Dan Jensen

Erhvervs- og samfundsredaktør

E-Mail

dan.jensen@cw.dk

Twitter

@danjensen98

Telefon

77 300 294

Erhvervs- og samfundsredaktør på Computerworld.

Jeg skriver nyheder og analyser om it-branchen og dens vilkår og muligheder i en verden i hastig udvikling samt om teknologisk udvikling og udviklingen i brugen af it.

Jeg har fulgt it-branchen og it-teknologiernes udvikling tæt siden it-boblen var under oppumpning omkring årtusindskiftet.

På Computerworld har jeg haft mange forskellige funktioner som både erhvervsjournalist, samfundsjournalist, nyhedsredaktør, rubrik-smed, online-redaktør, erhvervs-redaktør, samfunds-redaktør og jourhavende/indpisker.

Jeg interesserer mig for innovation, forretning, strategi og for de muligheder, som ny teknologi fører med sig, og jeg gør en dyd ud af at sætte de ofte komplekse problemstillinger ind i en sammenhæng, så vi forstår, hvad der egentligt foregår.

Jeg er desuden ordstyrer og moderator på mange af Computerworlds konferencer og events, hvor du vil kunne møde mig.
7.253 artikler på Computerworld

Dan Jensen

1

Seks gode råd til it-chefen: Sådan gør du dig klar til Windows 10

I de kommende år vil mange virksomheder komme under pres for at skifte deres platform ud til Windows 10. Her er seks gode råd til handlinger, som du bør begynde at overveje allerede nu.

30. september 2016 kl. 11.36 | læs »
1

Nye funktioner i Office 365: Se hvor mange der læser dine mails

Microsoft Ignite, USA: Sladre-funktioner i Office 365 kan analysere dine arbejds-vaner helt i bund. Hvor mange læser egentlig dine mails? Og bidrager du egentlig med noget i de møder, som du deltager i, eller sidder du i smug og laver andre ting?

30. september 2016 kl. 10.08 | læs »

Er du klar? Sådan skal Windows 10 blive en lækkerbidsken for virksomhederne

Microsoft Ignite, Atlanta: Udrulningen af Windows 10 til private forbrugere er gået over stok og sten. Nu kommer turen til erhvervslivet, som Microsoft med en række tiltag forsøger at gøre interesseret i styresystemet. Og der er ingen vej uden om.

29. september 2016 kl. 11.09 | læs »

Microsoft kobler millioner af indsamlede data fra Office 365 og Windows sammen til ny type sikkerhedsløsning

Sikkerhed hænger sammen og skal tænkes holistisk. Microsofts nye sikkerhedspakke skal udnytte data og sammenhæng til tæt analyse og beskyttelse. Se her, hordan det kommer til at fungere.

28. september 2016 kl. 10.55 | læs »
2

Vild AI-supercomputer-løsning fra Microsoft bygger på denne lille FPGA-klods: Trækker på Microsoft-servere over hele verden

Microsofts har i al stilhed udstyret alle sine datacentre med FPGA-chip i de seneste par år og koblet hele baduljen sammen. Resultat: En vild supercomputer med hidtil usete kræfter, der kan oversætte hele Wikipedia til spansk på 0,098 sekunder. Snart vil alle kunne bruge den.

27. september 2016 kl. 09.01 | læs »
9

Microsoft: Med denne splinternye teknologi bliver Edge den mest sikre browser i verden

Microsoft Ignite, USA: Med splinterny sikkerhedsfunktion vil Edge blive den 'mest sikre browser' på jordkloden, siger Microsoft, der har valgt en ny tilgang til at stoppe hackerne.

27. september 2016 kl. 06.00 | læs »
2

Microsofts nye virkelighed: Når den store digitale transformation rammer dig med høj fart

Reportage: Med nye værktøjer, nye avancerede sikkerhedsløsninger og nye analyse-muligheder skubber Microsoft yderligere på rykket mod cloud'en. Kom med på den digitale transformation nu, lyder budskabet fra selskabets store Ignite-konference, der netop er blevet skudt i gang. Se her, hvad Microsoft har i støbeskeen.

26. september 2016 kl. 20.41 | læs »
3

Mærsk på vej med massive investeringer i ny digitalisering: Er på jagt efter nye 'anderledes' folk

Mærsk er på vej med meget store investeringer i nye digitaliserings-løsninger. Selskabet er på jagt efter nye folk, der skal være 'nye og anderledes.'

23. september 2016 kl. 10.52 | læs »

Yahoo hacket - halv milliard brugere ramt i verdenshistoriens største hack

Online-tjenesten Yahoo er blevet hacket: Hackere har stjålet navne, mail-adresser, telefon-numre og adgangskoder på op mod en halv milliard brugere af Yahoos tjenester. Yahoo mener, at der er tale om en 'stats-finansieret hacker.'

23. september 2016 kl. 08.54 | læs »
22

Ny elektronikkæde åbner i Danmark i stedet for Computercity

De svenske ejere af Computercity er klar til at rulle ind i Danmark med et helt nyt varehuskoncept i stedet for Computercity, som nu lukkes.

22. september 2016 kl. 14.32 | læs »