Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal)

CSC fyrer yderligere 10 Prosa-folk

CSC fyrer med øjeblikkelig virkning yderligere 10 Prosa-folk. Samlet har selskabet nu fyret 13 strejkende medarbejdere siden mandag.

CSC har med øjeblikkelig virkning fyret yderligere 10 ansatte, der har været involveret i konflikten mellem selskabet og fagforbundet Prosa i de seneste uger.

De 10 fyrede kommer i kølvandet på de tre CSC-ansatte, der mandag ligeledes blev fyret med øjeblikkelig virkning.

Det kan du læse mere om her.

CSC meddeler, at de 10 medarbejdere, der alle er organiserede i Prosa, er blevet fyret, fordi de ikke har genoptaget arbejdet efter den strejke, der begyndte onsdag i sidste uge.

Det skete, da en gruppe medarbejdere i den såkaldte kundegruppe indledte en overenskomststridig strejke på grund af forskellige frustrationer. Det kan du læse mere om her.

"CSC har gentagne gange givet de pågældende medarbejdere muligheden for at komme tilbage på arbejdet. De har dog valgt ikke at efterkomme de pålæg, som CSC sammen med blandt andre Prosa har givet dem," lyder det i en udsendt meddelelse fra CSC.

Ligeledes har strejken været i Arbejdsretten flere gange. Her har CSC fået medhold.

"Det er trist og ærgerligt, at skulle sige farvel til medarbejdere på denne måde, men de har selv bragt sig i denne situation," siger Lene Christensen, direktør i CSC.

Læs også:

CSC-ansatte nedlægger arbejdet i vrede.

Nok er nok: CSC fyrer strejkende medarbejdere.

CSC og Prosa i stort skænderi om fyret tillidsmand.




IT-JOB

Knud E. Hansen A/S

IT-supporter

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

UI-designer med flair for apps

Danske Commodities A/S

IT systems developer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere