Artikel top billede

(Foto: Simon Knudsen)

Ny TDC-boss: Her er TDC's nye top-ledelse

Efter en måned på posten kan ny TDC-boss, Carsten Dilling, i dag præsentere sit første regnskab - og omfattende ledelsesændringer i koncernen.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef

TDC's omsætning steg med 0,5 procent første halvår 2012 sammenlignet med første halvår 2011.

Det meddeler selskabet, der samtidig kan præsentere en halvårsomsætning på 13,2 milliarder kroner.

Samtidig med halvårsregnskabet meddeler Carsten Dilling, at der finder en række ændringer sted i koncernledelsen.

"I forlængelse af min tiltræden som koncernchef har jeg ønsket en fokusering i topledelsen. Det hold, der nu er sat, udgør kontinuitet og har styrken til at sikre, at TDC også fremover vil skabe solide resultater til gavn for vores kunder og aktionærer," udtaler administrerende direktør og koncernchef Carsten Dilling, der satte sig i direktørstolen i starten af juli efter Henrik Poulsens exit.

Her er ændringerne

Den hidtidige koncerndirektør for TDC Privat, Anders Jensen, bliver Group Chief Marketing Officer (CMO). Han får dermed det overordnede ansvar for samspillet mellem koncernens forskellige brands, skriver TDC.

Koncerndirektør for TDC Erhverv, Martin Lippert, bliver Group Chief Operating Officer (COO) og koncerndirektør for TDC Operations.

Eva Berneke skifter fra TDC Wholesale og udnævnes til koncerndirektør for TDC Erhverv. Samtidig bliver Jens Munch-Hansen, der hidtil har haft ansvaret for TDC's nordiske forretning, koncerndirektør for både TDC Wholesale og TDC Nordic.

Afdelingerne People & Culture og Stakeholder Relations samles under koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt. Inger Ørum Kirk, der hidtil har været koncerndirektør for People & Culture, har i den forbindelse valgt at fratræde sin stilling, skriver TDC.

Fornuftigt regnskab fra TDC

I en analyse forud for TDC-regnskabet skrev Sydbank, at man fortsat tror, at TDC kan leve op til helårsforventningerne på en omsætning på 26 - 26,5 milliarder kroner.

Det bekræfter TDC med regnskabet.

"Trods en fortsat udfordrende markedssituation formår vi at nå et tilfredsstillende resultat. Blandt andet oplevede vi i første halvår af 2012 den største kundevækst på bredbåndsmarkedet i mange år," udtaler Carsten Dilling.

I meddelelsen fra TDC hæfter man sig også ved, at der sker en "bedring på mobilområdet, hvor koncernen i andet kvartal har tiltrukket 43.000 nye abonnenter."

"Omsætningen per privatkunde er desuden stabiliseret efter nogle kvartaler med nedadgående pres," lyder det fra TDC.

Læs også:

TDC udnævner ny topchef: Her er han

Ny TDC-topchef: Her er min plan med TDC

Her er TDC's planer med Carsten Dilling som topchef




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere