Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
7.162 artikler på Computerworld

Dan Jensen

Skal i retten om få timer: Sigtede i stor it-bestikkelsessag vil have nedlagt navneforbud

De sigtede it-folk i den store bestikkelsessag med Atea i central rolle vil have nedlagt navneforbud, så ingen kan få at vide, hvem de er.

1. juli 2016 kl. 09.56 | læs »

Dell dropper (næsten) Android: Det er en piv-dårlig forretning

Dell udfaser nogle af de sidste af selskabets Android-baserede modeller. Selskabet vil heller ikke længere udsende softwareopdateringer til eksisterende Android-enheder.

1. juli 2016 kl. 09.45 | læs »
2

Oracle skal betale 20 milliarder kroner i erstatning til Hewlett-Packard Enterprise

Oracle skal til lommerne og betale Hewlett-Packard Enterprise 20 milliarder kroner i fem år gammel sag om Oracles understøttelse af Intels Itanium-processor.

1. juli 2016 kl. 08.31 | læs »
10

Nyttigt instrument eller bare dyrt og ubrugeligt legetøj? Hvad skal vi som privat-forbrugere bruge 3D-printere til?

Salget af 3D-printere til forbrugerne har aldrig rigtigt taget fart blandt forbrugerne. Og det er der gode grunde til.

30. juni 2016 kl. 06.29 | læs »

EU forbereder opgør med Google om AdWord-reklamer - kan blive en alvorlig sag for Google

EU og Margrethe Vestager (R) er på trapperne med den tredje store monopol-sag mod Google. Denne gang handler det om selskabets brug af adword-reklamer.

29. juni 2016 kl. 14.30 | læs »
3

Microsoft i nyt stort spring over mod open source: Klar med .Net Core og ASP.Net Core 1.0

Med lanceringen af .Net Core og ASP.Net Core håber Microsoft at kunne trække flere udviklere over mod Windows-økosystemet.

28. juni 2016 kl. 13.50 | læs »

Overblik: It-bestikkelsessag i ny drejning - Atea spiller central rolle

Overblik: Med anholdelse og sigtelse af yderligere 27 it-ansatte har den store it-bestikkelsessag med Region Sjælland og Atea i centrum taget en ny drejning. Igen spiller Atea en hovedrolle. Få overblikket over den nye udvikling her.

27. juni 2016 kl. 13.02 | læs »
8

Dyb tavshed fra Atea: Har Atea givet gaver til sine kunder og dernæst samarbejdet med politi om anholdelse af de samme kunder for bestikkelse?

Har Atea givet gaver til sine kunder og dernæst samarbejdet med politi om anholdelser af de samme kunder? Computerworld vil gerne have en forklaring på, hvordan det hænger sammen. Men Atea kryber i skjul og er umulig at få i tale.

23. juni 2016 kl. 13.54 | læs »
7

I dag stemmer briterne: Britisk exit fra EU kan ramme dansk it-branche

Briterne stemmer i disse timer om, hvorvidt Storbritannien fremover skal være med i EU eller om landet skal melde sig ud. En exit vil få konsekvenser for den danske it-branche.

23. juni 2016 kl. 10.56 | læs »
4

Stor it-bestikkelsesag ruller gennem det offentlige: Hvor går grænsen for 'gaver' fra din it-leverandør?

Politiet har anholdt og sigtet 27 offentligt ansatte it-folk for at have modtaget bestikkelse i form af smartphones og andet elektronik. Hvor går grænsen for 'gaver' i forbindelse med handler i it-branchen?

22. juni 2016 kl. 10.52 | læs »