Artikel top billede

Skal du have et nyt job før sommerferien - så bør du tjekke en af disse 10 stillinger

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, der er ledige netop nu. Se her om nogen af dem kunne friste dig.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som LB Forsikring, Magenta og Knowledge Cube.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen søger underdirektør til sikkerhed og strategisk it-ledelse, Frederiksberg

Ønsker du at bringe dine evner indenfor strategisk ledelse og professionelle it-leverancer i spil hos Danmarks største statslige it-organisation?

Og kan du sammen med dit område drive en sikkerhedsdagsordenen på tværs af Skatteministeriets koncern med departement, 10 styrelser og 13.000 medarbejdere?

Så har vi en unik stilling som underdirektør, hvor du vil gøre en afgørende forskel for at sikre, at vi lykkes med vores ambitioner.

Du står i spidsen for fire enheder, som består af Fælles sikkerhed, Sikkerhedsstandarder og portefølje, Domænesikkerhed og Adgangsstyring med cirka 115 højt specialiserede medarbejdere. Området spænder bredt og udgør den tværgående sikkerhedsfunktion, som via politikker, operationel kontrol og rådgivning sikrer, at Skatteforvaltningen leverer den nødvendige beskyttelse af systemer, data og infrastruktur baseret på bedste praksis og internationale standarder.

Læs hele annoncen her.

Københavns Kommune søger en fagligt stærk IT-sikkerhedskoordinator, København K

Har du lyst til at arbejde med it-compliance og være med til at ruste Socialforvaltningen til morgendagens it-sikkerheds- og cyberudfordringer?

Har du erfaring med og indsigt i, hvordan organisationer tilrettelægger og arbejder med systemcompliance?

Så er du måske vores nye it-sikkerhedskoordinator.

I Københavns Kommunes nye fælles digitaliseringsstrategi er styring og sikkerhed på it-området et vigtigt fokusområde.

Socialforvaltningen alene har omkring 100 it-systemer, som forvaltningens medarbejdere er afhængige af i deres daglige socialfaglige arbejde med borgerne, og det kræver, at systemerne er sikre og robuste.

Der er samtidig et fokus på at forenkle den måde, som it styres på, så styringen er effektiv og tilgangen risikobaseret.

I dine opgaver vil fokus være på en række initiativer, der dels udspringer af den fælles KK digitaliseringsstrategi, og dels et ønske om en bedre styring af Socialforvaltningens IT-portefølje.

Læs hele annoncen her.

Region Midtjylland søger leder til Applikationer i Digitalisering og It, Aarhus N

Er du lederen, der er med til at sætte retning for det brede og specialiserede område Applikationer i Digitalisering og It’sinfrastruktur og driftsafdeling?

Kan du skabe gode rammer for de 25 dygtige medarbejdere, der arbejder med applikationsdrift, herunder patientjournalsystemet MidtEPJ, 24-7 overvågning systemer og Microsoft 365-platformen? Så er det dig og din ledelseskraft, vi mangler som leder for Applikationer.

Her kan du få en leder stilling med mange udviklingsmuligheder, og hvor dine strategiske og tekniske lederevner vil blive sat i spil.

Som leder af området Applikationer skal du være med til at drive implementeringen og forvaltningen af Microsoft 365 i Region Midtjylland og sikre driften af regionens kritiske applikationer.

Du bliver en del af et velfunderet ledelsesteam i en digitaliserings og it-afdeling med høje ambitioner.

Læs hele annoncen her.

LB Forsikring søger it risk manager, København Ø

Som it Risk Manager bliver du en del af afdelingen ”GRC og Informationssikkerhed”. Vi er ni kolleger, der bl.a. har til opgave at understøtte, at LB lever op til de mange krav i forhold til GDPR og informations- og cybersikkerhed.

Vi varetager LBs 1. linje risikostyring i tæt sammenspil med forretningen og står for at levere god rådgivning og sparring til forretningen. Dine fremtidige kolleger er derfor GRC managers, IT risk managers og GDPR-jurister.

Vi værdsætter hinandens forskellige fagligheder og sparrer åbent med hinanden for at levere de bedste resultater.

Du får en aktiv og udførende rolle i afdelingens brede arbejde med cyber- og informationssikkerhed. Vi arbejder for, at it-sikkerhed er en naturlig og værdiskabende del i udviklingen af LB Forsikring.

Det gør vi ved for eksempel at lave risikoanalyser i samarbejde med forretningen, styre forretningens it-risici og rapporteringer til vores bestyrelse.

Vi har også komplekse rådgivningsopgaver, hvor vi for eksempel er med ved leverandørscreening, rådgivning ved nye projekter med videre.

Endelig har vi en rolle i LB's Cloud Center for Enablement, hvor vi i samarbejde med centret blandt andet sikrer, at vi håndterer observationer. Der er derfor tale om en meget varieret opgaveportefølje.

Læs hele annoncen her.

ATP søger forretningskonsulent til behovsafdækning af it-udvikling baseret på nye teknologier, Hillerød

I digital solutions får vi velfærden til at fungere. Vi spiller en afgørende rolle i digitaliseringen af det danske samfund, fordi vi står bag de systemer, der får to ud af tre velfærdskroner ud til danskerne.

Vi har en ambition om at være et af Danmarks førende teknologi- og digitaliseringshuse. Det forpligter.

Derfor er vi lige nu på udkig efter en ny forretningskonsulent i teamet fraud detection & AI solutions. Her anvender vi store og komplekse datasæt og udvikler, i samarbejde med de tekniske sektioner, det software, der forhindrer fejl og snyd i forbindelse med udbetalingen af sociale ydelser.

Vi er innovative, og vi er et område under fortsat opbygning med stor bevågenhed og mange faglige succeser.

Som forretningskonsulent bliver din primære opgave at pleje relationerne til vores kunder i ATP og rundt omkring i landets 98 kommuner, hvor du skal sikre, at aftalte leverancer overholdes. Det betyder, at du vil agere brobygger mellem vores kunder og it-udviklingen.

Læs hele annoncen her.

Knowledge Cube søger seniorudvikler til agilt udviklingsteam, København S

Du kommer til at dykke ned i såvel mindre som de helt store og komplekse løsninger – det kunne fx være: ”Socialt Frikort” – en webapplikation, der fungerer som digitalt frikort for udsatte borgere, ”Mit Sygefravær” – en løsning der bruges af alle kommuner, hvor sygemeldte borgere indberetter sygefravær eller en tredje.

Vi står nu over for et nyt projekt for en styrelse, og der er mulighed for, at du kan komme med helt fra opstartsfasen, hvor alle beslutninger om arkitektur og funktionalitet skal træffes sammen med kunden.

Du indgår i vores DevOps-team og er til dagligt en del af et fast projektteam. Vi arbejder agilt og iterativt, så planlægning med kunder, demo’er og daily standups fylder naturligvis også i dagligdagen.

Programmeringsopgaverne er et mix af udvikling og videreudvikling. Og afhængig af din erfaring og interesse er vi netop ikke større, end at du kan påvirke dine opgaver i flere retninger.

Læs hele annoncen her.

Extri:co søger senior driftskonsulent, Herning

Vi har en dynamisk og spændende hverdag med skiftende opgaver. Dette skyldes bl.a. vores meget brede kompetence-portefølje, og dernæst vores mange forskelligartede kunder, der har hvert deres løsningsbehov.

Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som it-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Med udgangspunkt i vores kontor i Herning, vil du komme til at arbejde med vores driftskunder og vores processer omkring vores driftskunder.

Du får det overordnede tekniske ansvar for driftskunderne samt ansvar for onboarding af nye. Hertil får du ansvar for vores supportafdeling.

I jobbet vil du blive udfordret på bred viden om stort set alt inden for it.

Du vil indgå i et team, hvor evnen til både at kunne samarbejde og arbejde selvstændigt med et godt overblik er nødvendigt – også de dage det går stærkt.

Læs hele annoncen her.

Magenta søger forretningskonsulent – gør hverdagen lettere for vores kunder i Grønland, Nuuk

Er du klar på et nyt eventyr? Og vil du have en hverdag i Grønlands smukke natur blandt høje fjelde og udsigt til fjorden?

Bliv forretningskonsulent i Magenta. Her kommer du til at udvikle dig fagligt, når du hjælper vores kunder med at identificere, definere, udvikle og implementere IT-løsninger, der skaber værdi.

Du får din hverdag ude hos vores kunder, som især tæller Selvstyret og Grønlands kommuner.

Her fungerer du som deres forretningsudvikler på en række forskellige projekter – til at starte med vil det især være skatterelaterede projekter, men det kan også være opgaver relateret til Elektronisk Patient Journal (EPJ), elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH) eller andre spændende fagområder i den offentlige forvaltning.

Projekterne er alsidige, og derfor er det forskelligt, hvornår du træder til. Nogle gange er du med i projektets flow fra start til slut, andre gange er du med i slutfasen.

Læs hele annoncen her.

Københavns Lufthavne søger senior IT specialist, SAP, Kastrup

Som SAP-specialist er du ansvarlig for styring af leverancer. Dine primære ansvarsområder er indenfor SAP PM, MWO, R4AM, MM og Fiori. Sideløbende er du bidragsyder til vores konvertering til SAP HANA.

Du sidder solidt på alle leverancer i forhold til systemer i kategorien planlægning og vedligehold, hvor du arbejder med alle aspekter af applikationsudvikling og drift.

Altid i tæt samarbejde med den øvrige it-afdeling, samarbejdspartnere og interessenter i forretningen for at sikre optimal procesunderstøttelse.

Systemerne driftes efter gældende it-service management procedurer. Du sikrer passende niveau af dokumentation i forhold til teknisk løsning, system integrationer, support, service organisation og tredjepartsleverancer.

For at lykkes i rollen har du et bredt kendskab til SAP, de forskellige moduler samt teknologier. Du skal kunne gennemskue sammenhængen mellem forskellige komponenter, samt hvordan data flyder og deres rolle i løsningens funktionalitet.

Rollen er ny, og dine ideer til, hvordan rollen kan udfyldes, sætter vi stor pris på.

Læs hele annoncen her.

Recruit IT søger senior cloud engineer for Schneider Electric, Kolding

Are you interested in being a part on an environment that understands the value of giving employees time to experiment with different technologies and methods? This is something Schneider Electric makes time for several times a quarter! At the same time, it's a workplace where you'll find that your ideas and inputs are highly valued. Then you just might be the new colleague we are looking for to join our customer, Schneider Electric.

Schneider Electric, in Kolding is seeking a highly skilled Senior Cloud Engineer to join the Software Platform Team. You will play a critical role in shaping the cloud infrastructure that underpins our solutions. You will collaborate with cross-functional teams to design, build, and maintain cloud-based platforms that drive innovation and reliability. You will have the opportunity to work on cutting-edge technologies and make a meaningful impact in driving sustainable energy solutions worldwide.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.