Artikel top billede

Brugere vilde med iPad 3: Den er bare for fed

Bliver den for varm? Går den i stykker? Brugerne tilgiver det hele: Den nye iPad er den bedste tablet på markedet.

Computerworld News Service: I en ny spørgeundersøgelse gennemført af ChangeWave svarer 82 procent ud af 200 adspurgte ejere af Apples nye iPad, at de er meget tilfredse med deres nye tablet.

16 procent svarer, at de er nogenlunde tilfredse, og to procent svarer, at de er i nogen grad er utilfredse.

Ingen respondenter svarer, at de er meget utilfredse.

Flere ejere af den nye iPad er glade for deres tablet, end hvad der er tilfældet for ejerne af de ældre generationer af Apples
iPad.

Pris for høj

74 procent af respondenterne i en lignende spørgeundersøgelse i februar af ejere af de tidligere iPad-versioner svarede, at de var meget tilfredse, mens 23 procent svarede, at de var nogenlunde tilfredse.

Den nye iPad er faktisk så populær, at brugernes næststørste anke ikke har meget at gøre med selve produktet, men derimod prisen på dataabonnement, hvilket angives af 23 procent af respondenterne, som det, de synes, er værst ved den nye iPad.

26 procent af respondenterne svarer dog, at de mindst af alt bryder sig om den nye iPads pris.

Hele 75 procent af respondenterne svarer, at det bedste ved den nye iPad er Retina-skærmen med dens høje opløsning.

God forbindelse

Herudover oplyser det amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports, at den nye iPad bedømmes til at være den bedste tablet på markedet.

Consumer Reports fremhæver blandt andet, at den nye iPad giver "den bedste visning af detaljer og farvegengivelse, vi nogensinde har set på en tablets skærm," og bemærker, at enheden klarer sig "ypperligt på stort set også alle andre områder."

Consumer Reports roser også Verizons LTE-netværk for en "meget hurtig og stabil forbindelse" på den nye iPad.

Denne positive omtale i Consumer Reports er i særlig grad vigtig for Apple, da det var dette magasin, der først udførte test, der demonstrerede, at den nye iPad kan blive over 46 grader varm, hvis den bliver brugt intensivt i tre kvarter.

Consumer Reports gav også Apple problemer i 2010, da magasinet konkluderede, at det ikke kunne anbefale iPhone 4 på grund af den meget omtalte designfejl, der betød, at modtagelsen blev kraftigt forringet, hvis brugeren holdt forkert på telefonen.

Apples nye iPad har fået rosende omtale lige siden lanceringen i sidste måned, hvor anmelderne især har fremhævet Retina-skærmen med en opløsning på hele 2048 gange 1536 pixel, hvilket er højere end skærmopløsningen på nogen anden tablet på markedet.

Den nye iPad indeholder også Apples nye chip, A5X, med to kerner i CPU'en og fire kerner i GPU'en.

Den nye iPad er også det første produkt fra Apple med LTE.

Læs også:

Test: iPad 3's batteritid er meget dårligere end iPad 2

Sådan fungerer udskældt batteri i Apples nye iPad.

iPad-klager tager til: Ny iPad bliver alt for varm.

Overblik: 'New iPad' er den (næsten) perfekte tablet.

iPad 3: Derfor gider Apple ikke være innovativ.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere