Artikel top billede

Finn Helmer taber retsopgør om konkurs

Finn Helmer havde varslet et retsligt opgør i landsretten omkring sin personlige konkurs. Men det kommer ikke til at ske.

It-manden Finn Helmer kommer ikke til at få prøvet sin konkurssag fra Skifteretten i landsretten.

Det oplyser Finn Helmer til Computerworld.

"Landsretten har besluttet ikke at ville prøve sagen. Vi overvejer nu, om vi vil forsøge Højesteret," siger han til Computerworld.

Hos kurator i boet bekræftes, at landsretten ikke skal tage stilling til konkursen.

"Jeg kan oplyse, at kæremålet vedrørende konkurssagen er blevet tilbagekaldt af Finn Helmers advokat. Konkursen består således," lyder det fra advokat Christian Elmer fra Elmer Lund og Sandager.

Nimbus og skrotværdi

Finn Helmer solgte i sin tid it-virksomheden Giga til Intel for ti milliarder kroner og blev selv stenrig i forbindelse med salget.

Nu er han imidlertid havnet i et personligt økonomisk uføre af dimensioner. Således kræver kreditorer ikke mindre end 291 millioner kroner af ham.

Selv Finn Helmers Nimbus-motorcykel skal sælges, ligesom kurator har måttet udregne skrotværdien for en af hans biler ud, da de personlige værdier skulle gøres op.

Læs meget mere om det her.

Uenighed om fodfejl

Egentlig var Finn Helmer sur over den måde, som konkursen var blevet udløst på.

Blandt andet har Finn Helmer brokket sig over, hvordan man pludselig gik fra en anmodning om rekonstruktion til en konkurs.

Ligesom han har påpeget, at de beløb, kreditorerne kræver, er alt for høje.

Det kan du læse mere om her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere