at anbefale produkter og tjenester, man selv har købt og prøvet - eller komme med vurderinger - men reklame for egne produkter og tjenester er ikke tilladt, ligesom man heller ikke må kritisere konkurrenters produkter og tjenester.

- Det er derfor ikke tilladt at "kidnappe" en debat-tråd ved f.eks. at svare på alle indlæg med sine holdninger, konsevent ændre emnet eller andre former for trolling.

Overskrider en bruger reglerne en enkelt gang, bliver indlægget fjernet. Overskrider en bruger reglerne flere gange, kan han eller hun blive fjernet som bruger af sitet uden yderligere varsel.

- Undtagelsen er indlæg, som har til primært formål at skabe SEO-værdi til ens eget site, men som ikke bidrager til debatten. De vil blive slettet og brugeren øjeblikkeligt og permanent udelukket fra debatten på Computerworld.dk. Det er i øvrigt altid op til debat-administratoren, om en bruger kan udelukkes - også uden yderligere varsel.

Vi opfordrer brugere til at benytte sine rigtige, fulde navne. Og vi forbeholder os retten til at slette eller udelukkede brugere, der benytter stødende eller falske pseudonymer.

Hvis du støder på indlæg, som du finder stødende, og som du synes bør slettes, så skriv til redaktionen. Du kan også anmelde et indlæg, så får vi også besked.

Debattører er ansvarlige for egne ytringer i forhold til injurielovgivningen. Se i øvrigt vores retningslinier for beskyttelse af persondata.

Indlæg på debatten kan også blive bragt i redigeret form i den trykte udgave af Computerworld.

For at undgå spam-kommentarer er der som udgangspunkt lukket for debat på artikler der er mere end 30 dage gamle.

Computerworld Servicemail

Som bruger på Computerworld, accepterer du at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra Computerworld og Computerworlds partnere via elektronisk post. Du kan til enhver tid framelde dig denne service.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere