Artikel top billede

Oracle og HP slutter fred om Mark Hurd

Oracle og Hewlett-Packard er igen gode venner efter det højlydte skænderi om, hvem der har ret til tidligere HP-direktør Mark Hurd.

Hewlett-Packard og Oracle slutter fred i de to selskabers strid om HP's tidligere topchef, Mark Hurd, der efter sin fyring står til at overtage den daglige ledelse af Oracle.

Samtidig har de to selskaber givet hinanden håndtryk på, at alt igen er ved det gamle, og at de vil fortsætte deres "langvarige strategiske partnerskab," lyder det fra selskaberne.

Forliget kommer efter, at Mark Hurd blev strittet ud af HP i sidste måned efter en sex-relateret afpresningssag, som du kan læse mere om her.

De to selskaber vil ikke oplyse, om der er penge involveret i forliget, ligesom de vil holde forligets detaljer for sig selv.

De oplyser dog, at Mark Hurd vil sørge for at tage hensyn til sine forpligtelser om at 'beskytte fortrolig HP-information, mens han udfører sit job for Oracle," hedder det.

Hans exit var Oracles Larry Ellison ikke sen til at udnytte, og kort tid efter Mark Hurds fyring, kunne Ellison meddele, at han havde ansat Mark Hurd som 'co-president' og daglig leder af Oracle.

Det fik HP til at sagsøge Mark Hurd med en række alvorlige anklager, som du kan læse mere om her.

Trods det nuværende forlig og de store smil, er Oracle og Hewlett-Packard i stigende grad i gang med at manifestere sig som konkurrenter.

Det understreges blandt andet af, at begge selskaberne netop har lanceret hver deres private cloud-produkter.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere