Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
6.412 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Nyt actionkamera filmer 360 grader rundt - film din hverdag a la Google StreetView

Med et lille frø-lignende kamera vil du inden længe for en lille penge kunne filme 360 rundt nøjagtigt som Googles StreetView-kamera. Sammen med virtual reality-brillen Oculus Rift kan kameraet give en svimlende oplevelse.

19. september 2014 kl. 16.04 | læs »

By fyldt med e-skrot: På besøg i Kinas store teknologi-losseplads

Guiyu er efter kinesisk standard en lille by med sine blot 150.000 indbyggere, men er blevet kendt som det sted, hvor verdens døde elektronik-affald bliver samlet. Tag med på besøg.

19. september 2014 kl. 11.33 | læs »
7

Vigtig Apple-udgivelse til iOS 8 sendt til hjørne i sidste sekund

Apple bremser i sidste øjeblik udsendelsen af det vigtige HealthKit-framework, der ellers skulle udrulles sammen med iOS 8.

18. september 2014 kl. 15.19 | læs »

Galleri: Vilde kameraer og fedt grej fra verdens største fotomesse

Den store fotomesse Photokina 2014 løber i disse dage af stablen i Køln i Tyskland. Tag med Computerworld gennem de store haller og se nogle af de foto-produkter, som du måske kommer til at købe i fremtiden.

18. september 2014 kl. 10.15 | læs »
5

Canons nye produkter skal få dig til at droppe din smartphone - mød dem her

Canon har i årevis holdt lav profil uden de store armbevægelser. Men pres fra markedet får nu selskabet til at ændre kurs. Og produkterne følger med. Se her, hvad der er i gære.

16. september 2014 kl. 15.54 | læs »

Radiosender til Internet of Things: På størrelse med en myre og koster næsten ingenting

En lillebitte radiosender til næsten ingen penge og uden batteri kan for alvor sætte skub i Internet of Things.

15. september 2014 kl. 11.37 | læs »
1

Google X - hvor verdens vildeste ideer bliver til virkelighed

Der findes ikke mange virksomheder, der har som fast krav til alle projekter, at de skal ligne noget fra en science fiction-film. Og hvor penge ikke rigtigt spiller nogen rolle. Her er historien om det myteomspundne udviklings-paradis Google X.

12. september 2014 kl. 15.06 | læs »

Dansk it-mand vil købe op for 7,5 milliarder: Disse it-firmaer er jeg på jagt efter

Interview: Torben Frigaard Rasmussen skal over de næste par år opkøbe nordiske it-virksomheder for flere milliarder kroner for en stor kapitalfond. Hvad er han præcis på jagt efter? Det fortæller han her.

12. september 2014 kl. 11.19 | læs »

Dansk it-mand får syv milliarder kroner af kapitalfond til opkøb

Kapitalfond vil investere op mod 7,5 milliarder kroner i opkøb af nordiske it-virksomheder. Danskeren Torben Frigaard Rasmussen sættes i spidsen for arbejdet med at finde mulige emner.

12. september 2014 kl. 08.40 | læs »
6

Intel: Du vil kunne købe helt kabelfri bærbare om et år

Det er snart slut med kabler til opladning, dataoverførsel og docking, når du slæber rundt på din bærbare computer. De første helt kabel-frie bærbare vil være klar i butikkerne om et år.

11. september 2014 kl. 13.05 | læs »


Log ind
x
E-mail
Kodeord