Artikel top billede

Mobil-boss forlader Samsung på mystisk vis

Mobilchefen hos Samsung har forladt selskabet uden nogen forklaring. Læs her, hvad Samsung siger til ophøret af samarbejdet.

Samsungs chef for mobilforretningen, Kevin Packingham, der i de seneste år har været med til at fået skudt Samsung op til en markedsandel på 30 procent på smartphone-markedet, har forladt den sydkoreanske mobilgigant.

Forklaringer på, hvorfor Kevin Packingham stopper hos Samsung, er der ikke mange af.

Derfor er det også uklart, om chefen for Samsungs mobildivision selv har taget sit gode tøj og er gået, eller om han er blevet sparket ud.

Det skriver New York Times, som har bedt om en kommentar fra teknologiselskabet angående mobilchefens exit.

"Kevin Packingham har forladt Samsung Mobile. Vi takker Kevin for hans indsats og ønsker ham held og lykke med hans fremtidige virke," lyder den noget neutrale kommentar fra Samsung.

Samtidig ønsker mobilfabrikanten ikke at udtale sig om forklaringer på, at Kevin Packingham stopper.

Fingrene i flere produkter

I sine to år har Kevin Packingham blandt andet været med til at udvikle og markedsføre Samsung Galaxy S III, som for alvor tog kampen op med Apples iPhone på salgssiden.

Blandt andet skyldtes succesen, at Kevin Packingham havde succes med at få Samsung Galaxy S III indlemmet hos alle de amerikanske mobilselskaber.

Derudover havde Kevin Packingham fingrene med i udviklingen af Galaxy Note-tabletten og Galaxy S4-telefonen.

Det har ikke været muligt for nogen medier at få en kommentar fra Kevin Peckingham om årsagerne til, at han stopper hos Samsung.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere