Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
6.368 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Larry Ellison har netop rundet 70 år - hvem skal afløse ham, når han er væk?

Oracles ubetingede chef, Larry Ellison, fylder 70 år, og pensionerings-tankerne er begyndt at rumle. Men hvem kan egentlig afløse den flamboyante Ellison?

22. august 2014 kl. 12.15 | læs »
5

Sværm af ultrabillige tablet-computere på vej: Køb en tablet for et par hundrede kroner

Kinesisk chip-firma kan sælge ny-udviklet quad-core-chip for en flad 20'er til tablet-producenterne. Det vil forbrugerne snart komme til at mærke.

22. august 2014 kl. 09.02 | læs »
9

Kontroversiel privat-taxa-tjeneste frigiver kode: Nu kan du indbygge Uber overalt og i alt

Med ny løsning fra den kontroversielle privat-taxa-tjeneste Uber kan hoteller, restauranter og andre med et snuptag indbygge Uber i egne løsninger. Nogle af verdens helt store hotel- og cafekæder er med. Og du er inviteret.

22. august 2014 kl. 08.05 | læs »
2

Otte tegn på at Apple er Tim Cooks firma nu - og ikke Steve Jobs'

Tim Cook er støt ved at lægge arven efter Steve Jobs bag sig. Her har du otte Tim Cook-beslutninger, som Steve Jobs nok ikke ligefrem ville have jublet over.

21. august 2014 kl. 15.58 | læs »
2

Den ukendte dansker i spidsen for Microsofts milliard-forretning

Interview: Ikke mange herhjemme kender 44-årige Microsoft-dansker Thomas Neergaard Hansen, der står i spidsen for en global forretning med en årlig omsætning på mere end 40 milliarder kroner. Mød udlandsdanskeren, der farter verden rundt. Og se, hvad han mener danskerne kan lære af udlandet.

21. august 2014 kl. 15.01 | læs »
2

Stor opdatering på vej til Mac-computere

Apple er på trapperne med den sidste stor-opdatering af Mavericks. Det blot tre år gamle OS X Lion kan nærme sig pensions-alderen. Få overblikket over Apples kommende opdateringer her.

21. august 2014 kl. 10.58 | læs »

Her er grunden til Steve Ballmers pludselige exit

ComputerViews: Steve Ballmer begrunder sin pludselige og endelige exit fra Microsoft med travlhed. Men den egentlige grund er en anden.

20. august 2014 kl. 13.52 | læs »

Slut med Microsoft: Her er de bedste citater fra vildmanden Steve Ballmer

Steve Ballmer er helt ude af Microsoft og it-verdenens rampelys. Gennem årene har han leveret mange sjove citater. Se nogle af dem her.

20. august 2014 kl. 11.36 | læs »

Pludselig exit: Steve Ballmer forlader Microsoft med omgående virkning

Microsofts største enkeltaktionær og tidligere topchef Steve Ballmer forlader med omgående virkning selskabets bestyrelse. Se her hvorfor.

20. august 2014 kl. 09.09 | læs »
19

Microsoft får tørre tæsk på smartphone-markedet mens rivalerne vokser

Salget af smartphones buldrer derudad i et tempo, som vi aldrig tidligere har set. I dette ekstremt vigtige marked får én af producenterne imidlertid fortsat læsterlige tæsk: Microsoft taber andele med katastrofal fart.

18. august 2014 kl. 08.44 | læs »


Log ind
x
E-mail
Kodeord