Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

HBO giver en gratis kvajeomgang efter forsinkelse

Der er udsigt til en gratis måned med tv-serier og film fra HBO Nordic, da streamingtjenesten har kvajet sig og er blevet forsinket. Se her, hvordan du får adgang til HBO Nordic uden at betale.

Da amerikanske HBO præsenterede sin nordiske streamingtjeneste tilbage i august, var det både med pris og lanceringsdato. 

I midten af oktober skulle HBO Nordic være klar herhjemme til den store efterårskrig mod blandt andre Netflix og den kommende YouBio fra YouSee.

Men sådan kom det ikke til at gå.

Den abonnementsbaserede webtjeneste er nemlig blevet forsinket, og den vil nu først være klar med film og tv-serier engang i november.

Det skriver topchefen for HBO Nordic, Hervé Payan, i et indlæg på streamingtjenestens Facebook-side.

"Da I har høje forventninger til os, ønsker vi ikke at lancere, før vi er helt sikre på, at vi kan indfri disse forventninger. Dette vil ske inden for de næste par uger," forklarer topchefen i indlægget.

Som kompensation på forsinkelsen tilbyder HBO Nordic en måned med gratis VIP-medlemskab til de personer, som har tilmeldt sig streamingtjenestens nyhedsbrev på HBOnordic.com/dk inden den 31. oktober.

HBO Nordic vil blandt andet streame tv-serier som Sopranos, Sex and the City, The Wire, Rome og Games of Thrones.

Desuden vil afsnit af tv-serier vist på amerikansk HBO være tilgængelige med danske undertekster på HBO Nordic inden for 24 timer, har HBO tidligere lovet.

Et abonnement på HBO Nordic kommer til at koste 79 kroner om måneden.

Hos konkurrenten Netflix er prisen ligeledes 79 kroner, og her får alle nye kunder som fast rutine den første måned gratis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere