Artikel top billede

Her er årets bedste apps til Android og iPhone

Få her overblikket over årets bedste apps til verdens to største smartphone-markeder.

Inden 2012 går helt på hæld, har de to suverænt mest dominerende spillere på smartphone-markedet, Google med Android-platformen og Apple, gjort status over deres respektive app-markeder Play og App Store.

Google udpeger sine bedste apps fra 2012 - eller 2012-opdateringer til allerede eksisterende apps - ud fra kriterier som global tilgængelighed, brugeroplevelse og æstetik. 

Apple har været noget mere pragmatisk og i stedet kigget på både brugeroplevelsen og populariteten i sine forslag til årets bedste apps.

Ingen spil på listen

Google udvælger dokumenthåndterings-app'en Evernote som sin flagskibsapplikation, mens den sociale billedtjeneste Pinterest og interaktive eventyrfortællinger fra brødrene Grimm også finder plads i toppen som nogle af de bedste i apps-butikken Play.

Google fremhæver desuden Pocket til lagring af artikler og videoer til offline-gennemsyn, hotelbooking-programmet Expedia, slægtsforskning-app'en Ancestry og også Fancy, hvor brugerne kan dele fancy billeder af fancy ting.

Derudover udvælger Google tv-serieplanlægnings-app'en SeriesGuides Show Manager, fotobehandlingsprogrammet Pixlr og TED-app'en til at se kloge, innovative talere som nogle af sine bedste apps i 2012.

Bemærkelsesværdigt undlader Google at udpege nogle spil i fremhævelsen af sine bedste apps, selvom spil historisk er nogle af de bedste sællerter i både Play og i Apples App Store.

De vrede fugle slår til igen

Hos Apple er billedet over de bedste smartphone-apps et noget andet.

Her udpeger æbleselskabet nemlig Action Movie FX til at lægge special effects ned over brugernes egne videooptagelser som sin top-app til iPhone. De fleste special effects som missilangreb er gratis, mens eksempelvis tornadoer og rumvæsen-angreb kun kan fås, hvis man er villig til at betale for dem.

Den mest populære gratis-app til iPhone var i 2012 pudsigt nok Google-produktet Youtube, mens Angry Birds-seriens Space-spil er den mest eftertragtede betalings-app i år.

Til sin iPad fremhæver Apple app'en Paper til udkast, notater og illustrationsdesign som årets bedste app.

Hvad, mener du, var årets bedste apps?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere